Kylian Mbappé - 10

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kylian Mbappé - 9

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 10., vasárnap 15:25

Mbappe és az öncélúság: ezt legjobban úgy tudom elmagyarázni, hogy Mbappe azért van itt, hogy aranylabdát nyerjen, míg más azért, hogy címeket nyerjen a csapattal
ezt o mondta neked szemelyesen? :kalapos:
Öncélú, ha kontránál, félpályánál megcsinálok egy fölösleges cselt, mert bukik a gyors támadás
azt hittem bapperol beszelunk, ceronaldo topikja nem itt van :coffee:
Most Mbappe, aki egyértelműen mutatja az önbizalomhiány tüneteit, nem ő az egyedüli tizi és szabadrúgás lövő (ami szintén beleszámít a statisztikába), BL 5, bajnokság 4,7, de ő nem öncélú.
Azt is megnezted hany helyzetunk van osszesen meccsenkent, ebbol bappe hanyszor kerul oda es hanyszor lovi el? Vagy csak feligazsagot irsz, ugy, hogy jol gyere ki belole.... :coffee:
Az egyetlen,amiben bappet hibaztatni lehet, a barcelona elleni lestaktika elbaszasa, de az kollektiv balfaszsag volt, es a ziccerek nem berúgása, amiben javulnia kell.
De biztos direkt hagyja ki, csak miattad, hogy szidhasd, felig uton az aranylabda fele :lol:
Ez egy csapatsport
amirol lovesed sincs ugy nez ki, de legalabbis teljesen mas sportagat nezel az altalad leirtak alapjan :roll:

Osszevonva pedig a binicius, beli es bappe temakat, hogy ki hogy ir, vagy nem ir roluk:
Binicius teljesítménye el van ismerve all-in-all, itt is, az egesz vilagon is, sosem az volt a kifogás. Nem amiatt utnenk es adnank el a gecibe paran.
Belit ugyanigy objektiven latom/juk, hogy eros kezdes utan visszaeses, a serulesek miatt, aztan most, hogy osszevissza rakosgatjak es nincs nromalis feladatkor es pozicio megszabva - remelhetoleg a homokzsakok kikerulese utan most elindul o is es a csapat is elore - bappe meg a te allitasaid es nezopontod ellenere teljesen realisan es objektivan van kezelve, uj jatekos es teljesen uj helyen, 6 vagy hany ev parizsi lepra utan. Nem latom rajta, hogy nagykepu lenne, hogy setalgatna, sőt, sőt, meg is vagyok sokszor lepodve, hogy mennyit tamad le es fut vedekezo iranyban - persze csak akkor meglepo, ha lattad a psg-ben... - helyzetbe kerul, akadozik a sok kis osszjatek, az teny, mert az elejen vagyunk meg , de helyzetei vannak, golokat lo, golpasszokat ad, leköti a védőket. Nem extra, nem lifasz duplanulla szar, mint pl egy mendi, hanem atlagos.
De nem geci, muszaj megtalalni, mert valakin ki kell elni az ideget, ugye?
Ha van jatekos, akit az elmult evek alapjan lehet kutyazni, az pont bappe, pont ezert latom pl en objektiven, te meg csak a megmaradt utalatbol irod a szubjektiv baromsagokat.
Ennyi erovel, akkor menj szepen vegig az osszes tobbi jatekoson is, mert ha bappe teljesítményét köpködöd, akkor mindenki mast is köpködd, mert 1-2 emberen kivul senki se tesz le tobbet vagy jobb jelenleg. Várom.
thereisonly1ronaldo

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. november 10., vasárnap 14:45

Énis team hehe vagyok a témában, semmi gond nincs MBappe hozzáállásával, vagy képességeivel, egyszerűen görcsös, mert nagyon akar, de ígyis többx megmutatta már, hogy sok van benne. Idővel semmi gond nem lesz vele, de sztem eddig se olyan rossz, mint sokan gondolják.

Sokkal nagyobb problemaink vannak nala.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 10., vasárnap 13:58

kiserik írta: ...
Köszönöm, hogy ilyen részletesen kifejtetted :agree:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 10., vasárnap 13:41

kiserik írta: Mbappe és az öncélúság: ezt legjobban úgy tudom elmagyarázni, hogy Mbappe azért van itt, hogy aranylabdát nyerjen, míg más azért, hogy címeket nyerjen a csapattal.
Ez honnan jön?

Hehével vagyok, már önmagában a jelenléte több lehetőséget biztosít pl Viniciusnak, meg ha felérne mondjuk több ember a támadásokkal, nekik is.

3-4 ember közé is ha beviszi leginkább azért mert egyedül van, vagy max 1 ember kóborol még valahol a távolban. 4 meccse nem lőtt gólt, de továbbra se venném elő még. Mondjuk azt pláne nem értem Vini topicjában mi folyik, ő meg magasan a legfontosabb játékosunk.

A védelmet meg a kp közepét kell rendberakni, a problemáink nem elől keresendőek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 13:32

realbeckham írta: Erik. Ezt az öncélút kifejtenéd? Most nekem olyan, mintha más műsort néznénk. Nekem abszolút nincs ilyen érzésem. Tegnapi meccsen volt a végén, mikor egymaga akarta es próbált 3 embert kicslezni es vesztett, utana Carlo ideges fejet is vagott. De azon kívül en nem láttam sem tegnapy sem eddigi meccsein semmi öncélú futballt. Nem önzőzik, nem lő el mindent mindenhonnan, mint cr. Ellenkezőleg. Jo kis labdakat oszt le, illetve rendre törekszik a kombinatív kenyszeritos focira. Engem pl.vini.sokkal jobban felkur azzal, hogy frant kb levegonek nezi, akarhogy robog el mögötte a spanyol, baszik rá.
Szóval ezt az öncélú bappet én nem értem. De lehet vakon vagyok ezzel most. Vagy az öncélút esetleg máshogyan ertetted.
Alapvetően az emberek a focit és a focistákat érzelmek alapján ítélik meg. Ezért nem követem sokszor a Megy a meccs topikot és próbálom ignorálni a kommentátort is. Ha egy játékos ellenszenves, akkor annak játékát jobban tudjuk kritizálni és fordítva. Ha egy támadó elront egy cselt, akkor azt beállíthatom úgy is, hogy balfasz volt, vagy úgy is, hogy a védő remekül szerelte. Ezért is basz fel Vini sokakat. Mára pl Jude már sokkal többet reklamál, pofázik, mégsem tűnik fel senkinek.

Mbappe és az öncélúság: ezt legjobban úgy tudom elmagyarázni, hogy Mbappe azért van itt, hogy aranylabdát nyerjen, míg más azért, hogy címeket nyerjen a csapattal. Öncélú, ha kontránál, félpályánál megcsinálok egy fölösleges cselt, mert bukik a gyors támadás. Ahogy írod, öncélú, ha rendre beviszem 3-4 ember közé, mikor van másik lehetőség is. Kapuralövések: itt is utalok a korábbiakra. CR, aki mindent önzőn ellőtt, első szezonjában BL 5, bajnokság 7,3 kapuralövést tett átlagosan. Ezt vitte végig itt léte alatt kb. Most Mbappe, aki egyértelműen mutatja az önbizalomhiány tüneteit, nem ő az egyedüli tizi és szabadrúgás lövő (ami szintén beleszámít a statisztikába), BL 5, bajnokság 4,7, de ő nem öncélú. Arról már nem is beszélve, hogy CR ezekből átlag meglőtte a meccsenkénti gólját, míg Mbappe csak a meccsenkénti felet.

Ez egy csapatsport. Vagy állj be a csapatba és teljes erőbedobással azért játssz, hogy a csapat legyen sikeres, vagy legyen akkora tudásod, hogy a hátadra vedd a csapatot és egyedül eldöntsd a meccseket. A kettő között nekem nem megfelelő a hozzáállás.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 10., vasárnap 13:04

Erik. Ezt az öncélút kifejtenéd? Most nekem olyan, mintha más műsort néznénk. Nekem abszolút nincs ilyen érzésem. Tegnapi meccsen volt a végén, mikor egymaga akarta es próbált 3 embert kicslezni es vesztett, utana Carlo ideges fejet is vagott. De azon kívül en nem láttam sem tegnapy sem eddigi meccsein semmi öncélú futballt. Nem önzőzik, nem lő el mindent mindenhonnan, mint cr. Ellenkezőleg. Jo kis labdakat oszt le, illetve rendre törekszik a kombinatív kenyszeritos focira. Engem pl.vini.sokkal jobban felkur azzal, hogy frant kb levegonek nezi, akarhogy robog el mögötte a spanyol, baszik rá.
Szóval ezt az öncélú bappet én nem értem. De lehet vakon vagyok ezzel most. Vagy az öncélút esetleg máshogyan ertetted.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 10., vasárnap 12:30

Csak a szemelye, a meze, hogy palyan van, hogy figyelem harul ra az ellenfel reszerol :roll:
Emelle meg meg focizni is tud, kibaszott verlazito :lol:

De en ilyen emberekkel nem vitazok tobbet, aki ott baszogatja a csapatot, ahol semmi ertelme :coffee:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 12:14

hehetheoriginal írta: Eleve hazit bapihoz hasonlitani, itteni teljesitmenyben....
En hagylak, ahogy gondolod :lol:
Látom nem megy az értő olvasás :lol: :mrgreen:

Illetve, akkor én kérdeznék, tegnap melyik gólunknál is játszott bármilyen szerepet Mbappe?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 10., vasárnap 12:14

Eleve hazit bapihoz hasonlitani, itteni teljesitmenyben....
En hagylak, ahogy gondolod :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. november 10., vasárnap 12:14-kor.
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 12:13

hehetheoriginal írta:
Egy gyors támadásvezetésnél, kontránál, ha nem ő kapja a labdát, akkor képes megállni és nézni, hogy mi történik.
olyan vagy mint a politika manapsag.
Egyszeruen hazudsz :lol:
Egy db peldat nem tudsz erre mutatni, amiota itt van.

Boven jobbak vagyunk vele a kezdoben, mint nelkule, mindenki latja a kulonbseget a tamadojatekunkban, hogy mennyi opcio es zuccer van minden meccsen, csak te nem....
De nyilvan nem bappe miatt van, hanem azok miatt, akik tavaly is, azelott is itt voltak, csak akkor veletlenul epp impotens volt az egesz... Érthetetlen :coffee:
Egy dolgot rühellek, az a hazugság, ezért én sem teszem.

Vini második gólja. Vagy tekerj Henry elemzésében 2:24-re. Ő van legelől, aztán Jude beindulása és kiugratása után 4-en is megelőzik, annyira kapkodja a lábait, hogy segítse a támadást.

Egyébként tavaly BL 4 forduló után 9 lőtt gól, idén 9 lőtt gól, tavaly 12 furduló után 23 gól idén 25.

Mint mondtam, kiemelkedő játékos, aki egyelőre inkább ön-, mint csapat célú. Mondjuk annó Hazard esetében sem értették, hogy miért tartottam Vinit hasznosabbnak a lusta belgánál :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 10., vasárnap 11:51

Egy gyors támadásvezetésnél, kontránál, ha nem ő kapja a labdát, akkor képes megállni és nézni, hogy mi történik.
olyan vagy mint a politika manapsag.
Egyszeruen hazudsz :lol:
Egy db peldat nem tudsz erre mutatni, amiota itt van.

Boven jobbak vagyunk vele a kezdoben, mint nelkule, mindenki latja a kulonbseget a tamadojatekunkban, hogy mennyi opcio es ziccer van minden meccsen, csak te nem....
De nyilvan nem bappe miatt van, hanem azok miatt, akik tavaly is, azelott is itt voltak, csak akkor veletlenul epp impotens volt az egesz... Érthetetlen :coffee:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 11:43

hehetheoriginal írta: Nem ertesz hozza menendez tesomsz (erik :kalapos: )
A puszta jelenlete.
Hogy lekot folyamat 2-3 vedot.
Vagy azt gondolod örökre kihagyja majd a ziccereket?
Tavaly, tavalyelott lattal meccseket? Hogy elettelen, total impotens volt az egesz, lehet volt stabilitas, meg segitettek a makos, semmibol jovo beli golok , de hogy vallatni lehetett volna a tamadojatekkal, az biztos.
Most meg minden egyes meccsen barki ellen lohetnenk 4-5-6 golokat, annyi szintiszta helyzet van.
Vajon miert lehet ez, ha bappe szted csak alldogal es folyamat elveszti a labdat?

Btw volt, hogy ma is betette szazasba biniciusnak, aki elszorakozta, pedig pappe is ellohette volna. Ezek jo pontok a kozonseg hozzaerto reszenel...
Az Henry elemzésben minden benne van. Nem az a legfontosabb, hogy belövi a helyzeteit, vagy sem, hanem hogy álldogál, meg sétálgat a pályán, másnak meg meg kell szakadnia az eredményért. Jude és Vini második góljánál érdemes megnézni a mozgását.

Hasonlót látok, mint Hazardnál, egyelőre csak egy túrista, aki utazik a csapattal. Nehéz megfogalmazni. Egy rettentően tehetséges, kiemelkedő játékos, de semmilyen érzelmet nem látsz rajta, vagy hogy megszakadna a csapatért. Egy gyors támadásvezetésnél, kontránál, ha nem ő kapja a labdát, akkor képes megállni és nézni, hogy mi történik. Ugye a PSG-ben volt, hogy meccs közben elkezdett balhézni, mert nem őt indították a kontránál.

Reméljük előbb utóbb eltűnik az érinthetetlen státusza, és akkor el lehet kezdeni nevelni, vagy rájön magától, bár erre kisebb esélyt látok.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. november 10., vasárnap 0:21

Vini is akkor volt jó. Kellett egy jó fél év amíg Rodrygoval beröccentek a 2 csatáros rendszerbe aztán tudjuk mi lett. Vini is mennyivel többet van középen. Emlékezzünk vissza eleinte fixen bevágott neki az oldalvonal mint egy tanga most meg már milyen komfortosan van középen is.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 9., szombat 23:30

Anthony írta:
ikarus93 írta: Ne legyen igazam, de Mbappe egy flopp lesz. Na nem akkora flopp mint Hazard volt, de amire számitottunk tőle azt alul fogja múlni rendesen.

Ő egy világklasszis játékos a bal szélen, mindenhol máshol egy közepes szint.

A problema az az, hogy kb az egyetlen csapatba igazolt ahol egy hasonló kaliberü balszélső van mint ő és Carlo nem fogja Vinit elmozditani onnan.

Innen 2 lehetőséget látok a jövőben vagy Vini elmegy az arabokhoz milliárdokat keresni és akkor kimegy balszélre a helyére vagy lelép. Hozzáteszem azért Mbappe egy BM,Pool,Citybe simán beillene és menne is a bal szélre egyből, BLre is lenne esélye bőven az emlitett csapatokban.
Ne mondj már ilyent, amikor két évig erősítette a fórum népe, hogy középcsatár csak néha kimegy bal oldalra is.

Egyébként én egyáltalán nem követem a fazont, milyen megnyilvánulásai vannak, tudtommal eddig nem panaszkodik, nincs semmi baj vele?

Ha úgy van el kell adni, még profitot is szedünk belőle :D
187 meccsen jatszott csatart, ahol 163 golt lott es 70 golpasszt adott, mig balszelsokent csak 71 meccset, amin 63 gol es 17 golpassz volt a merlege.

https://www.transfermarkt.com/kylian-mb ... rainer_id=

Tudsz csemegezni. Mbappe legnagyobb baja nem az, hogy kozepen van, hanem az, hogy tenyleg egymas sarkat tapossak Vinivel. Raadasul a francia akkor jo, ha van mellette egy erocsatar, amirol tobbszor is beszelt mar.

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. november 9., szombat 21:40

Ne gondoljátok, hogy csettintésre be lehet illeszkedni egy új országba egy új csapatba, ahol 2-3 emberen kívül mindenki vadidegen..
Szopatva volt Párizsban rendesen tavaly sőt, a menedzselés sem ment jó irányba és így is top3 támadó az ember.
És mi az, hogy itt van rajta kívül más vezérbika ? :lol:
Párizsba nem volt Messi, nem volt Neymar akik gigászi összegért mentek oda és/vagy számtalan aranylasztival ?
Tanulnia kell amire eddig nem volt szüksége..
Látszik, hogy akar, Milán ellen jobbszélen visszazárva becsuszva szerelt LV helyén. :lol:
PSG Ben hol kellett ilyet csinálnia?
Alkalmazkodnia kell és ha még a Monacói vagy PSG szintet sem hozzá akkor is jobb lesz mint Rodrygo akár

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2024. november 9., szombat 20:08

KAG írta:Harmadiknal látványosan sétált csak tovább.
Jajj hagyjatok már ezzel. :lol:

Kövi meccsen már integetni fogja a lest mint anno Cé nem? :lol:

Nem rá jönnek ki a ziccerek, helyzetek, vagy ha rá jön ki, akkor meg belerúgja a kapusba, ha elkezdi termelni a gólokat majd lenyugszik, addig meg görcs.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. november 9., szombat 20:01

ziro4vr írta: Folyamatosan eszi az ideg belül vszeg az összes Vinicius gólnál, amivel nincs is baj ha ez előre viszi nem hátra. Egyelőre hátra, ha tavasszal is ez lesz, baj van. Meglátjuk.
Harmadiknal látványosan sétált csak tovább.
ZIDANE

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. november 9., szombat 20:01

Megkukiz mindenkit is tavasszal fixen.

Bele kell razodni hogy itt bizony mas a felallas.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. november 9., szombat 19:59

Folyamatosan eszi az ideg belül vszeg az összes Vinicius gólnál, amivel nincs is baj ha ez előre viszi nem hátra. Egyelőre hátra, ha tavasszal is ez lesz, baj van. Meglátjuk.
Nem illik.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. november 9., szombat 19:21

ikarus93 írta: Ne legyen igazam, de Mbappe egy flopp lesz. Na nem akkora flopp mint Hazard volt, de amire számitottunk tőle azt alul fogja múlni rendesen.

Ő egy világklasszis játékos a bal szélen, mindenhol máshol egy közepes szint.

A problema az az, hogy kb az egyetlen csapatba igazolt ahol egy hasonló kaliberü balszélső van mint ő és Carlo nem fogja Vinit elmozditani onnan.

Innen 2 lehetőséget látok a jövőben vagy Vini elmegy az arabokhoz milliárdokat keresni és akkor kimegy balszélre a helyére vagy lelép. Hozzáteszem azért Mbappe egy BM,Pool,Citybe simán beillene és menne is a bal szélre egyből, BLre is lenne esélye bőven az emlitett csapatokban.
Ne mondj már ilyent, amikor két évig erősítette a fórum népe, hogy középcsatár csak néha kimegy bal oldalra is.

Egyébként én egyáltalán nem követem a fazont, milyen megnyilvánulásai vannak, tudtommal eddig nem panaszkodik, nincs semmi baj vele?

Ha úgy van el kell adni, még profitot is szedünk belőle :D

Vissza: