költői túlzás. korunk talán két TOP5-ös játékosa CR és Robben is Calderonnak mondott igent.Nem volt olyan rég a Calderón időszak, amikor top játékosok kiröhögték a Realt és nemet mondtak, majd hoztunk áron felül senkiket, sérült, leselejtezett játékosokat.
A vezetőség munkája lenne ha új edzőt keresnek akkor olyan képességekkel felvértezett emberek után nézzenek aki képes a sztárallűröket is kordában tartani. Ehhez viszont nem kell feltétlen befutott 3x Bl győztes meg 5x bajnok edzőnek lenni.Lásd: pep,le vagy , hogy a saját házunk táján söprögessek... Del BosqueAz edzőkhöz pedig annyit, hogy nem 1-2 olyan edző volt itt akit pofán röhögtek a madridi sztárocskák. Ma jelenleg nem sok komolyabb karakteres edző van, aki eredményeket tud felmutatni, a játékosok elfogadnák.
Ha ezt Carlo nem fogadja el akkor oly mindegy mi a helyes út...Szerintem az a helyes út, hogy Ancelotti 1-2 emberén keresztül példát statuálni, az erőnléti edző amúgy sem lehet büszke magára, majd ha jövőre sem jön kupa, akkor elköszönni.
Ebben viszont van igazság... Emlékszem én még amikor az első regnálása végén üldözte el mindenki perezt... aztán pár év nélküle... 3(?) ha jól emlékszem.. és már ismét a túlnyomó többség arra vágyakozott, hogy jöjjön vissza.Perez....
De az összkép sem lehet 80%-os. ugyanis a tavasz tragédia volt. És még ha az őszre rá is lehet tenni egy nagyon jó plecsnit akkor is a tavasz (kupáktól függetlenül is) borzasztóan lehúzza. és ezt 1 szem modric hiányával okolni illetve ezzel kimenteni Carlot szerintem nem helyes.Kár volt %-ot írni..
Nézd én az összképet idei egész szezont értékeltem.
Egyetértek. Nem bukott edző. közel sem. De remélem ha marad akkor pár dolgot amiben hibázott kijavít. Alapvetően már csak a kora miatt is és a berögződések miatt sem lenne ez túlságosan valószínűsíthető... de tartom annyira intelligensnek Carlot, hogy neki ez sikerülhet.Azért az is túlzás, hogy itt többen bukott csapatról, bukott edzőről beszélnek.
csoport tükörsima. okéEmberek a BL döntő küszöbén buktunk el. A csoportkör tükör sima volt, a kiesésest hoztuk a végéig. A bajnokságban elég nagy menet volt és a lehet triplázó ismét "csoda" barcával kéz a kézben mentünk. Pár pont a különbség.
kiesést hoztuk, nyögvenyelősen...
de azért mert több pontot szerez a barca ne legyen már csodabarca rögtön. mitől csoda? AZ MSN-től? mert a további csapatrészei közel sem mégis az a hátvédsor annyi gólt kapott pl amennyit kapott. rekord keveset a liga történetében.
most akkor az ottani védők a csodavédők? vagy LE a zseni (már megint) ... nem volt elég Pep?
mindhárom sorozatban tehettünk volna (CARLO tehetett volna, hogy csoda madridról beszéljenek) ilyen érvekkel, hogy ez már most egy csodabarca ne jöjjünk már nagyon szépen kérem.
De az... 1 meccs meg klub vébét is nyertünk amiért 2 meccset játszottunk. Hurrá. De ugye nem ez az értékmérő sorozat nálad?A szuperkupa meg gondolom jelentéktelen, meg nem idei, meg mittudom én.