Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: sucre » 2016. november 14., hétfő 20:00

fúúú mekkora trap-nek néz ki ez a boston -4.5. Klasszisokkal jobb csapat a Celtics, ezt hogy sikerült össszehozni? 2 unit repült is rá. a másik 2 unitos playem a jazz -6. továbbá várok drummondpapa állapotára, ha nem játszik marad az okc -1.5.
az nba szakiktól érdeklődnék, hogy melyik a biztosabb
ha csak ML-be raksz (sima csapatfogadás) akkor a legbiztosabbnak a spurs-öt mondanám. de hát ez az nba, where amazing happens :mrgreen:

'Az
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. november 14., hétfő 16:41

wawrinka sajnos tipikusan azok közé a teniszezők közé tartozik, akire fogadni sem nagyon érdemes, de ellene sem, mert akkor meg biztos, hogy lebombázza az ellenfelét a pályáról.. az ember azt hiszi, hogy egy ilyen tornára összeszedi magát, erre tessék.

ugyanilyenek pl. fognini, kyrgios, vagy a lányoknál kvitova.

az nba szakiktól érdeklődnék, hogy melyik a biztosabb, a spurs - heat H, vagy a rockets - philly? esetleg mindkettő?
a clippersre már túl kicsi az odds, bár kiegészítőnek lehet jó lesz :mrgreen:

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 14., hétfő 16:20

Nagyon csalodott vagyok nem is ertem wawrinkat.
Teljesen szarok bele stilusba nyomja. Ha sikerul sikerul ha nem nem es csak pufoli. Bar iszonyatosan bosszanti lehet hogy a masik oldalon nishikorinak minden bejon, folyamatosan eppen hogy csipi a vonalakat. Ez ma egy ilyen nap. Este okc. :D

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. november 14., hétfő 14:26

Nekem a tegnapi napom ispluszos vilt,bar a Cavs elozes nelkul lettem volna hasznon de azt hozott. Mindent nem irtam lemert vagy 12 single fogadasom volt :lol: :D

Mai napon meg utana kell neznem ki lehwt off serules miatt aztan dontok :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 14., hétfő 14:13

Zsombor írta:Ja, btb ide vagy oda tényleg nagy érték van a Lakersben. Liga legjobb padja vs liga második legrosszabb padja. Ráadásul Walton rotációja miatt Randle-ék sokkal pihentebbek, 28 percnél senki sem játszott többet.
hát ez most nem jött be, bár mindig benne van hogy valaki karriercsúcsot dob és azzal borítja az előzetes elvárásokat.
cavsen visszajött valamennyi, de a tegnap este csúnyan mínuszos, raonic nagyon jó volt. a sérülésének nyoma sem volt.
ma pedig wawrinka - nishikori, a japán az egyik személyes kedvencem, de wawrinka a grand slameken és a nagyobb tornákon jobb. a csoportelsőségre hajtania kell wawrinkának, különben vélhetően djokovic ellen játszana az elődöntőben. szerintem waw és murray megy tovább, a másik csoport meg húzósabb, monfilst imádom. 2 vagy 3 éves amikor eljött a budapesti gálára és láttam személyesen is, hihetetlen a pali. :lol: de ez nagy falat lesz neki, djokovic fóbiás, thiem pedig tegnap szettet nyert a szerb ellen. thiem és raonic közt fog eldőlni szerintem a 2. hely és ha ki jön raonic sérülése akkor az remélem thiem lesz, nagyon szimpatikus a srác.
úgyhogy ma 2es oddsért wawrinkaaa.
éjjeli oddsokat még várom, bostont játszanám nagyon főleg hogy anthony davisnek legutóbbi meccsen kijött valami derék sérülés. utah is jó lehet memphisben, knicks dallas számomra abszolút lutri, és az orlando is nagyot játszott az éjjel az okc ellen, kíváncsi vagyok mennyit vett ki belőlük, de paul george nem játszott az előző meccsen sem ujj sérülés miatt, ha ma sem játszik akkor ez nálam egyértelműen orlando. de lehet még a hír előtt megkockáztatom, legutóbb 2.1 volt a celticsre az odds az indiana ellen, és amikor jött a hír éjfél körül hogy pg még sem játszik lement 1,75re..
ha a mai nap is sülök. akkor a blogom véget ér. :mrgreen:

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. november 13., vasárnap 20:34

Galacticos írta:Mara:
Lakers
Packers
Redskins
Monfils
A Packers-szel rendesen szívod eddig... D mintha pályán se lenne, első 4 Titans pos. 4 TD, aztán ötödikre kivédekezik, de a ST visszaadja a 20-ason belül. Amiből aztán TD is lesz. :lol:
O is csak a második negyedre érkezett meg. Titansnél meg Murray már majdnem 100 yardnál, 1 TD és mellé még van egy passzolt TD-je is. :mrgreen:
Mariota 11/13, 202 yard, 3 TD.

És ez még csak az első félidő. :coffee:
Szerk.: és a lényeg kimaradt, 35-10 a Titansnek.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. november 13., vasárnap 19:48

Galacticos írta: Minny-lakersen rubio nem biztos hogy jatszik a btb miatt, tegnap kikaptak siman a clipperstol a lakers pedig nyert new orleansban. Szerintem siman ki-ki meccs lesz, ket rohanos csapattal. Ugyhogy 2.5ert boven van ertek a lakersben.
Ja, btb ide vagy oda tényleg nagy érték van a Lakersben. Liga legjobb padja vs liga második legrosszabb padja. Ráadásul Walton rotációja miatt Randle-ék sokkal pihentebbek, 28 percnél senki sem játszott többet.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 13., vasárnap 19:38

ziro4vr írta:
pheco írta:Galacticos blogot megtöröm :mrgreen: Tegnap hirtelen felindulásból raktam egy mixet, kb félperc alatt behúztam 4 VB selejtezőt. Éééés hát az összes elment :mrgreen:
A blogot megtörted, de a lúzer szemlélete maradt. :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol:

Mara:
Lakers
Packers
Redskins
Monfils

Minny-lakersen rubio nem biztos hogy jatszik a btb miatt, tegnap kikaptak siman a clipperstol a lakers pedig nyert new orleansban. Szerintem siman ki-ki meccs lesz, ket rohanos csapattal. Ugyhogy 2.5ert boven van ertek a lakersben.
Monfils pedig raonicnak van egy kez serulese asszem csuklo raadasul igy az se biztos h mind a 3 csoport meccsen fog jatszani. Ha pedig o nem tud adogatni akkor verheto, 2es oddsert megeri szerintem.
A redskins multheten nem jatszott, remelem ezt ki tudjak hasznalni. A packersnek meg ha akarnak vmi ebbe a szezonba akkor must win kategoria.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 13., vasárnap 15:53

pheco írta:Galacticos blogot megtöröm :mrgreen: Tegnap hirtelen felindulásból raktam egy mixet, kb félperc alatt behúztam 4 VB selejtezőt. Éééés hát az összes elment :mrgreen:
A blogot megtörted, de a lúzer szemlélete maradt. :mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. november 13., vasárnap 14:23

Suns-GSW overen gondokodtam de a 230as line-t sokallom :hmmm: OKC j lehet,CAvs meccse majd élőzök szerintem.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. november 13., vasárnap 12:17

Galacticos blogot megtöröm :mrgreen: Tegnap hirtelen felindulásból raktam egy mixet, kb félperc alatt behúztam 4 VB selejtezőt. Éééés hát az összes elment :mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 13., vasárnap 7:42

Bocsi a triplaert :mrgreen:
Ez a mcgregor nagyon nagy fazon, egy ekkora egyeniseg hianyzik a boxbol is.
Elkepesztoen sima volt, az odds tegnap reggel 1.8volt most a meccs elott mar csak 1.57 es kerdes nem volt az elso perctol kezdve.
A new orleans sajnos elment de a boston jott es a detroit is. A san antonira nem raktam megint sajnos csak a szam jart.
Ma nem lesznek jo meccsek a kinalat se tul nagy.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 13., vasárnap 1:33

Na vegul mcgregorra tettem.
A bostonra bar ez sules lesz, de ugy szamoltam h sokat kivett a pacersbol h overtimeos meccset jatszottak tegnap.
New orleans is szerintem nyerni fog otthon a lakers ellen, lenduletbol be kell huzniuk.
Es megprobaltam egy detroit+5pontot mert ennyivel nem gyengebbek mint a denver.

Attol fugg ezek a meccsek hogy alakulnak de a sas gyozelmeben szinte biztos vagyok, a multkor is egy labdas meccs volt san antonioba, es ketszer mem fog nyerni ellenuk a houston barmennyire is szeretnem es jo lenne, de hardent most limitalni fogjak szerintem. Vagy hagyjak jatszani es mindenki mast limitalnak.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 12., szombat 19:35

Marci77 írta:
Galacticos írta:Szerintem is bulls meg jazz de szerintem nem lakers hanem new orleans. Hosszu este lesz :D

Es conor mcgreor 1.8ert :D
Bullnál kicsit kisebb különbséget reméltem. Hawks is -14,5 :hmmm: Clipersnél 205,5 a line.
Aaaa hat ennyiert nem eri meg a bulls. Talan jazz de nem tudom.. Szar a kinalat.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2016. november 12., szombat 17:16

Raptors-knicks under 206.5
Raptors otthon 90nel tartja a knickset.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. november 12., szombat 17:11

Clip line szerintem vállalható, 210korulire saccoltam.
Toronto win és houston-spurs line over?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. november 12., szombat 16:51

Galacticos írta:Szerintem is bulls meg jazz de szerintem nem lakers hanem new orleans. Hosszu este lesz :D

Bullnál kicsit kisebb különbséget reméltem. Hawks is -14,5 :hmmm: Clipersnél 205,5 a line.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. november 12., szombat 14:04

Bulls kineztem én is.
Clippers meccsen a linera leszek kivancsi, náluk az overek ulnek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 12., szombat 13:33

Szerintem is bulls meg jazz de szerintem nem lakers hanem new orleans. Hosszu este lesz :D

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. november 12., szombat 13:22

Végülis játékosogadásokkal együtt kb 0ra jött ki az éjszaka :D azaz nem vesztettem összességében,ráadásul ha Melo nem szóratja ki magát lett volna ez jobb is.

Éjszakára Lakersen gondolkozok,bár Davist nehéz megálltani. Jazz-t rakom még ha btb is,mert nem lesz Dragic elvileg a Heatben,és az elég nagy hiány. Bulls-t rakom még,mert Wall se lesz a Wizardsban. Hawkspeline függő

Vissza: