Menjenek a bánatba.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. október 2., szerda 13:46
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. október 2., szerda 13:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 2., szerda 13:04
Egyszer csúsztak el, az mindig benne van, illetve Ramos későn kapcsolt a lesre állítással. A második gólról meg nem a védelem tehetett, hanem Modric töketlenkedett egyet.RaúlCF írta: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5DF33340
a védelem helye aranyat ér. azt nem értem ha 3 meccsre beton volt a védelem akkor tegnap mi a fene volt ez megint. rátalált a védekezésre és hirtelen "na akkor gyerekek vissza fejetlen csirke módba"? egyszerűen érthetetlen.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. október 2., szerda 12:58
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 2., szerda 12:49
Ez akkor edzői hiba, kizárt h meccs előtt nem tudtak róla, ha meg a játékos hallgatta el és közben rájött, akkor idén meg névre szóló széket kapna a kispadon.dannen írta: azert baszta le a kapusunkat a padra, mert rosszul volt, nem azert mert rosszul teljesitett. nem is ertem, hogy gondolja komolyan barki, hogy erre amugy elpazarolt volna egy cseret mikor 2 golos hatranyban voltunk.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2019. október 2., szerda 12:48
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. október 2., szerda 12:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 2., szerda 12:35
Volt mindegyikről, egyik sem volt les, max egyvonal.lordgabi írta: Az első lesgyanús + Ramos góljáról van valamilyen perdöntő fotó, esetleg kivonalazva hivatalos kép?![]()
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2019. október 2., szerda 12:34
Valahogy nincs előttem, hogy Courtois a 35-40. perc környékén benyalt valami vírust és utána lett rosszul. Akkor viszont vagy az van, hogy eleve szarul volt, itt akkor az a kérdés, hogy akkor miért játszott, vagy az van, hogy kamu az egész és vagy ZZ kapta le mert látta, hogy nem megy a stadion meg fütyül, vagy Courtois maga kérte, hogy hadd menjen le ugyanemiatt.dannen írta: azert baszta le a kapusunkat a padra, mert rosszul volt, nem azert mert rosszul teljesitett. nem is ertem, hogy gondolja komolyan barki, hogy erre amugy elpazarolt volna egy cseret mikor 2 golos hatranyban voltunk.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. október 2., szerda 12:31
HozzászólásSzerző: mocsok » 2019. október 2., szerda 12:24
ha megakarok érteni amit jrtam meg fogod, ha nem akkor írsz ilyeneket...az előző 3 meccs alatt a támadásaink úgy néztek ki h Benzema ment a többiek meg figyeltek a védekezésre, ez addig jó amíg nem kapunk gólt, gólokat, mert utána megállt a tudomány, ha ez szerinted a járható út akkor írtam, lesznek ilyen meccsek elég gyakran, mint a tegnapiwZoLee7 írta: [quote=mocsok post_id=<a href="tel:1032544">1032544</a> time=<a href="tel:1570007134">1570007134</a> user_id=83]
Jajj, most három meccsig jó volt zidane.
Ma viszont már “normális edzőnek” se hívhatjuk.![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. október 2., szerda 12:23
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2019. október 2., szerda 12:23
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2019. október 2., szerda 12:22
Kritika egyértleműen, de ezúttal nem kimondottan Benzema irányába, hanem inkább ZZ felé. Aki mint már nyilatkozta, h nem mondja meg a játékosoknak, hogyan mozogjanak, mert profik, és ez vissza is tetszik a meccseinken, mindenki arra mozog amerre akar, semmi látható haszon nélkül. Mert amig CR itt volt, nagyon sok haszna volt Benzema mozgásának, teret nyitott, megbontotta, összekuszálta a védelmet, de jelenleg Hazardal, LV vel az oldalán inkább árt a támadásainknak. És egyet is értek veled, h ilyenkor kellene Jovic, aki ha már itt van, akk használhatnánk. Mert ezekkel az emberekkel a 433 értelmetlen.Kerlon írta: Nem tudom, hogy most ez kritikának szántad, de ha Benzema nem lép ki, akkor még semmijenebb a támadó játék. Gyakorlatilag ő mozog el egyedül, kéri, teszi veszi stb. Jelenállás szerint azt mondanám, hogy át kell állni 2 csatáros játékra Joviccal, de nincs jobb szélsőnk. maximum James. Hazard-Kroos-Casemiro-James, Jovic-Benzema, de a két szélsőnek rengeteget kellene védekeznie is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 2., szerda 12:06
Nem tudom, hogy most ez kritikának szántad, de ha Benzema nem lép ki, akkor még semmijenebb a támadó játék. Gyakorlatilag ő mozog el egyedül, kéri, teszi veszi stb. Jelenállás szerint azt mondanám, hogy át kell állni 2 csatáros játékra Joviccal, de nincs jobb szélsőnk. maximum James. Hazard-Kroos-Casemiro-James, Jovic-Benzema, de a két szélsőnek rengeteget kellene védekeznie is.besteve7 írta:Benzema játéka is megér egy misét. Az a baj, hogy ő is túlságosan megszokta azt, h kijár a szélre szervezni, csak eddig volt egy CR aki szívesen bement ilyenkor középre és veszélyt is tudott jelenteni a kapura. Csak mára ez megszűnt, és azzal h kimegy szélre vagy kiviszi magával a védőjét és teljes tömörülés van ott, ilyenkor jön a visszapassz a kapusig, vagy behúzódik Hazard meg LV, amiből megint semmi veszély.Kerlon írta: A kaput viszont nagyon nem akarjuk eltalálni, tegnap is 20 felett lőttünk, de 10szer sem találtuk azt el és még így is két fejes gól kellett az egyenlítésünkhöz. Egyszerűen elfogy a tudomány 30 méteren belül. Ami szembe tűnő, hogy senki se mer meghúzni egy felpasszt, majd beindulni és kérni vissza, illetve egyedül Benzema. Valamint hatalmas probléma, hogy LV semmire se jó, - 1 ember, Hazard teljesen formán kívül, lassan dönt, rosszul dönt stb... Modric meg közel sem tud annyit hozzátenni már, sőt borzalmasan gyenge volt tegnap is.
El kellene dönteni, h mit is akrunk játszani, mert így ennek nem sok értelme, főleg ilyen betömörülő csapatok ellen.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2019. október 2., szerda 12:02
Benzema játéka is megér egy misét. Az a baj, hogy ő is túlságosan megszokta azt, h kijár a szélre szervezni, csak eddig volt egy CR aki szívesen bement ilyenkor középre és veszélyt is tudott jelenteni a kapura. Csak mára ez megszűnt, és azzal h kimegy szélre vagy kiviszi magával a védőjét és teljes tömörülés van ott, ilyenkor jön a visszapassz a kapusig, vagy behúzódik Hazard meg LV, amiből megint semmi veszély.Kerlon írta: A kaput viszont nagyon nem akarjuk eltalálni, tegnap is 20 felett lőttünk, de 10szer sem találtuk azt el és még így is két fejes gól kellett az egyenlítésünkhöz. Egyszerűen elfogy a tudomány 30 méteren belül. Ami szembe tűnő, hogy senki se mer meghúzni egy felpasszt, majd beindulni és kérni vissza, illetve egyedül Benzema. Valamint hatalmas probléma, hogy LV semmire se jó, - 1 ember, Hazard teljesen formán kívül, lassan dönt, rosszul dönt stb... Modric meg közel sem tud annyit hozzátenni már, sőt borzalmasan gyenge volt tegnap is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 2., szerda 11:34
Támadásban gyengék voltunk, védekezésben meg egyéni hibák döntöttek. Ramos ugye későn lépett ki, plusz ott eltolódtak, a második gólt meg nem nagyon kell magyarázni, Modric sara az egész.mocsok írta: Jajj, most három meccsig jó volt zidane.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 2., szerda 11:32
ha megakarok érteni amit jrtam meg fogod, ha nem akkor írsz ilyeneket...az előző 3 meccs alatt a támadásaink úgy néztek ki h Benzema ment a többiek meg figyeltek a védekezésre, ez addig jó amíg nem kapunk gólt, gólokat, mert utána megállt a tudomány, ha ez szerinted a járható út akkor írtam, lesznek ilyen meccsek elég gyakran, mint a tegnapimocsok írta: Jajj, most három meccsig jó volt zidane.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2019. október 2., szerda 11:05
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 2., szerda 10:54
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem