Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. január 25., vasárnap 20:05

Én egyébként nagyrészt egyetértek a cikk írójával.
Most úgy állunk, hogy van a csapat, ahol nagyjából mindenki egyenrangúnak mondható és van felettük egy C.R.
Ezt a portugál is próbálja minden alkalommal demonstrálni, viszont ha épp nem sikerül neki, akkor bizony görcsössé válik a játéka és ez kihatással van a csapatra is.
Kis túlzással, de ez is rengetegszer megfigyelhető:
A mérkőzéseken senki nem néz a kapu felé sem (most már pláne Bale nem), míg Őzselésége legalább egyszer be nem talált. Isten irgalmazzon annak, aki ilyenkor elvállal egy lövést és nem ér el belőle gólt, mert azonnal következik a CR-magánszám: hiszti, grimaszok és csapkodás.
Én, akárcsak a cikkíró, elismerem Ronaldót, hogy nagyon sokat tett a Realért és hogy sokat köszönhetünk neki, ennek ellenére annyira ellenszenves az egoizmusa, hogy nem tudok szimpatizálni vele.
Kíváncsi lennék már egy olyan Madridra, ahol mindenki egyenlő, ahol ugyan tele vagyunk a világ legjobbjaival, de senki nem képzeli és helyezi magát a másik fölé. Ebből kifolyólag nem kéne a csapattársaknak azon görcsölnie, hogy a fölöttük álló kiskirály alá kell melózni, mert nincs még meg a gólja, hanem mindenki játszhatna felszabadultan a tudása legjavát hozva.
Illetve a fent idézett probléma sem állna fenn, így azt gondolom a többiek is bátrabbak és vállalkozóbb kedvűek lennének.

Kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok, szerintetek Ronaldo távozása után jobb teljesítményre lennének képesek a csapattársak?
Vagy visszaesne az egész csapat teljesítménye, mivel hogy távozott az a személy, aki be szokta rúgni, ha bajban a csapat...? :hmmm:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reeed_ati 2015. január 25., vasárnap 20:06-kor.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 25., vasárnap 20:00

Realista24 írta:Na nesztek, flame on.
zarjuk le :mrgreen:

A cikkben van par igazsag, viszont az a gond a szurkoloval, hogy hamar felejt.
Szinte tudtam hogy ez lesz, jon par gyengebb meccs, es sokan azonnal adnak el, elfelejtik hogy eveken keresztul mit is tett a csapatert, hanyszor huzott ki minket a szarbol. De ne is menjunk olyan messzire, eleg megnezni az oszi teljesitmenyet, es itt nem csak a golokra gondolok, hanem a jatekara is.
Lehet hogy mar szelsokent nincs benne olyan szinten a varatlan, mint azt elvarnank tole, viszont 1-2 ev es egy brutal kozepcsatar es golvago lesz belole.

En egyetlen egy esetben valnek meg tole, ha BIZTOSAN tudnam hogy Neymar nalunk fog jatszani. (BIZTOSAN alatt azt ertem, hogy minden papir ala van irva). Biztos hogy eleinte nem hozna azt a teljesitmenyt amit Ronaldo, viszont par ev es o lesz a legjobb, en legalabbis benne latom a jovot. Minden mas esetben nem latok olyan embert, akivel egyertelmuen elorebb lennenk.

miro írta:Holmi középcsapat? 100-150 milláról beszélünk háló. :lol:
Szerinted ez nekünk semmi lenne?
Miért kéne megvárni azt hogy gyengüljön?Kevés ideje van,ha még lenne 1-2 jó éve és azt máshol töltené mondjuk 130 millió euró ellenében én benne lennék.
En hulyesegnek tartom hogy eladjuk a legjobbunkat es veszunk az arabol 2-3 jatekost. Kerdezd meg GT-t, hogy naluk ez mennyire valt be. Vagy akar a Pool szurkolokat. A masik meg az, hogy mindenki aron felul adna nekunk a jatekosait, mert tudnak, hogy most kulonoskepp van penzunk.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. január 25., vasárnap 19:58

miro írta:Holmi középcsapat? 100-150 milláról beszélünk háló. :lol:
Miért kéne megvárni azt hogy gyengüljön?Kevés ideje van,ha még lenne 1-2 jó éve és azt máshol töltené mondjuk 130 millió euró ellenében én benne lennék.

Oké, legyen... a következő szezontól gyengébben fog játszani.
Mondj már kérlek 2-3, de akár egy olyan játékost is aki hozható (és akkor ne vegyünk szezononként 50gólt) de rúg 40 gól környékén...?!
ZIDANE

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 25., vasárnap 19:57

Ewr írta:
miro írta:Olyan nincs hogy valakit nem lehet pótolni.Ronaldot is lehet,sőt kell is lassan,öregedik,ha ekkora pénzt ajánlanának érte,értelmetlen lenne itt tartani.
Nem látok bele a klub pénzügyeibe, de szerintem nem holmi középcsapat vagyunk, hogy eladjuk a legjobbunkat, mert jó pénzt fizetnének érte. Ha elkezd látványosan visszaesni akkor lehet az eladásról beszélni. Kisebb-nagyobb veszteséggel járna, de amíg ontja a gólokat, aranylabdákat nyer meg aranycipőket addig semmi pénzért nem engedném el.

Holmi középcsapat? 100-150 milláról beszélünk háló. :lol:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. január 25., vasárnap 19:56

Véleményem szerint nem szabad eladni.
Vizionálják itt sokan, hogy na majd a következő szezontól vissza fog esni a teljesítménye. Eddig évről-évre csak jobb lett :roll: .

Egyedül Ő és Messi(?) (kérdés, hogy még meddig) tudják hozni ezt a szintet, amit jelenleg C hoz.
Képtelenség lenne pótolni.
Vannak hibái, kinek nincsenek?!

A cikkben meg tényleg vannak igazságok, de egy vérbeli "hater" szavait érzem bennük, akik támadnak egyből, ha tudnak.
Hiába RMCF drukker az illető.

Főleg a 11-es rész kúrt fel... ja, mindenki belőné... :roll:

Amúgy meg pénzügyileg, amíg Ronaldo itt van addig nyereséges lesz.
Ő a világ legkedveltebb játékosa, ez egyértelmű... Évről-évre hoz egy rakat pénzt.
ZIDANE

Ewr

HozzászólásSzerző: Ewr » 2015. január 25., vasárnap 19:55

miro írta:Olyan nincs hogy valakit nem lehet pótolni.Ronaldot is lehet,sőt kell is lassan,öregedik,ha ekkora pénzt ajánlanának érte,értelmetlen lenne itt tartani.
Nem látok bele a klub pénzügyeibe, de szerintem nem holmi középcsapat vagyunk, hogy eladjuk a legjobbunkat, mert jó pénzt fizetnének érte. Ha elkezd látványosan visszaesni akkor lehet az eladásról beszélni. Kisebb-nagyobb veszteséggel járna, de amíg ontja a gólokat, aranylabdákat nyer meg aranycipőket addig semmi pénzért nem engedném el.

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 25., vasárnap 19:49

RealRaúl77 írta:Én se adnám el semmiképp. Ezzel a résszel nem értek egyet, de néhol van igazság abban, amit ír.

És akármennyit kapunk érte, nem tudjuk pótolni rendesen.

No offense, és Balet mennyiért? Tényleg csak kíváncsiságból.
80 fölött.

Olyan nincs hogy valakit nem lehet pótolni.Ronaldot is lehet,sőt kell is lassan,öregedik,ha ekkora pénzt ajánlanának érte,értelmetlen lenne itt tartani.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 25., vasárnap 19:48

Én se adnám el semmiképp. Ezzel a résszel nem értek egyet, de néhol van igazság abban, amit ír.

És akármennyit kapunk érte, nem tudjuk pótolni rendesen.
100 fölött eladnám.
No offense, és Balet mennyiért? Tényleg csak kíváncsiságból.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 19:46

Na nesztek, flame on.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 25., vasárnap 19:43

100 fölött eladnám.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 19:39

+elveszítenénk egy aduászt, akivel tényleg 1-0ról indul a meccs.
Nem gond, Ramos is lehozza a 1-0-ás meccskezdést :Đ trolololo
Mi pedig az árából megvéve Reust, egy normális szélső védőt és egy rendes riválist csatárposztra Benzemának, felépítjük a poszt-Ronaldo éra Real Madridját.
Az árából ki lehetne hozni lehet négy játékost is, de a pályán csak egy hely szabadul fel.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2015. január 25., vasárnap 19:38

Mi pedig az árából megvéve Reust, egy normális szélső védőt és egy rendes riválist csatárposztra Benzemának, felépítjük a poszt-Ronaldo éra Real Madridját.
Tudtommal nem, hogy egy, de mindjárt 3 normális szélső védő is van a csapatunkban. :hmmm:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 25., vasárnap 19:36

Szerintem CR és Messi azok a fajta játékosok akiket nem szabad eladni,hacsak nem ők akarnak távozni. Lesz utánuk is élet,nyerünk majd BL-t CR nélkül is,de ezt a teljesítményt amíg lehet ki kell használni.Most tegyük fel nyáron eladjuk csak azért mert még most lehet nagy lóvét leakasztani érte...hát sztem jó nagy hülyeség lenne,kapunk érte 100 millát,durvább esetben 150et, nem hiszem,hogy ezt az összeget ne termelné ki a klubnak.+elveszítenénk egy aduászt, akivel tényleg 1-0ról indul a meccs.

Amíg van benne addig idekell láncolni,ha romlik a teljesítménye akkor ellehet gondolkozni ,hogy meddig is tartson ez a kapcsolat, de szerintem nincs szükségünk arra,hogy a csapat legjobb játékosából kelljen pénzt csinálni.

Pogba,akit ma is ámulva néztem és nagyon szeretném itt lánti szerintetek szolidabb lesz? Az egyéniségek ilyenek,vannak marhaságaik.

Suarez és Ibra a barcában nekem olyannak tüntek/tűnnek mint amikor valami egyszerű embert bevágnak egy opera bálba,ahol viselkedni kell, látványosan nem érzik jól magukat,mert tudják,hogy nem szabad marhaságot csináljanak mert itt nem illik és ez kihat a teljesítményükre is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. január 25., vasárnap 19:32

Vicc amiket ír ez az ember. Pont ez a mentalitás miatt van CR a legmagasabb szinten már lassan 10 éve, és még valószínűleg ott is marad pár évig.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 25., vasárnap 19:20

Van bent igazság néhol, de mindemellett nagyon sarkított és szélsőséges.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2015. január 25., vasárnap 19:19

Fene se tudja, en mar egy ket eve vizionalom azt a pontot, amikor az idomulasa az o teljesitmenyen is meglatszik. Ez elott lenne logikus eladni. De nagyon meglepodnek, ha Perez elengedne 2017 nyara elott. A szemelyiseget sosem birtam, de nem lehet tole elvitatni, amit a elert a csapatban.

Szerintem lehetne helyettesiteni a teljesitmenyet eros csapatjatekkal, es tobb klasszissal, de ez a RM, itt szukseg van arra, h a vilag legjobbja itt legyen, ezert maradni fog. Nem leszunk Bayern M, ahol nincs igazan kiemelkedo karakter (nem teljesitmeny).

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 25., vasárnap 19:18

CR defektes ezt mind tudjuk, mindig is az volt, Ramos se 100as,Pepe se, de teljesítménnyel bőven kompenzálják az ilyen viselkedést...

A real madridot az emberi oldala miatt választottam, mert amellett ,hogy a világ legjobb csapata,közel sem tökéletesek, rengeteg hibát követnek el,rengeteg marhaságot, de azt férfiasan fel is vállalják.Cé is ezt teszi,Pepe is ezt tette...

Értem,hogyha sokan ezzel az úriemberek meg több mint egy klub szlogenekkel akarnak azonosulni,csak szerintem ezek nem valós dolgok,mármint az eszmék amiben hisznek. A cikkíró valószínüleg az érzelgősebb fajta, nagyon sok mindent jól leír , ezek mind valós "problémák'' CR-el kapcsolatban,csak iszonyatosan eltörpülnek amellett amit eddig lepakolt az asztalra ebben a mezben.

Felvan fújva ez az egész tegnapi eset.Paraszt volt, bocsánatot kért, leüli a büntit, visszatér, lő pár gól,barcáék sírnak ,hogy penaldo és minden happy. :agree:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 19:00

http://rmcfszo.blogspot.hu/2015/01/vele ... .html#more

Vélemények?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 25., vasárnap 14:38

Rövidre többnyire tekerte (ezt már teljesen elfelejtette pedig nem volt rossz), hosszúra pedig erőből, és ezzel a taktikával jól is ment. Most meg mindig a rövidre akarja sorfal felett erőből, ami látjuk mennyire sikeres...
az egyik ez
a másik meg, hogy ő 20 méteren belülről is úgy próbálja megoldani, mintha 35+-ra lenne, izomból alávág
ha kissebb távolságból megpróbálná úgy helyezni, mint régebben, akkor sokkal többet termelhetne ilyen helyzetekből is
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. január 25., vasárnap 14:26

Sierra írta:
h3x0r írta:Cristiano Ronaldo - All 50 Free Kick Goals In Career
5:00 utan a Realos golok.

Azert regebben mennyivel tobb csavarast rakott bele..
Jó volt ezt végignézni. Te jóisten mekkora gólokat vert már szabadrúgásokból... Ehhez képest eléggé elfelejtette mostanában, hogyan is kell rúgni. :mrgreen:
Rövidre többnyire tekerte (ezt már teljesen elfelejtette pedig nem volt rossz), hosszúra pedig erőből, és ezzel a taktikával jól is ment. Most meg mindig a rövidre akarja sorfal felett erőből, ami látjuk mennyire sikeres...

A Pompey elleni szabadrúgás gólja amúgy a nr. 1, azt pont rövidre rúgta erőből, de így eltalálni... Nem lehet kellő sikerességgel, tőle pedig elvárnánk kb 8 gólt szabadból ha már ő lővi. Ha pedig már nem megy, jöhet Bale, James, Kroos.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Vissza: