HozzászólásSzerző: pesta » 2021. október 30., szombat 21:40
Hú, hát Guardiolát én nem hoztam volna fel a helyedben.
Annak csúnya vége lett amikor ők a BL-ben összefutottak.
Az első meccsen szétcsapdázta Ramost védekezésben, kimozgatták a védelemből és a mögötte nyílt területre játszottak, reakció nem jött rá, ezzel meg is nyerték a meccset.
Ezután a hátrány miatt visszavágón kezdeményezni kellett és jött az erődemonstráció, Guardiola letámadása. Courtiosra nem helyeztek nyomást, hagyták hogy odaadja védőknek a labdát, akiket erre azonnal letámadtak, a passzsávokat elzárták, szétszakították a védőket és a középpályásokat. Ebből jöttek az eladott labdák sora, amikből a City támadók nem tudtak hatékonyak lenni Gabriel Jesus vezetésével, így nem lett belőle nagy arányú győzelem. Pedig a játék képe hasonló volt, mint a későbbi Bayern gálán a Barca ellen.
Csak ez ugye rá lett fogba arra a Varanre, akinek az eladott labdáiból kialakított helyezeteket be tudták rúgni. Mert ő nem vezér, hiányzott mellőle Ramos. Ami ugye nevetséges indok, mert minden játékos szórta el a labdákat a letámadás miatt, és az első meccsen Ramos hibáira játszott a City, rajta ment el elsősorban a meccs.
Szerintem ti is osztottátok ez a véleményt.
Erre egyébként Zidane nagy válasza az volt, hogy Modricot húzta hátrébb Casemiro helyett. Ugyanúgy elszigetelték, mint a brazilt, folytatódtak tovább a labdavesztések. Halott ötlet, játéksémák kellettek volna a letámadás átjátszására földön vagy levegőben. Csak ilyenje Zidanenak nincs, ugyanúgy mint a norvegnak.
És ez a probléma, ezeket nem látja a fórum jelentős része.
Nyilvan trollkodásnak fogja fel az, akinek ezeknek a felismerése nem megy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
pesta 2021. október 30., szombat 21:45-kor.