Ha nyer az Alaves tökönszúrom magam...Babinho írta:Elkezdődött az alaves-valencia...
Tegyék meg tétjeiket

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 25., szombat 13:48
Ha nyer az Alaves tökönszúrom magam...Babinho írta:Elkezdődött az alaves-valencia...
Tegyék meg tétjeiket
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 25., szombat 13:05
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. február 25., szombat 11:52
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. február 25., szombat 10:35
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 24., péntek 20:58
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. február 24., péntek 20:33
Penteken meg hetfon nem is adnak meccseket szerintem. Sokszor akartam nezni las palmas meccset hetfon pl multkor jese miatt is es nem adtak soha. Digin tok jo felvezeto musorok vannak meg osszefoglalo is elo 1.5oras meg amit tudnak adnak. Itt meg orulhetunk ha nem vagjak el rogton a meccs veget vagy idoben kapcsolnak oda.Remy írta:Inkább ismétlik a Porto - Juvét a Sport1-en ahelyett, hogy leadnák a Las Palmas - Soci meccset.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 24., péntek 20:10
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 23., csütörtök 9:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 23., csütörtök 9:43
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. február 22., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. február 22., szerda 22:33
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. február 22., szerda 20:42
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. február 20., hétfő 15:45
Yazid írta:valaki nézett valencia meccseket mostanában? én most nem értem ezeket, megint szar passzban vannak? mi várható szerdán?
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. február 20., hétfő 15:14
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 20., hétfő 11:04
Igen, de komoly meccseken ez kevés lesz. Az nem kéne gond legyen, hogy az ilyen meccseket behúzzák, még ha szerencsésen is. Az viszont látható, hogy keményebb ellenfelek ellen ez kevés tőle. Máson meg nem érződik, hogy most hirtelen 2 hónapra a vállára kapja a csapatot. Aztán lehet, hogy csak pár meccses rövid zárlat, de bármekkora játékos, azért nem lenne meglepő, ha nem tudna végig tolni egy klasszis szintet az egész szezonban. Főleg, hogy eléggé magára van hagyva, Suarez rakatnyi gólja ide vagy oda.rashidm írta:Az a baj, hogy "nem aranylabdás" formában is lövi a gólokat. Jobban örülnék neki, ha nem menne neki.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 20., hétfő 10:57
Az a baj, hogy "nem aranylabdás" formában is lövi a gólokat. Jobban örülnék neki, ha nem menne neki.M1Ö írta:Megint elég lazán adta elő egyébként. Az egész szezonban nem szerelték annyit, mint most a PSG meg az Eibar ellen. Remélem ez egy jel, hogy eddig tartott az aranylabdás forma.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 20., hétfő 10:54
Akkor egyről írunk. Szerintem ott nem lehetett bejátszani és jól választott. Tény, hogy üresen volt bent Messi és Suarez is, de Rafinha teljesen körbe volt véve, minden passzsáv le volt zárva. Valami nagyon nagy húzás kellett volna tőle, hogy ott be tudja játszani, szerintem jól döntött, hogy a könnyebbet válaszotta és inkább lőtt. Az már más, hogy elég gyengére sikerült.DinhoL írta:Kétszer passzolhatta volna be 3 tök üres embernek, ha nagyon akarja megcsinálhatta vna. Aztán később volt egy flegmázása is.
Mondjuk ma pont, hogy neki kaparták ki a gesztenyét. Az első góljánál pl ha azt CR lövi, akkor azt mondják, hogy csak így megy a góllövés, ha beteszik nekik az ötösre. Ugye Suarez ugrott ki és adta be. A 2. szintén, ott is Neymar harcolta ki a tizit, Messi "csak" belőtte.R.M.C.F írta:Messin múlnak a győzelmeik jelentős része. A tippem 3 volt...messivel megoldva. Nem jött be. 2 lett messivel megoldva.
Ha nem lenne messi kb a dobogóért kapaszkodnának.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 20., hétfő 6:51
Messin múlnak a győzelmeik jelentős része. A tippem 3 volt...messivel megoldva. Nem jött be. 2 lett messivel megoldva.flori írta:Talán ezt pont egy madridista ne..nem hiszem el, hogy hány pontot mentettek utolsó percekben...![]()
Tizi adható volt, bónusz lett volna, ha ma xelnek. Saját kézben a sors, meg kell verni a Valenciát, aztán számolgathatják hányszor menti meg őket az argentin.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 20., hétfő 6:41
Jaja, gyengék és kilatastalanok. Tegnap egy okosabb csatár rúg nekik 2-t még kontrabol.dzsi91 írta:Nemúgy néznek ki mint akik olyan tavaszt hoznak majd mint mi tavalyhozni kell azt a két meccset aztán szépen lenorzsolódnak március-áprilisra.
HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 20., hétfő 0:01
Talán ezt pont egy madridista ne..nem hiszem el, hogy hány pontot mentettek utolsó percekben...
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem