Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
Pacersen kivul jött szépen mindenhol a papirforma. Komoly meccs dömping lesz hajnalban, túl sok odds nincs meg, nemtudom miben lehet érték. Valaki vizionál már valamit így eloljaroban?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem a Clippers lesz otthon hanem az OKCGalacticos írta:Erdekes meccsek lesznek a mai kinalatban.
Clippers thunder hazait szerintem biztos megjatszom 1.5ert. A multkori meccs is szoros volt de ketlem h 2x egymasutan kikapna a clippers otthon.
Spurs-pistons orszagos hazai. Szerintem iszonyat erodemonstraciot fog tartani a sas, 3 elvesztett meccs otthon zsinorban.
Indiana philyn is 1.5a hazai oke hogy multkor is megszenvedtek, de klasszisokkal jobb csapat az indiana mint a phily.
Newyork boston erdekes lesz.. Azt fogom nezni.

Ja meg a Pacers is idegenbe lesz. Phily a hazai
Portland -7
Clippers -5
Pacers -4,5
Spurs -8,5
Mindet megrakom. Sztem mind okes. Meg esetleg nezek majd valami jatekost.

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Utah -4, boston-knicks over 216. Kaptam hűségbónuszt, szerintem rakom azzal a knickset ML-be. 3.05ert kapott pénzt megéri kockáztatni

Cavs?
1.3 nem is rossz
1.3 nem is rossz
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Galacticos
Erdekes meccsek lesznek a mai kinalatban.
Clippers thunder hazait szerintem biztos megjatszom 1.5ert. A multkori meccs is szoros volt de ketlem h 2x egymasutan kikapna a clippers otthon.
Spurs-pistons orszagos hazai. Szerintem iszonyat erodemonstraciot fog tartani a sas, 3 elvesztett meccs otthon zsinorban.
Indiana philyn is 1.5a hazai oke hogy multkor is megszenvedtek, de klasszisokkal jobb csapat az indiana mint a phily.
- Galacticos
Hzuu ez a lakers nop paros most a sirbol hozott vissza.
Hiaba +7 meg masfel perc nem hagytam bent. 2800--> 21000.-
Tobb lehetett vna de nem merem bent hagyni
Hiaba +7 meg masfel perc nem hagytam bent. 2800--> 21000.-
Tobb lehetett vna de nem merem bent hagyni

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Orosz Svájc U21 V (már jött is)
Kolumbia-Chile H
Brazil-Argentin m. cs. gol. igen.
Kolumbia-Chile H
Brazil-Argentin m. cs. gol. igen.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
bucks-pelicans over 206.5. Ez a line micsoda? túl szép, hogy igaz legyen

- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nemtom,ugye a Bulls btb és a Heat nem rossz. Bár Wade tuti motivált lesz. Még gondolkodok. Bucksak meg az ilyeneket muszáj lenne hozni ha akarnak valamit,csak ugye Davist nem fogja megállítani MonroeGalacticos írta:Nop? Bulls?Marci77 írta:Lakerst én is megrakom,a többivel várok egyelőre.
Ebben a bullsban tobb van. A neworleansnak meg nyernie kene mar.

- Galacticos
Nop? Bulls?Marci77 írta:Lakerst én is megrakom,a többivel várok egyelőre.
Ebben a bullsban tobb van. A neworleansnak meg nyernie kene mar.
- Marci77
Nekem most jött a Hawks,Hornets,Knicks,Howard 30,5 alatt össz. Pacers ment mert nagy volt a hendi,meg az OKC meccs under. Tegnap se sikerült rosszul.Galacticos írta:jesszus ezt a bukó napot.. és a houston jött 4,25ért![]()
![]()
ma lakers es neworleans.![]()
![]()
Lakerst én is megrakom,a többivel várok egyelőre.
- Galacticos
jesszus ezt a bukó napot.. és a houston jött 4,25ért
ma lakers es neworleans.

ma lakers es neworleans.

- Galacticos
na én le is fekszem, nem nézem tovább.
boston 30él már most 10perc után, meg 20al már most az orlando is.
az okc meg a bulls azért valahogy jöhetne, hogy ne legyen akkora a bukó.
vicc, így belenyúlni
ez hogy a boston 8pontot dobjon egy washington ellen egy negyed alatt
hát ez mi?
boston 30él már most 10perc után, meg 20al már most az orlando is.
az okc meg a bulls azért valahogy jöhetne, hogy ne legyen akkora a bukó.
vicc, így belenyúlni

ez hogy a boston 8pontot dobjon egy washington ellen egy negyed alatt

-
Charlotte-utah
mindkettő csapat a ligaátlag felett dob 3 pontost. Védekezésben az utah jobban áll, a charlotte-tól kevesebb 3ast várok, míg az utah kicsivel többet fog dobni, mint szokott. a Kétpontosokkal mindketten hadilábon állnak, bőven ligaátlag alatt dobnak, viszont mindketten jól is védekezik le. Szerintem ez a meccs mehet underre, kb 190-195 pont körülit várok.
u200 a tippem 1.41ért.
OKC-Toronto
hárompontost mindkettő csapat ligaátlag alatt dob (toronto a legrosszabb az egész ligában) de liga top10 mindkettő a levédekezésében. inkább a kétpontosokkal operál mindkettő, támadásban top10esek, védekezésben átlagosak, viszont mind a 2 csapat kevesebbet fog dobni kevesebb %-al.
u210 1.41
Clippers-Portland
portland b2b, clippers a liga legkevesebb 3pontost kapó csapata, szóval a portland nem fogja tudni a csapatjátékát nyomatni, sima clippers van. -9
persze ez mind csak statisztika, de én ezekből indultam ki
mindkettő csapat a ligaátlag felett dob 3 pontost. Védekezésben az utah jobban áll, a charlotte-tól kevesebb 3ast várok, míg az utah kicsivel többet fog dobni, mint szokott. a Kétpontosokkal mindketten hadilábon állnak, bőven ligaátlag alatt dobnak, viszont mindketten jól is védekezik le. Szerintem ez a meccs mehet underre, kb 190-195 pont körülit várok.
u200 a tippem 1.41ért.
OKC-Toronto
hárompontost mindkettő csapat ligaátlag alatt dob (toronto a legrosszabb az egész ligában) de liga top10 mindkettő a levédekezésében. inkább a kétpontosokkal operál mindkettő, támadásban top10esek, védekezésben átlagosak, viszont mind a 2 csapat kevesebbet fog dobni kevesebb %-al.
u210 1.41
Clippers-Portland
portland b2b, clippers a liga legkevesebb 3pontost kapó csapata, szóval a portland nem fogja tudni a csapatjátékát nyomatni, sima clippers van. -9
persze ez mind csak statisztika, de én ezekből indultam ki

- Galacticos
Mara megteszem az okct otthon a raptors ellen 1.6ert. Derozant megfogjak tudni fogni oladipoval, es akkor felig nyert meccs mar.
Chicago is nyerni fog szerintem atlantaban. A hawksbol sokat kivett a mai gyozelem en szerintem.
Es egy houstoni proba se lenne szerintem hulyeseg 4.2ert.. Csak sanszos h leonard levedekezi hardent es akkor lesz kozte 30
Chicago is nyerni fog szerintem atlantaban. A hawksbol sokat kivett a mai gyozelem en szerintem.
Es egy houstoni proba se lenne szerintem hulyeseg 4.2ert.. Csak sanszos h leonard levedekezi hardent es akkor lesz kozte 30

én kihagytam a lakerst, de cleveland így is vitte. nyílván először teszem őket a szezonban és mikor máskor kapnak ki először..
- Galacticos
Nekemis 3bol semmi
Annyian raktak a lakerst h sejtettem h ez lesz.

Annyian raktak a lakerst h sejtettem h ez lesz.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az éjszakai NBA szelvényem kuka.
Ha Trump nyer, hoz egy kicsit a konyhára. 1000->5000.

Ha Trump nyer, hoz egy kicsit a konyhára. 1000->5000.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Galacticos
többet vártam de én szerintem játszom őket annyiért is.Toti írta:lakersre bedobtak egy 1.50et
nemtudom cavs mellé mit kellene játszani ma
nagyon felszabadultak, önzetlenek és egységesek egyelőre.
de a dallasnak előző meccsen lett meg az első győzelmük, kitudja most ez mit hoz ki belőlük.
lakersre bedobtak egy 1.50et