Semmivel nem vagy jobb, mint azok akiket szidsz. Te a velemenykulonbseged nem arra hasznalod, hogy egy jobb orszagot vizionalj, hanem arra hogy hierarchiaba helyezd magad valami felsobbrendu lenykent a kormanyparti szavazokkal szemben.gutihaz14 írta: https://www.facebook.com/share/v/1B8ut9CyxC/
dagadek megint hozta semmihez sem erto oldalat
Politika
- BlancoMark
Re: Politika
legalabb mar nem csak orszagon belul meg az eu-ban nevetnek rajta es teszi magat teljesen szanalmassaBabinho írta: Bár ez lenne a legnagyobb baj vele...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Bár ez lenne a legnagyobb baj vele...
valamelyik univerzumban:
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ha Kiserik hozza direktben a magyarjelen cikket az rendben, korrekt, független (___Samy___ írta: Es megint tenykent kezelsz egy altalad krealt elmeletet. Nem tok mindegy honnan jon az altalad oly nagyra tartott Magyar Jelen cikke? Miert csak az lehet relevans, ha valaki a honlapjukrol hozza a hirt? A cel ugyanaz. Valaki elolvasta es az alapjan osztja meg a cikkrol a velemenyet, ami nem feltetlenul kell pozitiv legyen.
Így megy ez.
Sikerült entelektüell Ábrahámot is megidézni újfent, nagy szaki, igazi akadémista mert felvette a csontkekretes szemüveget.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ___Samy___
Es megint tenykent kezelsz egy altalad krealt elmeletet. Nem tok mindegy honnan jon az altalad oly nagyra tartott Magyar Jelen cikke? Miert csak az lehet relevans, ha valaki a honlapjukrol hozza a hirt? A cel ugyanaz. Valaki elolvasta es az alapjan osztja meg a cikkrol a velemenyet, ami nem feltetlenul kell pozitiv legyen.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Lehet. Abban viszont nagy tételben mernék fogadni, hogy ferni is úgy hozta ide a cikket, hogy elolvasta redditen, felháborodott majd linkelte. Ahogy mondta is, a Reddit így működik: az emberek 95%-a csak az összefoglalót olvassa el, a link nem érdekli. Mindegy. Lapozzunk.Halfkey írta: Ne haragudj de ez beteges. De, a Magyar Jelen riportja jutott el az emberekhez, a redditen keresztül. A madridomon is utálod ha mondjuk a Real Madrid pénzügyeiről beszélünk, hiszen nem a Deloitte oldalán olvassuk, hanem csak belinkeljük a Deloitte reportot? Érzed a szürrealitást a dologban?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Biztos hogy nemHalfkey írta: Ne haragudj de ez beteges. De, a Magyar Jelen riportja jutott el az emberekhez, a redditen keresztül. A madridomon is utálod ha mondjuk a Real Madrid pénzügyeiről beszélünk, hiszen nem a Deloitte oldalán olvassuk, hanem csak belinkeljük a Deloitte reportot? Érzed a szürrealitást a dologban?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ne haragudj de ez beteges. De, a Magyar Jelen riportja jutott el az emberekhez, a redditen keresztül. A madridomon is utálod ha mondjuk a Real Madrid pénzügyeiről beszélünk, hiszen nem a Deloitte oldalán olvassuk, hanem csak belinkeljük a Deloitte reportot? Érzed a szürrealitást a dologban?
Pont az, amit ferni ír. Az emberek nagy részéhez nem a Magyar Jelen riportja, vagy Füssy gyermekvédelmi munkája jutott el, hanem egy úgy megírt Reddit poszt, amiből pont ezek ki sem derülnek.Halfkey írta:Én továbbra sem értem mi a baj. Elképzelsz valamit hogy ferni majd mit így meg úgy csinál és emiatt előre elítéled, miközben alapvetően idehozta azt a Magyar Jelen riportot amit elnyomottnak érzel. Eljutott hozzá, azon a médium keresztül amit leszólsz, és még ide is hozta pedig leszólod hogy nem pártatlan. És nyilván amúgy nem az, de most pont az megtörtént amire vágynál. Csak nem egy Facebook linket rakott be, hanem egy Reddit linket, ezen ne akadjunk már fenn ha mindkettő ugyanarra vezet.Nehéz leírni, hogy mit érzek az üggyel (és másokkal is) kapcsolatban. Alapvető problémám a politikai célú elhallgatás illetve felszopás. A srác adott egy interjút, mert ki akarta beszélni magából a dolgot, még úgy is, hogy felhívták a figyelmét ennek veszélyeire. Rá 2 napra ki is rúgták, hogy kell, de nem ez a lényeg, hanem, hogy ő nem kapott kegyelmet, K. Endre meg igen (mellékesen ezt már februárban elmondta bakker). És a nagy gyermekvédők, a bicskei áldozatok megmentői merre is vannak? Az örök ellenzékben lévő függetlenobjektív sajtó mit is csinál? Lapít, mint szar a fűben, mert az egészet Füssy meg a Magyar Jelen hozta ki. Kíváncsi vagyok, hogy eljátsszák e ugyan azt, mint amit a Szőlő utcai történetben eljátszottak. Kussolnak 1-2 napig, majd sajátjukként eladják a sztorit. Ugye 444? Egyedül talán Mérő Vera volt az, aki megszólalt a közösségi médiában az üggyel kapcsolatban (Gergely ügyével), hogy leírta Füssy nevét. Nem véletlen, ő Lakatos ügyében sem lapított meg mentegetett.
De itt van a tegnap általam linkelt Ábrahám videó, ha már szóba jött az RTL. 24 decemberében Kisberk Szabolcs elmesélt egy történetet, miszerint egy rendőrségi rajtaütés azért hiúsult meg Kisberk rendőr informátora szerint, mert fentről leszóltak, mert ott volt a Kotroczó-Kolosi páros. 14 év alatti kisgyerekeket vittek egy egész hétvégén tartó partira ""kelléknek"". Kisberk ezt bármikor vállalja hazugságvizsgálat alatt is. Feljelentés nuku, médiában sehol nem jelenik meg ez a dolog. Majd most Ábrahám benyögi, hogy hát ez 2010 előtt volt, és akkor még Ferenc volt a fent, és Klára néninek meg az esküvői tanúja a Kolosi Péter volt. És a sok gyermekvédő média meg influenszer hallgat. (És innentől mindenki a saját vérmérséklete alapján idehozhatja azt is, hogy a magyar RTL mennyire simul újabban a NER-hez, illetve hogyan is indult a Zsolt bácsi ügy? "egy országosan ismert befolyásos politikai család befolyásos tagja mondta", DK (kék Fidesz ugye, vagy ilyenkor nem az?) szerepe)).
Szóval kicsit fura dolog például, hogy ha idehoznék valamit a Magyar Jelentől és Füssy-től, akkor lehet, hogy ferni lenne az első, aki beírná, hogy 'ez csak egy propagandista kitalációja a szatellitpárt médiájában'. Persze egy Reddit poszt, amiből alapból nem derül ki, hogy honnan származik, már megfelelő alap az igazság kereséséhez. Na mindegy. Jót agymentem ma is
És nem annak kellene lennie a lényegnek, hogy ki készítette a riportot, vagy hol jelent meg, de mikor ilyen szembe szélben (szatellit, fidesz propaganda, stb) kell pisálni, akkor minden kis fűszál jelentős, ami megtörné a szelet, csak ez már politikailag nem okés. És ez nem csak a redditre jellemző. Az egekig magasztalt kormány független média is előszeretettel használja ezt a fogást.
Főleg hogy az emberek 5%a fog megnézni egy hosszú videót, míg redditen össze van szedve általában vagy a posztban vagy a kommentekben miről van szó benne, ami esetleg kíváncsivá teheti az embereket és megnézik.Halfkey írta: Én továbbra sem értem mi a baj. Elképzelsz valamit hogy ferni majd mit így meg úgy csinál és emiatt előre elítéled, miközben alapvetően idehozta azt a Magyar Jelen riportot amit elnyomottnak érzel. Eljutott hozzá, azon a médium keresztül amit leszólsz, és még ide is hozta pedig leszólod hogy nem pártatlan. És nyilván amúgy nem az, de most pont az megtörtént amire vágynál. Csak nem egy Facebook linket rakott be, hanem egy Reddit linket, ezen ne akadjunk már fenn ha mindkettő ugyanarra vezet.
Én nem értem mi ez a Reddit gyűlölet, kb egy hírgyűjtő oldalnak funkcionál, ahol vannak saját vélemények is, de főleg az előbbi van fajta van linkelve.
Persze a komment mezőben el tud néha szabadulni az indulat, de nem az a lényeg.
Sokkal egyszerűbb számomra felmenni a redditre, ahol ha van olyan magyar hír, ami érdekelne 90-95%, hogy eljut hozzám és nem kell végig egyesével kattintgatni fene tudja hány weboldalt, youtube csatornát stb stb.
Én továbbra sem értem mi a baj. Elképzelsz valamit hogy ferni majd mit így meg úgy csinál és emiatt előre elítéled, miközben alapvetően idehozta azt a Magyar Jelen riportot amit elnyomottnak érzel. Eljutott hozzá, azon a médium keresztül amit leszólsz, és még ide is hozta pedig leszólod hogy nem pártatlan. És nyilván amúgy nem az, de most pont az megtörtént amire vágynál. Csak nem egy Facebook linket rakott be, hanem egy Reddit linket, ezen ne akadjunk már fenn ha mindkettő ugyanarra vezet.Nehéz leírni, hogy mit érzek az üggyel (és másokkal is) kapcsolatban. Alapvető problémám a politikai célú elhallgatás illetve felszopás. A srác adott egy interjút, mert ki akarta beszélni magából a dolgot, még úgy is, hogy felhívták a figyelmét ennek veszélyeire. Rá 2 napra ki is rúgták, hogy kell, de nem ez a lényeg, hanem, hogy ő nem kapott kegyelmet, K. Endre meg igen (mellékesen ezt már februárban elmondta bakker). És a nagy gyermekvédők, a bicskei áldozatok megmentői merre is vannak? Az örök ellenzékben lévő függetlenobjektív sajtó mit is csinál? Lapít, mint szar a fűben, mert az egészet Füssy meg a Magyar Jelen hozta ki. Kíváncsi vagyok, hogy eljátsszák e ugyan azt, mint amit a Szőlő utcai történetben eljátszottak. Kussolnak 1-2 napig, majd sajátjukként eladják a sztorit. Ugye 444? Egyedül talán Mérő Vera volt az, aki megszólalt a közösségi médiában az üggyel kapcsolatban (Gergely ügyével), hogy leírta Füssy nevét. Nem véletlen, ő Lakatos ügyében sem lapított meg mentegetett.
De itt van a tegnap általam linkelt Ábrahám videó, ha már szóba jött az RTL. 24 decemberében Kisberk Szabolcs elmesélt egy történetet, miszerint egy rendőrségi rajtaütés azért hiúsult meg Kisberk rendőr informátora szerint, mert fentről leszóltak, mert ott volt a Kotroczó-Kolosi páros. 14 év alatti kisgyerekeket vittek egy egész hétvégén tartó partira ""kelléknek"". Kisberk ezt bármikor vállalja hazugságvizsgálat alatt is. Feljelentés nuku, médiában sehol nem jelenik meg ez a dolog. Majd most Ábrahám benyögi, hogy hát ez 2010 előtt volt, és akkor még Ferenc volt a fent, és Klára néninek meg az esküvői tanúja a Kolosi Péter volt. És a sok gyermekvédő média meg influenszer hallgat. (És innentől mindenki a saját vérmérséklete alapján idehozhatja azt is, hogy a magyar RTL mennyire simul újabban a NER-hez, illetve hogyan is indult a Zsolt bácsi ügy? "egy országosan ismert befolyásos politikai család befolyásos tagja mondta", DK (kék Fidesz ugye, vagy ilyenkor nem az?) szerepe)).
Szóval kicsit fura dolog például, hogy ha idehoznék valamit a Magyar Jelentől és Füssy-től, akkor lehet, hogy ferni lenne az első, aki beírná, hogy 'ez csak egy propagandista kitalációja a szatellitpárt médiájában'. Persze egy Reddit poszt, amiből alapból nem derül ki, hogy honnan származik, már megfelelő alap az igazság kereséséhez. Na mindegy. Jót agymentem ma is
-
Rozsabimbo2019
Igazából a kis beteg világodban, Te vagy itt a Madridom Charlie Kirk-je, mi?kiserik írta:Beszélgetni. Néha azt is lehet szerintem.rashidm írta:
Én csak a kérdésedre reagáltam, a többire nem akartam. De a mostani hozzászólásoddal mit is akarsz elérni? Kérdéseidre akarsz választ?Tökéletes leképezése a szép, békés és demokratikus jövőnek. Akivel nem értünk egyet, azt tiltsuk ki örökre. CK is így járt...Anthony írta: Kiss Erikát tiltsuk már ki örökre pls.
Tudom hallgassuk meg és fogadjuk el a másik oldalt is, de van az a szint amikor már nem megy...
Jézusom, micsoda mélységeket érünk el
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem azért, mert nem értünk egyet, hanem azért mert nem lehet vitatkozni, érveket felhozni neked mert úgy is jössz a hamis információkkal és a féligazságokból levezetett általánosításokkal, téves következtetésekkel. Sokan sokszor leírták már, a fenti valaszod is jó példa rá.kiserik írta:Beszélgetni. Néha azt is lehet szerintem.rashidm írta:
Én csak a kérdésedre reagáltam, a többire nem akartam. De a mostani hozzászólásoddal mit is akarsz elérni? Kérdéseidre akarsz választ?Tökéletes leképezése a szép, békés és demokratikus jövőnek. Akivel nem értünk egyet, azt tiltsuk ki örökre. CK is így járt...Anthony írta: Kiss Erikát tiltsuk már ki örökre pls.
Tudom hallgassuk meg és fogadjuk el a másik oldalt is, de van az a szint amikor már nem megy...
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A proli nyugdíjasok újratermelődnekCaraway írta: Egyebkent a kozvelemenykutatasokhoz megegy adalek: ma kijottek a sokat latott szakerto deak daniel intezetenek szamai is, es ott is csak 44-41 az arany a fidesz javara. Ennyire kozel meg soha senkit nem mertek a propanganda szamaikkal… szoval igen, biztosan vezet a tisza. De valahogy meg a valasztasokig egy nagyjabol +200 ezres differencialt szerezniuk kene a fidesszel szemben. 6 honap alatt lehet egy elenyeszu szamu fiatal betolti a 18.-at, meg nyilvan sok idos is meghal, az lehet meg tesz hozza egy picit, de ezekben en sosem hittem igazan. Itt tenyleg a legalso retegek megszolitasa lesz a legnagyobb huzoero, plusz a kis telepuleseknel szamit az is, hogy ki lesz az adott jelolt, mennyire ismerik es kedvelik ott helyben…
Azt tudni lehetett az elmúlt év közvélemény kutatásainak óriási különbségei alapján, hogy legalább az egyik oldal hazudik. Ezt egyelőre még meg lehet úszni, senki sem tudja lebuktatni őket. Viszont ahogy közeledünk az áprilishoz, úgy kell egyre több igazságot csepegtetni, aminek ez a +3% lehet az első jele. Eddig ugyanis tömegével jöttek a pontosan 5%-os előnyt mérő fideszes mérések, ami túl nagy véletlennek tűnik.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Egyebkent a kozvelemenykutatasokhoz megegy adalek: ma kijottek a sokat latott szakerto deak daniel intezetenek szamai is, es ott is csak 44-41 az arany a fidesz javara. Ennyire kozel meg soha senkit nem mertek a propanganda szamaikkal… szoval igen, biztosan vezet a tisza. De valahogy meg a valasztasokig egy nagyjabol +200 ezres differencialt szerezniuk kene a fidesszel szemben. 6 honap alatt lehet egy elenyeszu szamu fiatal betolti a 18.-at, meg nyilvan sok idos is meghal, az lehet meg tesz hozza egy picit, de ezekben en sosem hittem igazan. Itt tenyleg a legalso retegek megszolitasa lesz a legnagyobb huzoero, plusz a kis telepuleseknel szamit az is, hogy ki lesz az adott jelolt, mennyire ismerik es kedvelik ott helyben…
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jövőnek? Ez a múlt és a jelen is.kiserik írta:Tökéletes leképezése a szép, békés és demokratikus jövőnek. Akivel nem értünk egyet, azt tiltsuk ki örökre. CK is így járt...Anthony írta: Kiss Erikát tiltsuk már ki örökre pls.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Beszélgetni. Néha azt is lehet szerintem.rashidm írta:Én csak a kérdésedre reagáltam, a többire nem akartam. De a mostani hozzászólásoddal mit is akarsz elérni? Kérdéseidre akarsz választ?kiserik írta:
Én is elhiszem, de most nem ez a téma.
Tökéletes leképezése a szép, békés és demokratikus jövőnek. Akivel nem értünk egyet, azt tiltsuk ki örökre. CK is így járt...Anthony írta: Kiss Erikát tiltsuk már ki örökre pls.
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én csak a kérdésedre reagáltam, a többire nem akartam. De a mostani hozzászólásoddal mit is akarsz elérni? Kérdéseidre akarsz választ?kiserik írta:Én is elhiszem, de most nem ez a téma.rashidm írta:
Egyrészt beperelnék őket. Másrészről valami infojuk van, de nem perdöntő, hogy le legyen csukva (gondolom én). Túl sok az olyan ember a fidesz háza táján, akinek van valami a füle mögött, úgyhogy én simán elhiszem róla meg a rogánról hogy szereti a kicsiket.