tartalekos kezdo ellenere is gaz ez egy harmadosztalyu csapat ellen, szerintem ha a bl-bol kirakjatok oket akkor pep mehet thaifoldre pihenni kicsit.Toti írta: city mostmár úgy van vele, h kihullik az fa kupából is aztán holnaptól all in a bl-re![]()

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 8., szombat 14:33
tartalekos kezdo ellenere is gaz ez egy harmadosztalyu csapat ellen, szerintem ha a bl-bol kirakjatok oket akkor pep mehet thaifoldre pihenni kicsit.Toti írta: city mostmár úgy van vele, h kihullik az fa kupából is aztán holnaptól all in a bl-re![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. február 8., szombat 13:42
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. február 8., szombat 8:26
szerinted?Caraway írta:Amugy szerintem is ez tortent.Galacticos írta: Szerintem itt azzal lehet a baj hogy mar megszoktak a partjelzok hogy kvazi teljesen feleslegesen vannak ott, sokszor egyertelmu tobb meteres leseket engednek el majd miutan rajuk szolnák behuzzak. Csak itt nem volt aki rajuk szoljon.En is elfelejtettem, hogy nincs var, mondtam is magamba hogy feleslegesen orulnek, ugyis mindjart elveszik a golt. Pedig amugy konkretan az osszes united jatekos 1 meteres lesen allt.
Amugy katasztrofalis meccs volt, szegyenteljes. Ez az 5-2-3 egyszeruen nem mukodik. Ami hivatalosan 3-4-2-1 lenne, csak tul defenziv kezdoket rak ki folyamatosan Amorim, igy a tamadojatek 0. Meg azzal sem segit magan, hogy ossze vissza rakosgatja az embereket poszttol fuggetlenul.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 8., szombat 8:23
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. február 8., szombat 7:58
Amugy szerintem is ez tortent.Galacticos írta: Szerintem itt azzal lehet a baj hogy mar megszoktak a partjelzok hogy kvazi teljesen feleslegesen vannak ott, sokszor egyertelmu tobb meteres leseket engednek el majd miutan rajuk szolnák behuzzak. Csak itt nem volt aki rajuk szoljon.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 8., szombat 7:38
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 8., szombat 7:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. február 8., szombat 6:57
Mert nem lehet úgy kiírni egy sorozatot, hogy egyik meccsen van VAR, a másikon meg nincs. Mindenkinek egyenlő feltételeket kell biztosítani, ezért vagy mindenki használhatja vagy senki se._Bushido_ írta: Sajnos nincsen var a kupa ezen részében. Kérdem én, miért? Ha van a stadionban, miért nem használják? Így büntetni szegény kiscsapatot..
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. február 7., péntek 23:57
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. február 7., péntek 7:59
Szobo nagyot játszott tegnap.A DEMON IN MIDFIELD.
• 90 minutes played
• 1 goal
• 36/40 (90%) accurate passes
• 5 key passes (!)
• 3/3 long balls
• 2 big chances created
• 2/3 successful dribbles
• 7 duels won
• 3 tackles
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 6., csütörtök 22:24
Neem! Jobb a keretük!TheBull6 írta: Huu gyerekek mit lenyom a Liverpool bakker..Élmény nézni ahogy csapatként mozognak, letámadnak, labdát szereznek ellenfél 25ön. Aztán nekem meg ne magyarázza senki hogy a mi keretünk nem tudna így focizni... Tudna, csak hát... Nem is folytatom, majd talán a nyártól.
![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. február 6., csütörtök 21:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 8:32
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 4., kedd 8:31
Teljesen szurrealis amit muvelnek, es bicskanyitogato. 210 millio egy teli igazolasi szezonban…Pad'em írta:City kecses 210 milkát elvert most télen gyors. És a legszebb, hogy annyira egyik se tűnik egetverő erősítésnek. Aztán majd meglátjuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 4:10
10 millió lesz csak a Barcae. Porto ügyeskedett.Pad'em írta:Ja igen ez a legszebb az egészben, hogy a Barca kap 24 millió eurót ebből a 60-bólCS0ki írta:
A sell on clause alapján Pep csak kicsit segíteni akarta pénzügyileg a barcat.![]()
City kecses 210 milkát elvert most télen gyors. És a legszebb, hogy annyira egyik se tűnik egetverő erősítésnek. Aztán majd meglátjuk.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 3., hétfő 21:58
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. február 3., hétfő 21:10
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 3., hétfő 15:58
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. február 3., hétfő 15:47
Na azért az túlzás lenne, úgy csinálsz mint ha elkövettek volna vagy 150 szabálytalanságot...nuevo_ericco írta:Majd jön az ítélet nemsokára, és kapnak egy 10 000 Eurós büntit.Pad'em írta:City kecses 210 milkát elvert most télen gyors.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 3., hétfő 15:31
Majd jön az ítélet nemsokára, és kapnak egy 10 000 Eurós büntit.Pad'em írta:City kecses 210 milkát elvert most télen gyors.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem