Hiányoznak az oroszokmessideco írta:Térkép
Kétlem, hogy így alakult volna. El van túlozva.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. február 12., csütörtök 14:26
Hiányoznak az oroszokmessideco írta:Térkép
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 12., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 12., csütörtök 10:55
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 12., csütörtök 6:02
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. február 12., csütörtök 3:39
Nekem is tetszett az első évad, de "zseniális" szóval azért nem tudtam illetni. Karácsony előtt csorgattam le az első évadot, eljött az ünnep, és akkor valahogy leállt nálam a dolog. Köszi szépen, hogy tegnap felhoztad a témát, most fejeztem be a második évad első részét...Ez már csapkodta azt a bizonyos szót.nmate írta:Ez a Black Mirror zseniális, régebben hallottam róla, de csak most pörgettem le a pilotot. Tetszik.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. február 12., csütörtök 2:18
Nekem pedig épp ez tetszett benne most, de lehet a nagy többség a te véleményedet adja, nagyon elfogult vagyok a kedvencemmel.VanillaSky írta:Ejj de felbaszta az agyamat ez a Banshee epizód, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hoodról valaki megtud valamit két percre rá kinyúvad, persze az írók csak idomulnak sorozatuk faék egyszerűségéhez
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 11., szerda 20:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 11., szerda 10:37
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. február 11., szerda 8:09
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. február 10., kedd 8:53
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 10., kedd 2:18
Nem véletlenül mondták vissza. Nem valami hétköznapi a nyelvezete. Bárki is fogja vállalni(ha vállalja) elég sokat fog felette ülni.kupak17 írta:irigyellek...Boky írta:beszélgettek itt a kis buzi walking deadről, mikor ma kezdődött a better call saul.![]()
jó 1. rész volt, a vége meg nagyon epic lett
én várhatok a feliratra aki volt csaj az is lemondta...
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. február 10., kedd 0:14
ArrowP. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ha be merik azt játszani azt az írok hogy Olivér pár hónap edzés után legyőzi Ra's-t , aki 600 éves és a világ összes küzdősportját professzionális szinten űzi ,rohadt képzett vívó hatalmas taktikai tudása van , akkor kaszálni kell a picsába . Ha Olivér - Slade - és Malcolm egyszerre támadná se lenne esélyük .
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 9., hétfő 23:52
Ja hogy holnap mar jon is a masodik resz.Boky írta:beszélgettek itt a kis buzi walking deadről, mikor ma kezdődött a better call saul.![]()
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. február 9., hétfő 17:45
irigyellek...Boky írta:beszélgettek itt a kis buzi walking deadről, mikor ma kezdődött a better call saul.![]()
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. február 9., hétfő 17:40
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 9., hétfő 16:35
Szintúgy , szerintem is teljesen korrekt volt .Zsombor írta:Lehet velem van a gond, de nekem tetszett a legutóbbi twd epizód. Tartalomtól függetlenül, engem elkapott a hangulata.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. február 9., hétfő 16:09
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. február 9., hétfő 15:10
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 9., hétfő 13:49
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 9., hétfő 13:47
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem