Banshee 3. évad első résznél járok, de ez a sorozat valami isten.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem veszít a lendületéből és a minőség se romlik. Legalábbis számomra. Még az 1. évadban az első részeknél jobban lehetett izgulni a verekedéseknél ki lesz a győztes. De gyorsan rájövünk, hogy bármennyit is kap a seriff végül mindig ő nyer. Emlékszem a bokszoló ellen nagyon kemény bunyó volt. Egy valami nem tetszik benne. Sok a szex.
Flash: Nem volt rossz rész. A vége nagyon jó volt. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem nem csak a második évadban akarják behozni a gorillát.
Arrow: Egész tűrhető rész volt. A szokásos hülyeségei megvoltak és meg is lesznek. Lassan elkezdhetnék már adagolni a tényleges történetet, hogy valami ellensúlyozza ezeket.
Gotham: Gyengén indult, de meg volt benne a lehetőség, hogy magasabb fokozatra kapcsoljon. Néha 1-1 rész mutatott is egy keveset belőle azonban mióta visszatér a szünetről kritikán aluli és a nézettség is folyamatosan esik. Az a szerencséjük, hogy már előtte bekérték a 2. évadot. Remélem tanulnak a hibáikból az írók és valami jóval állnak elő.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl az 1. évad utolsó pár percébe lehetne hozni Jokert és a 2. évad foglalkozhatna vele.
Agent Carter: Nem rossz, nem rossz. Jó kis részeket szállít, de semmi kiemelkedő. Egy korrekt kis sorozat, amíg nem tér vissza a Shield.
Eye Candy: Victoria Justice főszereplésével indult egy átívelős nyomozós sori. Az első rész szörnyen gyenge. A többi javult az elsőhöz képest, de semmi több.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A gyilkos viszont nagyon jó. És ezért is nézem, mert már tényleg kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az.
Fargo: Hamarosan befejezem. Elképesztő sorozat. Nem az a pörgős, de végig fenntartja a néző figyelmét. Hihetetlen hangulatos és a színészek is zseniálisak. Martin szerintem hatalmasat alakít. A kis hobbit.