Beszarok ezeken. Nem csinálunk egy accountot, csapathatnánk pár hírt mi is.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 4., kedd 14:15
HozzászólásSzerző: Juanito » 2023. július 4., kedd 14:13
En azt latom ebbe csak bele, hogy kiemelkedoen jo a kapcsolat a Dortmund es a Madrid kozott, eloszeretettel uzletelnek egymassal. Legalabbis igy emlekezetbol ez dereng, hogy kb uton-utfelen benne van ez a hirekben, ha szoba kerul valamilyen jatekos a ket klub kozti igazolas kapcsan.raul 4 ever írta:Nyilván még csak július eleje van, de pl. szélsőkkel/tkp-val rogyásig van a dortmund (Brandt, Adeyemi, Reyna, Malen, (HazardwZoLee7 írta:
A jatekos gondolhatja ugy hogy ha Ő lesz a legjobb a keretben nem tudjak nem jatszatni.
En inkabb azt nem ertem mi mit gondolunk vagy eppen miert nem gondolkodunk.)), oda most hegyre halom Arribas, nekik csatár kéne perpill leginkább, én is remélem, hogy nem megy a süllyesztőbe. Vagy tudnak valamit, hogy lesz hely a keretben.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. július 4., kedd 14:08
Egyetértek, meg eleve nagy ugrás a spanyol3 után egy Dortmund neki.Én nem értem ezeket a játékosokat. Nincs egy ügynökük, egy apjuk (vagy pont ez a baj, hogy a kettő egy személy) vagy akkor egy barátjuk, aki elmondaná nekik, hogy a Dortmund abból csinál pénzt, hogy fiataloknak lehetőséget ad, majd jó pénzért eladja őket. Lehetsz te 2x olyan jó, mint a másik, ő fogja megkapni a lehetőséget, mert belőle lesz pár év múlva pénze a Dortmundnak. Nekik nem érdekük, hogy lehetőséget adjanak egy kölcsönben szereplő játékosnak, hogy más csapat számára felépítsék, míg egy EL-ben szereplő csapat szívesebben játszat egy fiatalt.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 4., kedd 13:49
Nyilván még csak július eleje van, de pl. szélsőkkel/tkp-val rogyásig van a dortmund (Brandt, Adeyemi, Reyna, Malen, (HazardwZoLee7 írta:A jatekos gondolhatja ugy hogy ha Ő lesz a legjobb a keretben nem tudjak nem jatszatni.h3x0r írta:
Én nem értem ezeket a játékosokat. Nincs egy ügynökük, egy apjuk (vagy pont ez a baj, hogy a kettő egy személy) vagy akkor egy barátjuk, aki elmondaná nekik, hogy a Dortmund abból csinál pénzt, hogy fiataloknak lehetőséget ad, majd jó pénzért eladja őket. Lehetsz te 2x olyan jó, mint a másik, ő fogja megkapni a lehetőséget, mert belőle lesz pár év múlva pénze a Dortmundnak. Nekik nem érdekük, hogy lehetőséget adjanak egy kölcsönben szereplő játékosnak, hogy más csapat számára felépítsék, míg egy EL-ben szereplő csapat szívesebben játszat egy fiatalt.
En inkabb azt nem ertem mi mit gondolunk vagy eppen miert nem gondolkodunk.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. július 4., kedd 13:01
A jatekos gondolhatja ugy hogy ha Ő lesz a legjobb a keretben nem tudjak nem jatszatni.h3x0r írta:Én nem értem ezeket a játékosokat. Nincs egy ügynökük, egy apjuk (vagy pont ez a baj, hogy a kettő egy személy) vagy akkor egy barátjuk, aki elmondaná nekik, hogy a Dortmund abból csinál pénzt, hogy fiataloknak lehetőséget ad, majd jó pénzért eladja őket. Lehetsz te 2x olyan jó, mint a másik, ő fogja megkapni a lehetőséget, mert belőle lesz pár év múlva pénze a Dortmundnak. Nekik nem érdekük, hogy lehetőséget adjanak egy kölcsönben szereplő játékosnak, hogy más csapat számára felépítsék, míg egy EL-ben szereplő csapat szívesebben játszat egy fiatalt.Realista24 írta: Arribas jó eséllyel Dortmundban köt ki. Kölcsönbe.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. július 4., kedd 12:59
Én nem értem ezeket a játékosokat. Nincs egy ügynökük, egy apjuk (vagy pont ez a baj, hogy a kettő egy személy) vagy akkor egy barátjuk, aki elmondaná nekik, hogy a Dortmund abból csinál pénzt, hogy fiataloknak lehetőséget ad, majd jó pénzért eladja őket. Lehetsz te 2x olyan jó, mint a másik, ő fogja megkapni a lehetőséget, mert belőle lesz pár év múlva pénze a Dortmundnak. Nekik nem érdekük, hogy lehetőséget adjanak egy kölcsönben szereplő játékosnak, hogy más csapat számára felépítsék, míg egy EL-ben szereplő csapat szívesebben játszat egy fiatalt.Realista24 írta: Arribas jó eséllyel Dortmundban köt ki. Kölcsönbe.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. július 4., kedd 12:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 4., kedd 12:22
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 4., kedd 11:31
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. július 4., kedd 11:25
Akkor mar Kane 100-ert.Realista24 írta: Juve keszul nekunk eladni Vlahovicot 80m-ert, ha nem jonne Mbappe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 4., kedd 11:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 4., kedd 10:32
Az sem rossz, de az ugyanolyan napozoagy, es a medence csempeje se kutyaPad'em írta:Mbappe fotóján a képbe oldalról belelógó csuklón lévő karóra Vinié, ez volt a kedvencemRealista24 írta: Elég sokan raporogtek Vini és Mbappe nyaralos fotoira, amihez csatlakozott Hakimi is.
Próbálják bizonyítani hogy együtt nyaralnak, annak ellenére hogy közös képet nem lőttek.
Nyilván ebbe is próbálnak belelatni dolgokat az okosok![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 4., kedd 10:26
Mbappe fotóján a képbe oldalról belelógó csuklón lévő karóra Vinié, ez volt a kedvencemRealista24 írta: Elég sokan raporogtek Vini és Mbappe nyaralos fotoira, amihez csatlakozott Hakimi is.
Próbálják bizonyítani hogy együtt nyaralnak, annak ellenére hogy közös képet nem lőttek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 4., kedd 10:12
fújRealista24 írta: Elég sokan raporogtek Vini és Mbappe nyaralos fotoira, amihez csatlakozott Hakimi is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 4., kedd 9:57
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 4., kedd 8:45
évek óta nem nézem az utánpótlás dolgokat, tragédia.realmadrid95 írta: Ki szenvedi vegig meg rajtam kivul az u21 es ebt? Iszonyat gyenge a felhozatal a fiatalok kozott. Egyetlen, tenyleg nagyon ugyes jatekos az Cherki, aki 19 evesen is messze a legjobb volt eddig a tornan.(Ukrajna volt a vegallomas nekik) Ugyebar mar 2 eve monitorozzuk ot, nagyon eretten jatszott a sok 21-23 evesek kozott, kiosztott egy rahedli kulcspasszt, konnyed cseleivel szlalomozott at mindenkin. A velunk szinten osszebonoralt Gabri Veiga elvetve kap csak lehetoseget a spanyoloknal, ott is lefele log ki.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 4., kedd 8:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 4., kedd 8:25
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 4., kedd 8:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 4., kedd 8:19
Nkunku vonatot (asszem) Hehe inditotta annak ellenere, hogy mar a Chelsea megszereztekodo írta:Ez a vonat ugyanonnan indult mint az nkunku vonat vagy csak ugyanoda fog befutni?Pad'em írta: R én ott vagyok veled a vonaton, mondjuk kapaszkodok eléggé, de robogunk mint az állat péntek felé. Mindenki mást kibannolhatsz![]()
Ez a vonat itt van velunk most a szobaban?![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem