Tök vad, hogy mindenhol van oltásellenes. Nekem is ugyanúgy ágál ellene kolléganőm a termelésen (közgáz BA), mint a csomagoló (8 ált.). De ő érvei is a tipik: nekem ne mondják meg, meg az én döntésem, ugyanolyan betegség, stb. szinten vannak..ateeemadrid írta:Persze, olyanokat is ismerni, akik a gyereküket betegen nem viszik orvoshoz, hanem inkább imádkoznak Istenhez, utána meg csodálkoznak ha meghal szerencsétlen.Ismerek oltásellenes (nem csak Covid, minden oltás) és gyógyszer ellenes gyógyszerészt. Homeopátiás módszerekkel kezeli a családot. Szinte soha nem betegek
Sámat te meg ne érts félre, nem akarok személyeskedni, de sztem már rég nem kéne normális esetben arról beszélni, hogy ki kapott oltást ki nem, maximum ha a 3.ról beszélünk. Amit írtam azt általánosságban gondolom így, a személyes környezetemben pedig abszolút így van.
Aki szkeptikus, hogy milyen gyorsan lett kifejlesztve: sokat hangoztatott (és nagyon igaz érv), hogy sok oltás azért tart évekig míg kijön, mert a kutyát nem érdekli. Ez egy nagyon más téma. itt tolták bele talicskával a pénzt, nagyon prióval futottak a folyamatok. Nekem ezért nem érv pl. hogy milyen gyorsan kijött. Persze, hisz fontos oltás. Nem egy zika, hisz az ottmaradt (még).