Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. szeptember 19., csütörtök 8:19

elég szomorú tény, hogy az a bale a legjobb játékosunk, akinek zz gyakorlatilag megmondta, hogy két napja van eligazolnia. az ő történetük tötéletesen illusztrálja, hogy zidane-nak nem sok fogalma van arról, hogy a csapatnak mire van szüksége.

úgy látom, hogy úgy próbálja vezetni a csapatot, hogy eldönti, kivel akar együtt dolgozni, a többit meg kiszóra. ezt megtehette az összes tehetséges fiatallal (ceballos, ödegaard, reguilón és a többiek), de bale és james más téma, mert ők már befutott, sokat nyert játékosok, akiknek nagy nevük és értékük van. őket is próbálta kizárni anélkül, hogy egy szikrányi lehetőséget kaptak volna. eldöntötte, hogy bale nem kell, menjen innen. ez elég veszélyes stratégia, mivel pont affelé húzza a csapat helyzetét, hogy aki haver, az maradhat és játszhat. az igazolásoknál ugyanez volt. eldöntötte, hogy neki pogba kell, ha nem lesz, akkor neki senkit ne hozzanak. mindegy, hogy teljesítményben lehet pogba se nagy szám, vagy hogy a másikból több kihozható, ő a francia mellett tette le a voksát, és pont.

tegnap mondtam, hogy akkor is zz-nek kell maradnia ha 6. helyen végzünk és a csoportból kiesünk. bár most már azért tartok tőle, hogy az idei elbaszott nyár után, ő képtelen levezényelni egy generációváltást jövőre. modric, marcelo, kroos és lassan lassan ramos is már mind hunyók. én varane-t idén óriási pénzért eladtam volna már. de ő is a haverja.

nyilván vannak tényezők amiről nem tehet. a sok sérülést nem tudja befolyásolni. csak az az érzésem, hogy ha mindenki egészséges, akkor sem lenne sokkal másabba a játék képe. arról sem tehet, hogy hazard szószerint dagadtan jött vissza a nyári szünetről, és szemmel láthatólag szeptember közepén is kondíciós problémákkal küzd.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. szeptember 19., csütörtök 8:18

Nincs középpálya, és ezzel már szeptemberben kiderült.

Oké, sok a sérült, de az is jó kérdés, hogy MIÉRT van ennyi sérülés, valaki hibája? Ennyi balszerencse nem lehet.

Nincsen összeszokva a csapat, Hazard-Mendy hányszor játszott egy meccsen? Kb. egyszer sem.

De ez mind NEM lehet mentség a tegnapira. A második félidőt már nem bírtam idegekkel, kapcsolgattam át az Atleti-Juvera: ott volt két csapat, aki focizott. A mi meccsünkön csak a PSG focizott, a mi csapatunk nem tudom hol volt, mit csinált? Ezt hogyan engedheti meg magának egy Real Madrid??? Egy Ludogorec többet mutatott volna a tegnap.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2019. szeptember 19., csütörtök 8:09

Mendy, Bale pozitívum.
Benzema tegnap nem tudott annyit hozzátenni, amennyit szokott.
James tud a földön is passzolni, vagy csak ívelni egy mutatós, de időveszteséggel járó keresztlabdát? Még az első félidő elején volt, hogy váratlanul földön! passzolt előre Benzemához, egyből volt is belőle veszélyhelyzet.
Militaot ennyiből még nem értékelném.
Case eszméletlenül komótosan mozgott, szerintem nem volt sprintje, de még ami egy kicsit gyorsabb a kocogásnál sem.
Courtoist nem venném elő a gólokért.
Hazardot sem, többször előfordult, hogy a saját tizenhatosunk előtt cselezgetett, mert már annyira vissza kellett zárnia, járnia labdákért, elképesztő távolságra a PSG kapujától.

Inkább legyen az 5 védős rendszer, vagy tudom is én, nem értek hozzá, de ez a sablo 4-3-3tól már a hideg ráz, pláne, ha nincs csere középre, aki esetleg frissítő hatással lehetne a játékra.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

dennson

HozzászólásSzerző: dennson » 2019. szeptember 19., csütörtök 0:07

realistahuni írta: Ez a Gueye tényleg bacó volt. A PSG ha meg így adja elő simán BL esélyes.
Ne viccelj, ezt a foshalom PSG-t egy Sevilla sima 0-3-ra lehozza. Gyakorlatilag semmit nem mutatott a Párizs, épp ezért rohadt szomorú, amit művelt a csapat.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2019. szeptember 18., szerda 23:49

Szerintem ez a helyzet:

James, Benzema, Bale hármastól ez a max. Szerintem örülhetünk, hogy még ez is van. Ha lenne csapat még jobbak lehetnének. Annyira velük nincs is bajom.

Hazardban bízok, hogy ha beilleszkedik jobb lesz.Egyelőre kevés, de szerintem neki csak be kell illeszkedni.

Kroos jó ideje offon van. Fel kellene támadnia.Ő is tud

Védelemben nem tudom mi változhat, mert a mostani problémák a Carvajal röpködések, Ramos csatár, Marcelo lemaradások nem új dolgok. Varane is már messze volt korábbi önmagához képest tavaly.

Courtoisval szerintem lesz bajunk bőven ezt ma már boritékoltam.Persze reménykedni lehet.
Én megnézném a francia gyereket is 1-2 meccsre. Kettesével ő is tudja kapni a gólokat minden meccsen.

Vinicius egy akkora lufi, hogy az eszméletlen.

Szóval ide drasztikus változások kellenek és menteni ami/aki menthető.

Szerintem továbbra is a többségben még lenne tudás.Szisztéma kell. Karatkeres edzői elképzelés és motiváció. Ezt a Militao, Vinicius vonalat meg nem szabad erőltetni. Ez nem jó.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2019. szeptember 18., szerda 23:43

Csabi írta: annyira nem bízok benne, hogy jövő nyáron bármilyen kellő revolúciót véghez tud vinni. értem ez alatt az elvágott játékosok visszahozását és újak igazolását.
pedig ez lenne a kulcs
kéne 1-2 nagy név nyáron + visszahozni a kölcsönjátékosokat
pár leszerepelt, vagy kiégett játékostól elköszönni
ha ezt nem lépi meg Zidane, ne maradjon :(
ha Ceballos Ödegaardot Reguilónt elüldözi, mérges leszek :vivo:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. szeptember 18., szerda 23:32

az átig szezon után sejtettem hogy ez lesz. a sérülések csak rátesznek. zz-nek kell maradnia a padon év végéig, akkor is ha 6. helyen végzünk. a nagyobb baj, hogy a nyár után (amire áprilistól készülhetett) annyira nem bízok benne, hogy jövő nyáron bármilyen kellő revolúciót véghez tud vinni. értem ez alatt az elvágott játékosok visszahozását és újak igazolását.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. szeptember 18., szerda 23:29

wZoLee7 írta: nem CR hiányzik, hanem egy épkézláb taktika, valami ami focira emlékeztet, jelenleg semmi elképzelés nincs abban amit csinálunk
De igen, hianyzik, mint vezer, a goljai, es a mentalitasa. Mas kerdes, hogy szerintem kellett a megujulas. Csak hat azt a nyarat elbasztuk, iden korrigalni probaltunk, tobb kevesebb sikerrel.
:goat:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 18., szerda 23:27

nem CR hiányzik, hanem egy épkézláb taktika, valami ami focira emlékeztet, jelenleg semmi elképzelés nincs abban amit csinálunk

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. szeptember 18., szerda 23:25

Jo szar meccs volt. Jovic es Hazard abszolut idegen test a csapatban egyelore. El kell felejteni a mai produktumot, es edzeni, dolgozni, fejlodni kell. Ezzel a jatekkal megismetlodhet a tavalyi sevillai latogatas, egy het alatt ket 3-0-as vereseg mar nehezen magyarazhato lenne.

Egyebkent vicces, hogy 3-4 evvel ezelott ment a vita, hogy a forum egy resze siman eladta volna mar akkor CR-t, most meg latjuk, hogy azota is hianyzik cirka 30-40 gol/szezon a csapatbol. Nem is olyan konnyu megoldani... :lol:
:goat:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 18., szerda 23:24

0 kaput talált lövés...

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. szeptember 18., szerda 23:21

Az utobbi 7-8 ev 4-5 legmeghatarozobb Real jatekosabol gyakorlatilag elvesztettuk az osszeset vagy eladas vagy kieges miatt. Ronaldo, Modric, Ramos, Marcelo. Ezzel mas se nagyon tudna mit kezdeni. Ebbol az allapotbol csak evek alatt lehet kilabalni, teljesen uj mag kell.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2019. szeptember 18., szerda 23:18

Rabiosa írta: Modric miatt aggódom hogy mennyit tud majd még előhozni a tudásából a sérülések és kora miatt ha visszatér
Szerintem eleget. Azon a kb. 25 meccsen amit még 101 százalékosan el fog bírni fizikailag. Kár, hogy nem 25 meccs maradt hátra a szezonból :D

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. szeptember 18., szerda 23:17

Ez a Gueye tényleg bacó volt. A PSG ha meg így adja elő simán BL esélyes.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2019. szeptember 18., szerda 23:14

kiserik írta: A lényeg, hogy 70 percig tetszett a Mesternek a produktum.
Sajnos nagyon nem működünk csapatként. Ez régi RM betegség, de most már csökkennek az egyéni villanások is.

Egyébként érdemes megnézni Gueye statisztikáit. 30 millió euro...
Kit érdekel a statisztikája, egy nem Pogbanak hívják, a másik, hogy 50 milla alatt nem veszünk játékost. Meg amúgy is jatekosmegfigyeloink csak braziliaban vannak.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2019. szeptember 18., szerda 23:13

Nekem az az erzesem hogy visszafele fejlodunk. Lehet ez csak altatas, de nem bizom benne nagyon. Ilyen mutatott jatek utan amit Zidane a visszaterese ota mutat Perez mar majdnem mindenki mast kibaszott volna, szerencseje hogy o Zidane igy meg van eselye javitani. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2019. szeptember 18., szerda 23:12

Nyilván én is örültem volna ha nyerünk, vagy legalább jobb a játék, de őszintén szólva várható volt hogy ma szopó lesz. Legnehezebb ellenfél a csoportban, idegenbeli meccs. Ramos off, így a védelem alapból vezér nélkül maradt, plusz ugye Militao is most játszott először rendes perceket, a kp-n hiányzott Modric aki "vénsége" ellenére szerintem még mindig pótolhatatlan képességű, Hazard-ban bízni lehetett hogy jó lesz, hát kiderült hogy még neki is meccsek kellenek a lábába és össze is kell csiszolódni a többiekkel.
Lesz ez bőven jobb még, egyedül Modric miatt aggódom hogy mennyit tud majd még előhozni a tudásából a sérülések és kora miatt ha visszatér, mert neki nagyon nincs alternatíva.

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2019. szeptember 18., szerda 23:11

kiserik írta: A lényeg, hogy 70 percig tetszett a Mesternek a produktum.
Sajnos nagyon nem működünk csapatként. Ez régi RM betegség, de most már csökkennek az egyéni villanások is.

Melyik 70? A repülőút?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. szeptember 18., szerda 23:10

A lényeg, hogy 70 percig tetszett a Mesternek a produktum.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. szeptember 18., szerda 23:10

Dupla D írta: Zidane nem fogja megélni így a tavaszt. Ide kell legalább egy új nyár, mire valaki kitalál és elkezd adaptálni valami koncepciót.
A keret amúgy szerintem nem rossz, de az most már tisztán látszik, hogy Zidane taktikailag nincs ezen a szinten. De valószínű, ha el is küldik Zidanet az már túl késő lesz.

Vissza: