Elég hitvány meccs volt. Magunkról azt gondoltam szarabbak leszünk. Az első félidő még focira is emlekeztetett párszor. Nagyon sajnalom fedet. Sosem jön be ez neki

de látszik rajta, hogy idén sem akar leállni. Dinamit az a gyerek. Nem értem
Leedses srác szépen betekerte. Mindjuk nem lepodtem meg rajta. Itt kapufa, ott hiba után élete gól. Ezt azért megszoktuk már.
Pozitív csalódás különben a mez. Tetszett. A nyak része is. Képeken ocsmányabb volt sokkal. Tetszetős. Csucsut nem féltem. Szépen megérkezik majd. Odaát kessié volt kicsit szuzies. Jo volt ez. Jo kis hakni.Laportan kívül más fsza ugyse áll fel az ilyenekre.
Jo kis Mourinhos időkbeli vibe harc megvolt. Busquets valószínűleg szép szavakat mondhatott Rodrygonak. Itt hivnam fel szép csendben annak figyelmét, aki nem látta. Gavi fiam milyen szép sunyi kis sallert lekevert, majd hátraiszkolt. Tök cuki volt. Araujot nem értem. Nyár van geci. Meccs elején is volt egy sikeres szerelése. Majd mérgében kettérúgja a reklámtáblát . Vagy örömében. Nem vágom, de lehetett látni rajta, hogy lesz emberkedés. Rudiger

Mindegy megvolt a show. Parszor felment a pulzus. Hehenek ha nem is állt, de remelem félkeményen sikerült megrángatnia az öcsit, Hazar fiunk teljesítményére.
karim nélkül végünk