Ter Stegen
Rüdiger-Hummels-Tah
Gnabry-Kroos-Goretzka-Sane
Wirtz-Musiala
Havertz (
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 9., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. május 9., csütörtök 13:20
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. május 9., csütörtök 12:13
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. május 9., csütörtök 12:10
Elég combos kezdőt ki tudnak rakni. De a támadószekciójuk abból szempontból vékonyka, hogy nincs igazi góllövő. Bár Füllkrug lehet az új Mario Gomezük.ferni írta: Erre a német valogatottra ki mit mond?
Bejelentkeztek szerintem az EB címre erőteljesen.
Kapuban ter Stegen/Neuer
Rüdiger-Hummels is jól hangzik, Kimmichnek se kell Vini ellen játszania![]()
Musiala, Wirtz, Kroos, Gündogan, Goretzka, Pavlovic
Gnabry, Sané, Havertz, Adeyemi, Füllkrug meg még biztos van egy-két korrekt arc hiányposztokra.
Edző is talán a legjobb a németeknél van.
Vannak lyukak a csapatban de nálam ez a brigád elég jól néz ki
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 9., csütörtök 12:06
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 3., szerda 12:04
De kajak a hasonlít az SS-re az a vicchehetheoriginal írta: betiltottak a 44-es szamu nemet valogatott mezek arusitasat![]()
![]()
gondolom rekord mennyisegu rendeles erkezett![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. április 3., szerda 10:07
Majd a kínai cimbik megcsinálják dhgate-en.hehetheoriginal írta: betiltottak a 44-es szamu nemet valogatott mezek arusitasat![]()
![]()
gondolom rekord mennyisegu rendeles erkezett![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 3., szerda 9:58
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. március 28., csütörtök 19:52
Valverde Ricenál én is hezitáltam, meg a kapus poszton is. Saliba viszont nálam jobb mint Araujo.Pad'em írta:Valverdet választanám 100-ból 100-szor Rice helyett. Illetve inkább Araujót vinném, mint Salibát. Plusz kapusnak is inkább Ederson, bár nem tudom ez a Costa hogy lehet értékesebb mint Courtois. Többinél én is az európait választanám.ikarus93 írta: Európa legértékesebb kezdője vs dél amerika kezdője.![]()
https://www.transfermarkt.co.uk/two-con ... ews/435266
Egy játékost se cserélnék el az Europai kezdőből a Dél amerikaira.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. március 28., csütörtök 18:44
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. március 28., csütörtök 18:38
aktuális árakat néznek gondolom, és Körténél a 2 keresztszalag sérülés lenyomja az árátPad'em írta: Plusz kapusnak is inkább Ederson, bár nem tudom ez a Costa hogy lehet értékesebb mint Courtois.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 28., csütörtök 18:33
Valverdet választanám 100-ból 100-szor Rice helyett. Illetve inkább Araujót vinném, mint Salibát. Plusz kapusnak is inkább Ederson, bár nem tudom ez a Costa hogy lehet értékesebb mint Courtois. Többinél én is az európait választanám.ikarus93 írta: Európa legértékesebb kezdője vs dél amerika kezdője.![]()
https://www.transfermarkt.co.uk/two-con ... ews/435266
Egy játékost se cserélnék el az Europai kezdőből a Dél amerikaira.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. március 28., csütörtök 18:28
HozzászólásSzerző: weah » 2024. március 27., szerda 13:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 27., szerda 13:28
sztem azért fütyülték, mert fehérPad'em írta: Spain coach Luis de la Fuente: “Morata getting whistled at by the Bernabéu… it hurts me to the core that in my country, they boo a player of the national team, the captain who is a role model for us, an example”.
“It really hurts. When I hear those boos I feel ashamed”.
Büszke vagyok a szurkolókraMorata mint role model, az igen. Yamalt amúgy megtapsolták szépen.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. március 27., szerda 13:18
Nem csodálkozok hogy megtapsolták.A mezőny legjobbja volt.Elkèpesztő tudása van ennek a gyereknek.Pad'em írta: Spain coach Luis de la Fuente: “Morata getting whistled at by the Bernabéu… it hurts me to the core that in my country, they boo a player of the national team, the captain who is a role model for us, an example”.
“It really hurts. When I hear those boos I feel ashamed”.
Büszke vagyok a szurkolókraMorata mint role model, az igen. Yamalt amúgy megtapsolták szépen.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 27., szerda 12:45
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. március 27., szerda 10:45
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. március 27., szerda 10:23
sose volt, o ide nagyon test idegen, jo neki angliaba meccsenket otszor labdahoz erni.hehetheoriginal írta: egybol nincs szukseg halira![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 27., szerda 10:17
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem