Aranylabda
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Re: Aranylabda
De amugy szamit,hogy ki az otodik meg a hetedik,vagy akar csak a harmadik?
Ugyis az a lenyeg,hogy ki nyeri.
A tobbi a show resze,hogy elhuzzak az egeszet,es ne egy 10perces sztori legyen az egesz.
Ugyis az a lenyeg,hogy ki nyeri.
A tobbi a show resze,hogy elhuzzak az egeszet,es ne egy 10perces sztori legyen az egesz.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nyugodtan szolj bele, Padeem is jo erveket ir, jo megbeszelni mas nezopontjat.realfan írta:nem akarok beleszólni a vitába, mert engem egyáltalán nem érdekel kinyerirealmadrid95 írta:
Teljesen jogos volt a 3. helye, elorebb nem vegezhetett, mert voltak nala jobbak, de az akkori 3.hely megerdemelt volt.
Mane nem volt olyan eredmenyes, mint Salah, de o volt az, aki a nagy meccseken konstans jo teljesitmenyt rakott le. Salah sokszor szellemkent setalgatott a palyan.
Meg is latszott a Pool tamadojatekan a hanyatlas, amint eligazolt.
Kane mire fel? Meg csak a bajnoksagot sem nyerte meg, raadasul az ebn is gyengebb, mint Martinez a Copan. Ez tipik az az eset, amikor Messi a sok gol miatt megnyerte 2019 ben az aranylabdat bl es copa nelkul.
A tobbieket en is top 5 be varom, kiveve Fodent, aki meg csak a plben sem a legjobb volt, hiaba kapta meg a dijat. Wirtz viszont valoban ott lehet a top 5 ben.![]()
de arra azért felkaptam a fejem, hogy most egy egyéni díj kapcsán felhozni, hogy csapatszinten valaki mit nyert, picit érthetetlen... főleg, hogy elvileg a kritériumok szerint sem számít, bár meg van a véleményem, hogy a most már egész normális kritériumokat mennyire veszik komolyan![]()
![]()
![]()
Ertem amit irsz, viszont nalam valamennyire ez kez a kezben jar, hiszen a Chelseaben es az Olasz valogatottban is nagyon kiemelkedo volt, o is kellett a sikerhez. Rodri fontossagu volt a csapataiban abban az evben, ha lehet ilyet irni.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
nem akarok beleszólni a vitába, mert engem egyáltalán nem érdekel kinyerirealmadrid95 írta:Pad'em írta: Mindenki akinek van szemeNem emlékeztem, hogy végül betolták 3-nak annó. Ő is egy ilyen 10. helyet érdemelt volna max pedig.
Pár éve a nevetséges afcon siker miatt is elég elől végzett Mané ha jól emlékszem az is nevetséges volt, ugyanezt gondolnám Lautaro top 5-jéről is. Semmi keresnivalója ott.
Kapásból Vini, Bellingham, Kroos, Foden, Rodri, Wirtz, Valverde, Kane elötte kellene legyen.
Teljesen jogos volt a 3. helye, elorebb nem vegezhetett, mert voltak nala jobbak, de az akkori 3.hely megerdemelt volt.
Mane nem volt olyan eredmenyes, mint Salah, de o volt az, aki a nagy meccseken konstans jo teljesitmenyt rakott le. Salah sokszor szellemkent setalgatott a palyan.
Kane mire fel? Meg csak a bajnoksagot sem nyerte meg, raadasul az ebn is gyengebb, mint Martinez a Copan. Ez tipik az az eset, amikor Messi a sok gol miatt megnyerte 2019 ben az aranylabdat bl es copa nelkul.
A tobbieket en is top 5 be varom, kiveve Fodent, aki meg csak a plben sem a legjobb volt, hiaba kapta meg a dijat. Wirtz viszont valoban ott lehet a top 5 ben.

de arra azért felkaptam a fejem, hogy most egy egyéni díj kapcsán felhozni, hogy csapatszinten valaki mit nyert, picit érthetetlen... főleg, hogy elvileg a kritériumok szerint sem számít, bár meg van a véleményem, hogy a most már egész normális kritériumokat mennyire veszik komolyan

- realmadrid95
Pad'em írta: Mindenki akinek van szemeNem emlékeztem, hogy végül betolták 3-nak annó. Ő is egy ilyen 10. helyet érdemelt volna max pedig.
Pár éve a nevetséges afcon siker miatt is elég elől végzett Mané ha jól emlékszem az is nevetséges volt, ugyanezt gondolnám Lautaro top 5-jéről is. Semmi keresnivalója ott.
Kapásból Vini, Bellingham, Kroos, Foden, Rodri, Wirtz, Valverde, Kane elötte kellene legyen.
A tobbieket en is top 5 be varom, kiveve Fodent, aki meg csak a plben sem a legjobb volt, hiaba kapta meg a dijat. Wirtz viszont valoban ott lehet a top 5 ben.
- Pad'em
Mindenki akinek van szeme
Nem emlékeztem, hogy végül betolták 3-nak annó. Ő is egy ilyen 10. helyet érdemelt volna max pedig.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
Ki volt az a mindenki?Pad'em írta: Lautaro? kb 15 embert tennék csak elé a sorban
Ez olyan mint Jorginho volt annó, nyert sok mindent de mindenki tudta hogy semmi helye a lista elején. Martinez, aki 8-ba nem tudta vinni a csapatát a BL-ben, egy ilyen 13.hely jó lesz neki.
A L’Équipe nem sokkal a szavazás után közzé is tette a pontszámokat: Messi 613 pontot, Lewandowski pedig 580 pontot kapott, míg Jorginhónak 460 egysége volt. A hármas után nagy a „szakadék”, a negyedik Benzemának már „csak” 239 pontja volt, Kantéra 186 voks érkezett.
Azert a 3.hely elegge impozans. Raadasul ugy, hogy Benzema es Kante egyutt nem kapott annyi pontott, mint az Olasz egyedul. Tehat valamelyest megis csak szamit a kupa. Foleg, hogy Martinez Seria A golkiraly lett, masfelszer annyi golt love, mint a masodik, es itt a Copan is golkiraly lehet, ha a dontoben Cordoba nem lo legalabb 2 golt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem is ertem hogy jott felPad'em írta: Lautaro? kb 15 embert tennék csak elé a sorban
Ez olyan mint Jorginho volt annó, nyert sok mindent de mindenki tudta hogy semmi helye a lista elején. Martinez, aki 8-ba nem tudta vinni a csapatát a BL-ben, egy ilyen 13.hely jó lesz neki.

Az ilyen eredmenyek sosem szamitottak csak Messi es neha CR eseteben.
BL az alap amibe EB/VB kiemelkedo teljesitmeny, illetve esetleg Copa, ha Messi a neved.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Lautaro? kb 15 embert tennék csak elé a sorban 

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
Gyerekek, Kolumbia megveri Argentinat.
Bellinghamnek volt egy utanozhatatlan elso fel eve, majd egy nagyon szurke masodik. Persze hatraltattak serulesek, az idegen poszt sem tett neki jot, de ettol fuggetlenul a mezonyben sokszor szinte az egyik leggyengebb volt. Az ebn ujra szurke teljesitmeny, de megis van ket golja, ebbol az egyik az eb golja, a masik meg roppant fontos, mert mar a csoportot sem eltek volna tul.(?)
Ott van Vini, aki elete legjobb klub szezonjat rakta le. Nem feltetlenul statisztikailag, mert a tavaly elotti kb ugyan olyan volt e tekintetben, viszont iden egy maga vitte a hatan a csapatot a szezon masodik feleben, raadasul a legfontosabb meccseken varazsolt. Bayern ellen le is rakta az ev produkciojat szerintem.
Kroos, szerintem szinten elete szezonjat hozta a nemet. Ket arnyalattal Rodri elott van nalam, viszont az eb sokat nyom a lantba, igy a spanyol megelozi ot.
1, Vini
2, Bellingham
3, Rodri
4, Kroos
5, Martinez(ha nyerik a copat) Yamal(ha nyerik az ebt), ha egyik sem, akkor Mbappe.
Bellinghamnek volt egy utanozhatatlan elso fel eve, majd egy nagyon szurke masodik. Persze hatraltattak serulesek, az idegen poszt sem tett neki jot, de ettol fuggetlenul a mezonyben sokszor szinte az egyik leggyengebb volt. Az ebn ujra szurke teljesitmeny, de megis van ket golja, ebbol az egyik az eb golja, a masik meg roppant fontos, mert mar a csoportot sem eltek volna tul.(?)
Ott van Vini, aki elete legjobb klub szezonjat rakta le. Nem feltetlenul statisztikailag, mert a tavaly elotti kb ugyan olyan volt e tekintetben, viszont iden egy maga vitte a hatan a csapatot a szezon masodik feleben, raadasul a legfontosabb meccseken varazsolt. Bayern ellen le is rakta az ev produkciojat szerintem.
Kroos, szerintem szinten elete szezonjat hozta a nemet. Ket arnyalattal Rodri elott van nalam, viszont az eb sokat nyom a lantba, igy a spanyol megelozi ot.
1, Vini
2, Bellingham
3, Rodri
4, Kroos
5, Martinez(ha nyerik a copat) Yamal(ha nyerik az ebt), ha egyik sem, akkor Mbappe.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nalam azert kroos > wirtz, az eb-n nem volt koztuk szerintem kulonbseg, de kroos bl-t nyert.
lautaron lehet rohogni, de HA megnyerik az argentinok, siman ott kell legyen az elejen, meg akar az 5-ben is.
tukorsima bajnoki cim es golkiralyi cim olaszorszagban, melle copa gyozelem, szinten golkiralykent, boven eleg kellene legyen egy eros helyezeshez.
bar nem mintha a nyertesen kivul barkinek a helyezese is szamitana par ev mulva, csak ha mar felhoztad a top 3-on kivuli elmezonyt is.
lautaron lehet rohogni, de HA megnyerik az argentinok, siman ott kell legyen az elejen, meg akar az 5-ben is.
tukorsima bajnoki cim es golkiralyi cim olaszorszagban, melle copa gyozelem, szinten golkiralykent, boven eleg kellene legyen egy eros helyezeshez.
bar nem mintha a nyertesen kivul barkinek a helyezese is szamitana par ev mulva, csak ha mar felhoztad a top 3-on kivuli elmezonyt is.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na nézzünk.
Számomra innentől bármi történik, egyértelműen Jude a győztes. Gólok mindenhol. A liga év játékosa és a bl év fiatal játékosa. Döntő/győzelem az eb-n. Liga és BL győztes.
A második Vini. 6 gól a bl-ben amit meg is nyert és a bl szezon játékosának választották. Liga győzelem. Aki nem csak statokat néz az láthatta, hogy nélküle a csapat győzelmei nem jöttek volna létre, kár h a brazilokkal nem sikerült tovább menni.
Nálam Rodri a harmadik. A spanyoloktól nehéz lenne egy valakit kiemelni, de úgy nézve h bajnokok lettek, jól tolta a bl-ben és döntőben van/győzött a válogatottal az eb-n ez sokat tol rajta. Szerintem simán megérdemelné.
Negyedik Kane. Az ember egy iszonyatosan nagy átok a bajnokságokra, de bárhol tud gólkirály lenni, bajnokság, bl. Ha megnyerik az angolok akkor meg főleg jogos lehet a 4. helye.
Ötödik Wirtz. Sokszor vitte a Levert, a bajnoki cím önmagában is elég, a válogatottban sem volt rossz.
Hat-hét, MBappe-Haaland. BL gólkirály vs PL gólkirály. PSG-t engedjük el, a norvég bajnok lett, de nem volt eb-n.
Utánuk meg mind1, nyilván szeretném látni ahogy Kroos top10-be kerül, vagy végre elismerik Carvajal idei helyenként emberfeletti teljesítményét, de nem táplálok hiú reményeket. Messinek meg keresnivalója sincs a top10 közelében, ha benyomják az szégyen, de ha bármelyik felsorolt név elé beteszik az meg a szokásos idiótaság.
Számomra innentől bármi történik, egyértelműen Jude a győztes. Gólok mindenhol. A liga év játékosa és a bl év fiatal játékosa. Döntő/győzelem az eb-n. Liga és BL győztes.
A második Vini. 6 gól a bl-ben amit meg is nyert és a bl szezon játékosának választották. Liga győzelem. Aki nem csak statokat néz az láthatta, hogy nélküle a csapat győzelmei nem jöttek volna létre, kár h a brazilokkal nem sikerült tovább menni.
Nálam Rodri a harmadik. A spanyoloktól nehéz lenne egy valakit kiemelni, de úgy nézve h bajnokok lettek, jól tolta a bl-ben és döntőben van/győzött a válogatottal az eb-n ez sokat tol rajta. Szerintem simán megérdemelné.
Negyedik Kane. Az ember egy iszonyatosan nagy átok a bajnokságokra, de bárhol tud gólkirály lenni, bajnokság, bl. Ha megnyerik az angolok akkor meg főleg jogos lehet a 4. helye.
Ötödik Wirtz. Sokszor vitte a Levert, a bajnoki cím önmagában is elég, a válogatottban sem volt rossz.
Hat-hét, MBappe-Haaland. BL gólkirály vs PL gólkirály. PSG-t engedjük el, a norvég bajnok lett, de nem volt eb-n.
Utánuk meg mind1, nyilván szeretném látni ahogy Kroos top10-be kerül, vagy végre elismerik Carvajal idei helyenként emberfeletti teljesítményét, de nem táplálok hiú reményeket. Messinek meg keresnivalója sincs a top10 közelében, ha benyomják az szégyen, de ha bármelyik felsorolt név elé beteszik az meg a szokásos idiótaság.
-
Kicsit ez is OFF, de nekem Vitinha játékstílusa tetszik az elmúlt egy évben, ha tudja tartani, esetleg fokozni a formáját, akkor Lukita után itt is megnézném.RealMadridFanatic írta: Aranylabdatol fuggetlenul egyebkent Rodri nagyon komoly jatekos, annak idejen nem gondoltam volna, hogy ilyen szintet kepvisel.
Hala Madrid y nada más 
-
Nyilván szarkazmusnak szántam, de ettől függetlenül nem annyira lepne meg.ikelemen5 írta:/s, ugye?untouchable írta: Nagyot fogunk koppanni, amikor idén az Aranylabda első két helyezettje Yamal és Messi - a Copa és a VB miatt - lesz.
Az öreg átadja a díjat Yamalnak, majd ezúttal Yamal fogja megfürdetni Messit és ellovagolnak a naplementébe.
Mert nehezen hiszem, hogy ezt bárki komolyan gondolhatja.

Hala Madrid y nada más 
- RealMadridFanatic
Aranylabdatol fuggetlenul egyebkent Rodri nagyon komoly jatekos, annak idejen nem gondoltam volna, hogy ilyen szintet kepvisel.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- 'shutterisland
szerintem nem kene az 5-be sem.
argentinok ha copat huzzak, kapasbol lautarot de meg alvarezt is messi ele lehetne rangsorolni, a spanyol eb gyozelem eseten meg azert rodri a pl cimmel boven yamal elott van.
csak arra reagaltam, hogy itt egyesek szerint bejonnek 1-2-ben.
argentinok ha copat huzzak, kapasbol lautarot de meg alvarezt is messi ele lehetne rangsorolni, a spanyol eb gyozelem eseten meg azert rodri a pl cimmel boven yamal elott van.
csak arra reagaltam, hogy itt egyesek szerint bejonnek 1-2-ben.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ugyan miért kéne beszorítani őket egyáltalán barmilyen listába is?'shutterisland írta: egyiket a hype matt lehet beszoritjak az 5-be, de szerintem jude-vini fix 1-2.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RealMadridFanatic
Vini vagy Bellingham lesz. Messi mar kapott eleg ajandekot, Yamallal meg vicceskedni is felesleges.
Egy dolog tudott volna beleszolni, egy kimagaslo EB teljesitmeny, de talan kijelenthetjuk, hogy a dontotol fuggetlenul ilyen nem volt.
Egy dolog tudott volna beleszolni, egy kimagaslo EB teljesitmeny, de talan kijelenthetjuk, hogy a dontotol fuggetlenul ilyen nem volt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
/s, ugye?untouchable írta: Nagyot fogunk koppanni, amikor idén az Aranylabda első két helyezettje Yamal és Messi - a Copa és a VB miatt - lesz.
Az öreg átadja a díjat Yamalnak, majd ezúttal Yamal fogja megfürdetni Messit és ellovagolnak a naplementébe.
Mert nehezen hiszem, hogy ezt bárki komolyan gondolhatja.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- 'shutterisland
egyiket a hype matt lehet beszoritjak az 5-be, de szerintem jude-vini fix 1-2.
A BL meg meg se történt...
2 vereséggel hoztuk le a szezont, ahol az elsőnél a bíró indított el minket a lejtőn, a másodikon meg hosszabbításban kaptunk ki egy elbaszott arab szuperkupa után mert besorsolták a legnehezebb csapatot
Vicces lenne ezt kihozni máshogy
Persze minket nem sztároltak ezzel, mint ahogy végigszopták az 1 vereséges Leverkusent, akik ELt se nyerték meg

2 vereséggel hoztuk le a szezont, ahol az elsőnél a bíró indított el minket a lejtőn, a másodikon meg hosszabbításban kaptunk ki egy elbaszott arab szuperkupa után mert besorsolták a legnehezebb csapatot

Vicces lenne ezt kihozni máshogy
Persze minket nem sztároltak ezzel, mint ahogy végigszopták az 1 vereséges Leverkusent, akik ELt se nyerték meg