Az este legszebb pillanata volt, amikor megláttam egy külföldi oldalon, hogy beszerezhető a Kingsman, aztán a legrosszabb amikor észrevettem, hogy ráégetett koreai feliratos változat

Mondjuk ha pár napig nem érkezik belőle feliratmentes megnézem így is, de azért nagy csalódás volt

Amióta kijöttem a moziteremből, várom hogy újra láthassam, nagyon rég szórakoztam ennyire jól filmen mint ezen.
Django, Wall Street farkasa?
Persze maga a szerep újdonság volt, de szerintem Zsombor arra gondolt, hogy egy Tarantino,Scorsese film úgyis tuti siker, Leo csak hab a tortán, McConaughey ezzel szemben kisebb nevű rendezők mellett vállalta a jóval kisebb költségvetésű - gondolok itt természetesen az Interstellar előtti filmekre -de annál változatosabb szerepekkel rendelkező filmeket, aztán amiket szépen el is vitt

Mondjuk ettől még Leo nagy király, és én is azt mondom legalább egy szobrocskája kéne már hogy legyen. Na de majd most 2 évig hazaviszi
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa