James Rodríguez - 16
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: James Rodríguez - 10
Nem értem miért őt hozta le Benítez, szerintem egyedül benne volt némi reményetek a támadószekcióból tegnap a góllövésre, az a bombája is, amit Bravo épphogy ki tudott kotorni.. Nyilván a világot nem váltotta volna meg, de szerintem hasznosabb volt mint a CR-Bale kettős - ami idén egyáltalán nem meglepő -, és Benzemát is lenyomta teljesítményben. Nem sokan lógtak ki felfelé tőletek, de ő azon kevesek egyike volt, kellett már ő nektek a csapatba nagyon.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Minden tiszteletem mellett,de ennyire nem jo...hajtos,kuzdos,technikás ès tehetsèges,de nincs meg benne az ami az aranylabdához kell.Maximumon van a srác,ettol tobb sztm nincs benne.De,mèg mielott valaki elkuld a kvaanyamba,nagy èrtèke o a realnak.Egy nagyon jo kèpessegu,de nem klasszis futballista.Saját posztján, megfelelő csapattal mellette, simán aranylabdás lehet.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Ez dupla találtatnak számít szerintem!Realista24 írta:https://vine.co/v/iBzaBDZdxer
Ballal is betalált.

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Realista24 írta:https://vine.co/v/iBzaBDZdxer
Ballal is betalált.
fasza, mondom biztos megfordította a meccset...

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
https://vine.co/v/iBzaBDZdxer
Ballal is betalált.
Ballal is betalált.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Ahogy átgondoltam jobban, sajnos valóban nincs rá szukség.MesQueUnClub írta:Hát lehet a 2 kezedre nincs szükség, hogy az ujjaidon összeszámold.rb_lint írta:Ami legjobban tetszik benne, hogy nem csak tehetséges, hanem alázatos, és rendkívül hajtós játékos. Kevés olyan játékos van manapság, akiben megvan mind3 tulajdonság.(tehetség, alázat, hajtás)

- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Én elfogult vagyok vele szemben, hiszen Ramos mellett nekem a személyes kedvencem, de egy biztos. Nálam ő a Real jövője
(örülnék ha a jelen is ő lenne) Nem kell más mellé, mint 100 ember, aki csak az erőnlétére és egészségére figyel, hogy többé nehogy lesérüljön.
viccet félretéve. portóban és monacoban 1x volt sérült!!! igaz akkor kihagyott 10 meccset, de mióta a realnál van ez a szám felugrott ~30-ra. ez vicc!! és tudjuk nagyon jól, hogy nincs rendben valami az erőnléti edzésekkel vagy orvosokkal vagy a fitness gurukkal már jó ideje Madridban
edit: lehet hülyén fogalmaztam. egyszerűbben: Madridban már 30 meccset hagyott ki sérülés miatt.
(ok válogatottnál sérült le, de az nem biztos, hogy csak a válogatott felelőssége)

edit: lehet hülyén fogalmaztam. egyszerűbben: Madridban már 30 meccset hagyott ki sérülés miatt.
(ok válogatottnál sérült le, de az nem biztos, hogy csak a válogatott felelőssége)
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Hát lehet a 2 kezedre nincs szükség, hogy az ujjaidon összeszámold.rb_lint írta:Ami legjobban tetszik benne, hogy nem csak tehetséges, hanem alázatos, és rendkívül hajtós játékos. Kevés olyan játékos van manapság, akiben megvan mind3 tulajdonság.(tehetség, alázat, hajtás)
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
Ami legjobban tetszik benne, hogy nem csak tehetséges, hanem alázatos, és rendkívül hajtós játékos. Kevés olyan játékos van manapság, akiben megvan mind3 tulajdonság.(tehetség, alázat, hajtás)
- MesQueUnClub
Én már pont tegnap is leírtam, ebből a Madridból ha mindenképp az marad a koncepció, hogy egy játékos mind felett, egy ki nyomorba... na tehát, ő a legalkalmasabb erre a dologra, Kolumbiának elég jól bejött az 5let, ráadásul, 10 poszton gólkirály lett, a csatárokat megelőzve a VB-n.rb_lint írta:Saját posztján, megfelelő csapattal mellette, simán aranylabdás lehet. Vagyis csatár mögött, klasszikus 10es szerepekörében, meg egy csapat, ami rá épül. Szerintem megvannnak a képességei, hogy átvegye ronaldo helyét, már most sokkal nagyobb hasznát vesszük. Nagyobb játékos lehet belőle, mint ahogy madridi karrierje elején gondoltam, sokkal.
Ti erről mit gondoltok? Túlzok, vagy egyetértetek?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én adom és bízok is benne hogy így lesz. Csak a lelkesedése ami láthatóan megvan, meg a szeretete az egész sport iránt, ne csökkenjen akkor nem lesz gond. Nekem személy szerint élmény, hogy még tv-n keresztül is átjön, ahogy tényleg szereti ezt a sportot,a csapatot és élvezettel teszi amit csinál. Egyre kevesebb ilyen játékos van. A bal lába meg..

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Saját posztján, megfelelő csapattal mellette, simán aranylabdás lehet. Vagyis csatár mögött, klasszikus 10es szerepekörében, meg egy csapat, ami rá épül. Szerintem megvannnak a képességei, hogy átvegye ronaldo helyét, már most sokkal nagyobb hasznát vesszük. Nagyobb játékos lehet belőle, mint ahogy madridi karrierje elején gondoltam, sokkal.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Arról nem beszélve, hogy a szezon legviccesebb jelenetét ő szolgáltatta. Nem hittem el mikor megfogta a labdát.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát igen, amikor beállt a haverom mindjárt másképp nézett ki a csapat. De nem baj, vegyünk még sok Balet meg Danilot a csapatba.
- MesQueUnClub
Erről van szó, ha már úgy is az a módi, hogy valaki köré csapatot kell építeni, akkor, arra ő a megfelelő ember, Kolumbiának működött az elképzelés.nmate írta:James created 5 chances tonight, more than anyone else despite playing only 27 minutes.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
James created 5 chances tonight, more than anyone else despite playing only 27 minutes.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Minden tiszteletem az ove, hajt, kuzd. Arbeola meg Nacho mellett talan O a legszimpatikusabb hozzaallasu jatekos. Es persze nagyon jo spiler. A Real Madrid kovetketo huzoembere O lesz.
- MesQueUnClub
Azért ezt ne fogadd le, nem véletlen lett VB gólkirály sem.BBeno írta:gólfelelős semmiképpen nem lesz de nagyon nagy labdái vannak. simán tudna hozni egy 20/20-as szezont. gól/gólpassz.
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
CS0ki írta:Szép gól volt, de ő sétálgatott előtte leginkább, pedig nem hinném, hogy elfáradt. El sem hittem, amikor konkrétan megállt és csak nézte az ellenfelet.
hát ilyen bandáért nekem se lenne kedvem futni --'