Multkori animacios sorozat ajanlasokbol meglestem parat.
Drawn Together
Valosagshow, ahol a foszereploket kulonbozo rajzfilmekbol valogattak. Az elso evadot megneztem (7 resz), kicsit kozepes sorozat, meg lehet nezni, de szerintem ennel azert talalok jobbakat is.
The Boondocks
Meg regebben el akartam kezdeni, de megfeledkeztem rola. 3 resz utan mindenkepp a listan marad, raadasul lattam az legutobbi evad elozeteset, ami nagyon tetszett. Megha animacios sorozatrol is van szo, nem fogom az uj evaddal kezdeni
American Dad
Tavaly lakotarsam daralta, neha en is megneztem vele par reszt, de annyira azert nem tetszett, hogy elkezdjem az elejetol. Most viszont felraktam tabletre az elso evadot, vonaton vagy buszon jo lesz.
The Cleveland Show
A Family Guy az egyik kedvencem, szoval nev alapjan ez is ismeros volt. Mintha egy kozepes FG remake lenne, legalabbis 6 resz utan nekem ez jott le. Viszont lefekveshez meg igyis tokeletes sorozat, az introt is nagyon szeretem.
Death Note
Na es vegre eljutottam a lenyeghez, amirol valoban szerettem volna irni.

Roviden: OMG OMG OMG Hat mi volt ez?

Sokszor van olyan, hogy mar az elso resznel megtetszik egy sorozat, de barmilyen jo, 2-3 resznel ritkan nezek meg belole tobbet, megha lenne is ra idom. Ezt viszont 3 nap alatt ledaraltam. Az alapsztori egyszeru, de egyaltalan nem kiszamithato, neha olyan csavarok voltak benne, hogy csak neztem. Az elso evad tokeletes, elmeny volt nezni a "sakkjatszmat". A masodik evadban volt par kozepes resz, de az is tetszett.
Ha tudtok meg hasonlokat, johetnek.