Nekem az a véleményem hogy ha most nem jön akkor jövőre sem fog.(szerintem nem jön),majd akkor lesz valaki más aki 3 szor annyi fizetést ad és akkor folytatja az útját,de kétlem hogy ebben Perez partner lesz, nála nagyobb és már itt bizonyított játékosokat is kivágott ilyen lóvés tárgyalások utánPad'em írta: Lesz még egy dancing queenünk, mekkora koreók lesznek itt Vinyóval![]()
Ha igaz lenne ez a hűségbónuszos kavarás, Perez nem hiszem, hogy boldog lesz, ez megint nem az ő Mbappéja. Miközben Modric a 11.szezonja után is offolja a 100 milliós ajánlatot, hogy még egy évet lehúzzon itt. Ha tényleg az az álma, hogy itt játszon hűtse le anyukát, mondjon le szépen a loyalty bonuszáról aztán majd a címekkel vigasztalódik meg az aranylabdával. Én azt mondom ma is, hogy ez is lesz végül, csak megy a szarkavarás Felix pajtás napjában 10-szer lehozza, hogy nem lesz üzlet.
Ez nem arabklub, se nem a játékos kívánság műsor hiába szerepelünk szarul aki nem hajlandó alá rendelni ennek magát az ide nem kell