Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. február 14., szombat 21:38

Senki nem is mondott ilyet szerintem, na de én inkább kiszálltam. Cé az isten, tökéletes, hibátlan.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 14., szombat 21:19

Ez komoly? Az ollózása az elején meg a kapufája, azok szép voltak, hogy ezen a két lövésen kívül volt-e értékelhető mozdulata, hát nekem nem rémlik.
Mondtam, hogy csak egy fokkal volt jobb. :mrgreen: Én miatta nem aggódok egyébként. Rendben lesz majd. Nem azért játszik pocsékul a csapat, mert ő szar. Nincs formában ez igaz, de nem ezért esett vissza a játékunk és nem ezért kaptunk ki az atma ellen. :)

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. február 14., szombat 21:12

Szerintem jobb volt egy fokkal, mint az előző meccsein. Meg azért adott egy gólpasszt. :mrgreen: De most, hogy nem megy a csapatnak ő van csesztetve a legtöbbet. :hmmm:
Ez komoly? Az ollózása az elején meg a kapufája, azok szép voltak, hogy ezen a két lövésen kívül volt-e értékelhető mozdulata, hát nekem nem rémlik. Borzasztó volt, irritáló, pökhendi, és szánalmasan játszott. Ma is. Nem azért csesztetik őt, mert a csapat szar. Azért csesztetik őt, mert Ő szar.

Meg különben is, nem ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a legjobb játékosunk ilyen mocsokszar teljesítményt nyújtson. Én megértem, hogy szarban van, mert dobta a nője, de magánügy, tegye félre, vagy legyen hajlandó leülni a kispadra, de a csapat játékát ne hátráltassa amíg nem képes összekapni magát, mert ez valami borzasztó de tényleg.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 14., szombat 21:08

Ewr írta:
Géci írta:Salimpászott
Hogy mit csinált? :mrgreen:
Ezzel mi a problémád? Falusi vagyok, de ez a szó szerintem városon is létezik... Gondolom

Ewr

HozzászólásSzerző: Ewr » 2015. február 14., szombat 21:03

Géci írta:Salimpászott
Hogy mit csinált? :mrgreen:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 14., szombat 20:57

Szerintem jobb volt egy fokkal, mint az előző meccsein. Meg azért adott egy gólpasszt. :mrgreen: De most, hogy nem megy a csapatnak ő van csesztetve a legtöbbet. :hmmm:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 14., szombat 20:48

csabi* írta:a szabadrúgásaival már ki lehet kergetni a világból :lol: :(
Komolyan nem tudom minek erőlteti. Egy jó van benne ha ő lövi és az az, hogy ezekből nem tudnak kontrázni... Semmi más.
Salimpászott, sétált, hisztizett. Szívem szerint be nyùltam volna a tv-be és felpofoztam volna annyira felcseszett. Ja meg az, hogy dobálja magát össze vissza, és ha nem megy neki akkor, majd a tizi megoldja. Valamit kezdhetne magával. Fogjon egy százas zsepit aztán könnyítsen magán, vagy amit akar, de ez baromi gyenge...

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 14., szombat 20:16

a szabadrúgásaival már ki lehet kergetni a világból :lol: :(
Kép

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 14., szombat 13:52

most ez nem ellened, hanem altalanossagban...ah mindig eza duma, h "ra is fer", "jol is jon", stb..
A vereség sosem jön jól,de egy buli,ahol lazulhat,jól jöhet.
Mikor tudott ő lazítani utoljára?Mindig volt valami,meccsek,aranylabda szavazás,Irénke hiszti,és ha valakin van nyomás a klub meg a szurker oldalról,rajta van.
Hadd bulizzon,nem ezen múlik hogy hogyan játszik majd az eljövendő meccseken.
Amúgy meg tényleg,mindenki őt baszogatja,a csapat meg egy rakás fekália idén,mindegy hogy Ronaldoval vagy nélküle..
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. február 14., szombat 9:41

pöcsök, az igaz de nem mindenki, illetve örüljünk nekik szerintem. Én legalább is remélem hogy sokáig kitart még a jó szereplésük, mert a spanyol ligának kell az atletico. Végre nem csak a barca-real verseny megy.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 13., péntek 19:44

Toti írta:
h3x0r írta:Tavaly meg mindenkinek tetszett, Simeone igy, Simeone ugy, Atleti igy, Atleti ugy, szimpatikus kiscsapat, szembeszallnak a ket titannal. Ma mar egyre tobben hasznaljak a favago jelzot. Par ev es ot is ugy fogjak utalni, mint Mourinhot.
én tavaly is utáltam ezt a pökhendi, bicskanyitogató stílust amit képvisel.
a stílus maga az ember.
hatványozottan igaz.

Én meg világéletemben ......jobban mint bármely más csapatot,bár a juvén elgondolkodnék :hmmm: :hmmm:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 13., péntek 19:25

h3x0r írta:Tavaly meg mindenkinek tetszett, Simeone igy, Simeone ugy, Atleti igy, Atleti ugy, szimpatikus kiscsapat, szembeszallnak a ket titannal. Ma mar egyre tobben hasznaljak a favago jelzot. Par ev es ot is ugy fogjak utalni, mint Mourinhot.
én tavaly is utáltam ezt a pökhendi, bicskanyitogató stílust amit képvisel.
a stílus maga az ember.
hatványozottan igaz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 13., péntek 19:16

Toti írta:
Realista24 írta:Simeone mindig is ilyen volt, nem csak a Realt tünteti ki ezzel. Ő ilyen. Ez az ő idiótasága, legalábbis a mi szemünkben, de ennek köszönhetik azt, ahol tartanak. Ez valamilyen szinten megsüvegelendő.
én ezt értem, de ez vkinek tud szimpatikus lenni? ez a magatartás? mert lehet vki temperamentumos v ilyesmi, de ez sztem túl van azon. durvábban játsza magát, mint pep.
Tavaly meg mindenkinek tetszett, Simeone igy, Simeone ugy, Atleti igy, Atleti ugy, szimpatikus kiscsapat, szembeszallnak a ket titannal. Ma mar egyre tobben hasznaljak a favago jelzot. Par ev es ot is ugy fogjak utalni, mint Mourinhot.
Realista24 írta:atleticom.hu
Hol kell jelentkezni szerkesztonek? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 13., péntek 19:14

atleticom.hu
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 13., péntek 19:06

Realista24 írta:Simeone mindig is ilyen volt, nem csak a Realt tünteti ki ezzel. Ő ilyen. Ez az ő idiótasága, legalábbis a mi szemünkben, de ennek köszönhetik azt, ahol tartanak. Ez valamilyen szinten megsüvegelendő.
én ezt értem, de ez vkinek tud szimpatikus lenni? ez a magatartás? mert lehet vki temperamentumos v ilyesmi, de ez sztem túl van azon. durvábban játsza magát, mint pep.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 13., péntek 19:04

Simeone mindig is ilyen volt, nem csak a Realt tünteti ki ezzel. Ő ilyen. Ez az ő idiótasága, legalábbis a mi szemünkben, de ennek köszönhetik azt, ahol tartanak. Ez valamilyen szinten megsüvegelendő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. február 13., péntek 19:01

Toti írta:iszonyat az a páros a padon.. én nem tudom volt-e valaha ennyire unszimpatikus duó bármely csapat padján.
Nem volt, ebben biztos vagyok. Legjobban az irritált, ahogy Simeone rohangált és "ösztönözte" a közönséget minden gól után. Örüljön az első kettőnek, de kb ő örült a legjobban annak, hogy megalázták a legnagyobb riválist. Ancelotti érdekes módon egy BL döntőben is úriembert bírt maradni.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 13., péntek 18:36

ezt egyébként láttátok?
nem egy nagy extra dolog, de simeone meg a felszopója itt is... istenem annyira .. áá nem is tudom, h fejezzem ki. irritáló senkiházik. úgy reklamáltak egyből, mintha gabi fejét rúgta volna le a helyéről... v mintha vmi égbekiáltó főbűnt követett volna el.

iszonyat az a páros a padon.. én nem tudom volt-e valaha ennyire unszimpatikus duó bármely csapat padján.

na meg az ilyen görényt kellene pároslábbal tüdőnrugni

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. február 13., péntek 16:01

Nem tudom elképzelni, hogy kifütyüljék. Szerintem menni fog a szokásos Cristiano, Cristiano rigmus már a 2-3 gólja előtt is :D

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 13., péntek 15:47

hunmadridista írta:Cristianót elméletileg hatalmas füttyszóval fogják fogadni a holnapi meccsen...
Milyen meglepő. :D Nagy az elvárás meg minden oké. De akármilyen rosszul is játszik biztos nem fütyülném ki. Pláne, hogy mennyi mindent köszönhetünk neki. Szerintem ilyenkor a biztatás jobban esik egy játékosnak. De inkább kössünk bele, mert megmerte ünnepelni a születésnapját... A srácnak a nevét még most is éneklik Manchesterben. Itt ha visszavonul nem igen számíthat ilyenre. :lol:

Vissza: