Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 8., vasárnap 14:48

Nyugi, csak bevárta Messit. Így a fair. :lol:

(Amúgy azért jah, toltuk itt hogy az argentínnak annyi, Cé meg majd 50 körül is lehet a bajnokságban...csak aztán most kontrollert cseréltek és Cé kapta meg a töröttet amin csak sétálgatás meg mutogatás opció van. Tegnap is, amilyen hisztiket levágott. Mondjuk Bélát seggberúghatná már, az igaz.)
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 8., vasárnap 13:54

Ahhoz képest, hogy itt rengetegen REKORDDÖNTÉSRŐL beszéltek még decemberben, emberünk úgy leolvadt, hogy az valami elképesztően botrányos. Az Aranylabda óta mintha kicserélték volna, pedig azt nem gondolnám, hogy a jóllakottság állna a háttérben, ez a forma sosem fogja azt a szintet elérni. :lol: Ha a szakítás, akkor igazán tököt növeszthetne, mert nagyon nagy szarban a csapat, és az ilyen-olyan hiányzók ellenére, neki kellene ebből az állapotból kirángatnia a többieket.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 8., vasárnap 11:08

Meglep,hogy ez a topic csendes.Szerintem csak álltatjuk magunkat h mi jobban elbírjuk Cé hiányát mint a Barca Messiét.A csapatok teljesítménye arányosan javul és romlik a 2 szupersztár aktuális fromájával.Messi szerepe a pályán látványosabb,de Cr is ugyanolyan meghatározó.

Nem azt mondom h nélküle neg áll majd a világ,pótolni tudjuk majd ha elmegy,de amig a kerett tagja függűnk tőle,az egész taámadójátékunk függ tőle.

Schalke ellen remélem megszórja magát,még türelmes vagyok de ideje lesz lassan összeszedni magát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 6., péntek 1:56

Realista24 írta: Meg ez a cipőreklám, te jó ég :lol:
:lol: Ezen kiégtem, nagyon szaar. :lol:
Egyébként elképzeltem Messit ugyanebben a reklámban, szerintem az még jobban ütne :Đ .

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 21:26

Cé havi egyszer fodrászt küld a viaszmúzeumba, hogy igazítsa a bábuja haját :lol: :lol: :lol: :lol:
Takaroggggy :lol:
Meg ez a cipőreklám, te jó ég :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=4EdRt1Zfm50
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 4., szerda 12:00

Viszont Bale játékában már az sincs, hogy a lófasz teljesítmény mellé legalább beszenved egy gólt,
ámbár Bale szerintem mostanában többet van játékban, mint a portugál. meccsek óta javulgat a walesi, bár a helyzetkihasználása még most is csapnivaló, de legalább egyre többet tűnik fel, egyre több csele válik be. :roll:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 4., szerda 11:04

Nincs jó formában, de így is meglövi majdnem mindig a maga gólját. Viszont Bale játékában már az sincs, hogy a lófasz teljesítmény mellé legalább beszenved egy gólt, már a gólpasszok is ritkábban jönnek. 2 hete van a csapatnak, hogy összeszedje magát. Egy vereség a Camp Nouban nagy törés lenne a szezon további részére, akár a BL-re is kihathat.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. március 4., szerda 10:14

CR fos formában van az új évben, konkrétan hátráltatja a csapatot, ez tény. Viszont tett már annyit a csapatért, hogy türelmesen várjuk, mikor lendül újra formába. Hiába ültetnénk a padra, úgy sem lenne jobb. Nem lendülne hamarább vissza, és a helyettesektől sem nyüzsög az öltöző. Szar ügy, mert pont a bajnokságot kéne újra megnyerni, ahova nem jönne rosszul a minőségi pad.
Amúgyis szerintem az idény végén egyből műtik, és a nyáron, az új idény elejére, első felére majd felépül.
Merci Zizou!

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 4., szerda 9:49

Kerlon írta: szerintem teljesen mindegy, hogy nem rúgták be... CR-nek is volt két tiszta helyzete, Bale meg 16ról kilőtte a stadionból. Ráadásul CR-nek kb. annyit kellett volna csinálnia az egyiknél, hogy megemeli a hosszúfelé, ehelyett szokásához híven belebaszott egyet és elakadt a kapusban. Raúl kb. 10/9szer megcsinálta volna okosba az ilyet...
Pontosan,ne hogy mar CR-nek gondot okozzon ezt berugni,hagyjuk mar ezeket a kifogasokat.
A fejest bravurral haritotta,de az tiszta ziccer volt csak csukott szemmel belebaszott,ha kicsit megemeli akkor 2:0 mivel a kapus mar reg eldolt.
De nyilvan,akivel szimpatizalunk annal a kapus vedett akivel nem az kihagyta..

Vagy akkor nem CR hozta ossze a tizit,hanem a vedo volt olyan rendes es amator mint megye3ba hogy mar akkor letepte rola a mezt amikor Bale be se adta..... Minden nezopont kerdese.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 4., szerda 9:06

Csabi írta:
Csak akkor ne felejtsük el ezt/ezeket sem ami Ronaldoval volt tegnap.
mert mi volt vele? összehozta a 11-est, amivel megtörhette volna a csapat a villarrealt, aztán nagy helyzetbe hozta bale-t meg a kapus nagy bravúrral fogta a lövését.
szerintem teljesen mindegy, hogy nem rúgták be... CR-nek is volt két tiszta helyzete, Bale meg 16ról kilőtte a stadionból. Ráadásul CR-nek kb. annyit kellett volna csinálnia az egyiknél, hogy megemeli a hosszúfelé, ehelyett szokásához híven belebaszott egyet és elakadt a kapusban. Raúl kb. 10/9szer megcsinálta volna okosba az ilyet...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 4., szerda 8:55

Ezért van elővéve a walesi és ezért nem vették elő CR-t, legalábbis én így gondolom.
Meg még a beadásai miatt. :D 20-ból szerintem én is beadok úgy egy labdát, hogy CR valahogy megfejeli az egyiket.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 4., szerda 8:30

Csabi írta:
mert mi volt vele? összehozta a 11-est, amivel megtörhette volna a csapat a villarrealt, aztán nagy helyzetbe hozta bale-t meg a kapus nagy bravúrral fogta a lövését.
Na igen. Nem teljesen egyenértékű, ha ziccerben valaki fölé/mellé rúgja 10 méterrel, vagy a kapus bravúrral hárít...

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 3., kedd 20:23

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. március 3., kedd 18:16

miro írta:Csak akkor ne felejtsük el ezt/ezeket sem ami Ronaldoval volt tegnap.
Csak akkor te meg azt ne felejtsd el, hogy Bale helyzetei milyenek voltak, mikor fikázva volt és a tegnapi CR helyzet, amiről beszélsz, az milyen volt. Szép passzt adott neki Bale, ez tény, de Asenjo nagyon jól jött ki, nem volt már helye CR-nek, hogy eltegye mellette, már nagyon közel volt. Annyira, hogy ütköztek is. Bale meg szimplán bele vezette a kapusba 2x, mert szarul vezette a labdát, meg csak bal lába van, meg "üres" kapura mellé gurít.
Ezért van elővéve a walesi és ezért nem vették elő CR-t, legalábbis én így gondolom.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 3., kedd 12:11

Van ilyen persze csak a fejeket kell nézni.Itt azt sem tudták,hogy ki mit mutogat. :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 3., kedd 12:05

Nagyon nagy! :lol:
Hogy így szétcsússzon ez a csapat ezt nem hittem volna el,ha valaki ezt mondja nekem. :lol: :agree:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 3., kedd 1:20

dannen írta:
lordgabi írta:Ha csupán a számokat nézzük, akkor is eredményesebbek Bale szabadrúgásai, komolyan el kellene dönteni a stábnak, hogy legalább a jobb oldalról a walesi rúgja állandóan... :sly:
azért jobbról már bale rúgja általában, feltűnően veszélyesebben.

nem értem ezt az egészet, már ez is felkúrja az agyamat. egy real madridnál hogy lehet hagyni, hogy a szabadrúgásaink gyakorlatilag veszélytelenek legyenek. érthetetlen és szánalmas egyben.
Tegnap nem sokkal lőtte felé CR jobbról, közelről (amikor Marcelót felrúgták 20 méterre a kaputól kb.)...ha jól emlékszem 1-0 volt még akkor... :smile:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 2., hétfő 16:06

Nincs formába viszont véleményem szerint egyre jobb. Remélem hamarosan belejön. Jó lett volna, ha egyet sikerül elraknia még tegnap, de azért a villareal kapusa is élete meccsét játszotta. Azt a fejest is szépen kiszedte.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 2., hétfő 15:50

pheco írta:
miro írta:Azért írom csak,mert Bale ekézve volt utána rengeteget,hogy rajta ment el a meccs,tegnap ez is óriási helyzet volt,főleg neki.
Mondjuk Cé is nagy helyzetbe hozta Balet, aki 16-ról kirúgta a stadionból a labdát. Szóval megint nincs miért védeni a walesit. Felesleges Cére fogni a vereséget. Kroos, Bale, Benzema akik nagyon gyengék voltak, de egyébként az egész csapat. Magához képest Isco is gyenge volt, Marcelo is nagyon pontatlan volt.
Nem a walesit védem,mert jogos volt akkor is rá,sőt most is amit leírtál a visszagurított labdánál. :agree:
Csak akkor ne felejtsük el ezt/ezeket sem ami Ronaldoval volt tegnap. :roll:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 2., hétfő 15:47

miro írta:Azért írom csak,mert Bale ekézve volt utána rengeteget,hogy rajta ment el a meccs,tegnap ez is óriási helyzet volt,főleg neki.
Mondjuk Cé is nagy helyzetbe hozta Balet, aki 16-ról kirúgta a stadionból a labdát. Szóval megint nincs miért védeni a walesit. Felesleges Cére fogni a vereséget. Kroos, Bale, Benzema akik nagyon gyengék voltak, de egyébként az egész csapat. Magához képest Isco is gyenge volt, Marcelo is nagyon pontatlan volt.

Vissza: