Premier League

Foci a Real Madridon túl...
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 10., szerda 14:15

kedvem tamadt osszerakni az alltime balfaszvalogatottat most :lol: :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 10., szerda 14:14

tipik az az angol gyoker aki beledall a pultnal a pubban.
de asszem volt is egy cirkusza turistakent, rendorseg meg minden.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 10., szerda 13:28

igerem utolso, rateszem az i-re a pontot. pep talk to ceronaldo :lol: figeyjj ocsem igy csinald, ugy jatsszal, tudom izgulsz, nagy meccs lesz ez, de lattalak ezdeni a heten, szerintem jol felkesztultel....

imadom mekkora pofaja es onbizalma van egesz anglianak, amikor a fotballrol van szo :lol:
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 10., szerda 11:21

https://www.youtube.com/watch?v=Ev4J8By ... nnel=ZeBrA

még 1 :lol:
rendesen sztorija van meg minden :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 10., szerda 11:12

:lol: :lol: kurvajók, ezzel az alavagott kommentátor ordibálásokkal.

Mekkora blfasz ez a Harry, atyaeg.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. november 10., szerda 11:12

hehetheoriginal írta: tele van ilyen videokkal a tube :lol: :lol: :lol:

description: harry Maguire the greatest footballing genius ever lived with his great reaction and a turning radius of a 18 wheel harry is helping Manchester city to clinch another title
:lol: :D

https://www.youtube.com/watch?v=xTHz1sI ... nnel=ZeBrA
Na jó :lol: :lol: :lol: :lol:

Egész nap tudnám nézni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 10., szerda 11:07

tele van ilyen videokkal a tube :lol: :lol: :lol:

description: harry Maguire the greatest footballing genius ever lived with his great reaction and a turning radius of a 18 wheel harry is helping Manchester city to clinch another title
:lol: :D

https://www.youtube.com/watch?v=xTHz1sI ... nnel=ZeBrA
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 10., szerda 7:59

hehetheoriginal írta: https://youtu.be/mtE0-co7QEg

Reg nevettem ilyen jot, 80 millio, varane mennyi volt, aztan meg neki kell küzdenie, hogy elismerjek, hogy aranylag ugyes fiu :lol:
Nekem a cím elég volt, hogy elhányjam magam:
Harry Maguire - Art of Defending
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 10., szerda 7:20

https://youtu.be/mtE0-co7QEg

Reg nevettem ilyen jot, 80 millio, varane mennyi volt, aztan meg neki kell küzdenie, hogy elismerjek, hogy aranylag ugyes fiu :lol:
thereisonly1ronaldo

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. november 8., hétfő 21:26

Pad'em írta: Ráadásul a második félidőben végre Varane is tök jól nyomta.
na most ne zavarj össze, Steve hsz-e után nem tudom eldönteni, hogy az MU meccsről van-e szó vagy már a mi meccsünkről :hmmm: :'(
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2021. november 8., hétfő 21:23

Pad'em írta: Ráadásul a második félidőben végre Varane is tök jól nyomta.
:lol: :lol: :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 8., hétfő 20:12

Ráadásul a második félidőben végre Varane is tök jól nyomta.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 8., hétfő 20:09

Nem tudom mit nevetgéltek itt, én csak a saját csapatunkkal foglalkozok.

Nekem pl. baromira bejöttek Valverde megindulásai, de Rodrygo gyönyörű passzjátéka sem volt rossz..

Lehetett volna simán 4-1 is, a 3-1 helyett.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 8., hétfő 19:12

Idiota. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 8., hétfő 19:09

Halfkey írta:
MU-City meccsen csak a 2.félidőre értem haza, viszont bár hatalmas meccshiánya van Baillynak, szerintem ő kifejzetten jó volt ahhoz képest.
?!

Félidőben lecserélték, 2.ban ő pályán sem volt.
Na ezért nem szabad őt olvasni. :mrgreen: :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. november 8., hétfő 19:09

Halfkey írta:
MU-City meccsen csak a 2.félidőre értem haza, viszont bár hatalmas meccshiánya van Baillynak, szerintem ő kifejzetten jó volt ahhoz képest.
?!

dettó ugyan ez ugrott be nekem is :lol:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 8., hétfő 18:38

?!

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. november 8., hétfő 18:26

Nyilvan partizevente egyszer esik meg, de ott volt a Leicester is. Remelem a WHU lendulete is kitart.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. november 8., hétfő 18:01

Biztos nem fogok szurkolni a Newcastlenak, nem is értem hogy engedik az angolok ezeket a dealeket...

A West Ham nagyon brutál, szurkolok nekik, de az ilyen csapatok nem tartanak ki a szezon végéig sajnos.

Az Arsenalt nem követem, de vicces hogy a történelmi rossz kezdés után már a Manchester United előtt vannak. Kíváncsian várom a folytatást :)

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. november 8., hétfő 14:47

Moyes szerintem éppen olyan kaliber, mint Pellegrini vagy akár Emery. Nem élcsapathoz valók, viszont a második polcon lévőkkel képesek csodát tenni. Pellegrininek és Emerynek a Cityvel és PSG-vel mázlija volt, ott kötelező és egyértelmű volt hogy kupákat fognak nyerni, de ezeket leszámítva mindhárman hozták a szép teljesítményeket a többi csapatukkal (Everton, West Ham, Villarreal, Sevilla, Malaga).

MU-City meccsen csak a 2.félidőre értem haza, viszont bár hatalmas meccshiánya van Baillynak, szerintem ő kifejzetten jó volt ahhoz képest. Itt a full értehetetlen, az Maguire és az ő csapatkapitánysága. Holott sokáig DDG viselte a karszalagot. Ahogy írtátok is, itt most egyedül CR-t lehet sajnálni, a MU-nál is elb*szott pár évet, most újabb 1 év kuka. Szó volt már róla korábban, hogy a Juveban is hozta magát, 20+ gólokat szállított, csak az volt a baj, hogy a klubtulaj és a vezetőség szart bele és nem hozott mellé játékosokat, úgy hitte, hogy az ott lévőkkel együtt majd megoldja a kupák sorsát. Csak épp selejtekkel nem lehet sikereket elérni. Nagyon nagy kár érte. Lingard tavasszal West Hamben lődözgette a gólokat, nyáron ha jól tudom meg is vették volna, de OGS úgy gondolta, azt mondta, hogy maradjon, kap majd elég szerepet - hát rohadtul nem! Ráadásul CR a példaképe neki is, voltak közös képek a netek, amikor Lingard még csak ifista volt a MU-ban. Nagy élmény volt neki, hogy felnőtt korban együtt játszhat CR-el. Úgyhogy teljesen érthetetlen, hogy miért nem játszik.
Másik meg épp Sancho, akit bár a korábbi áron alul vették, viszont teljesen kipukkadt a csávó?! vagy nem tudom elképzelni mi lelte. 0 gól, 0 gólpassz az idei idényben. Ez siralmas egy támadótól. Martialt sajnálom, hogy ennyire sérülékeny volt, benne több volt anno, voltak jó időszakai a MU-ban.
Középpályán ahogy a pár meccsen láttam, Matic még 33 évesen is többre képes, mint azok, akik játszanak. Fred full nulla, csak fel-le rohangál, Pogba unottan futkározik, de nem csinál semmi (róla, miatta kaptak gólokat is korábban) - viszont nem tudom, hogy akár ingyen, akár nem, jó dolog lenne-e a Realba hozni, mikor elképesztően hangulatember. Oké, hogy a tudása meglenne, de legtöbbször szarik bele a dolgokba. Ibrával Mou edzősége alatt néha varázsoltak az EL-ben, bajnokságban, de azóta asszem nem láttam tőle értelmes meccset. Szóval ja, full lyukas a középpálya. McTominay, Fred, Pogba, Matic. Elég siralmas felhozatal.

Arsenalra kitéve meg volt nemrég egy stat, hogy 3 vereséggel kezdték a szezont, viszont azóta 6 győzelem és 2 döntetlen, igaz mázlijukra a nagy meccsek elkerülték őket, csak a Spurssel játszottak egyet, a többi nagycsapat még vár rájuk. Ellenben azért Arteta egyelőre összekapta őket.

Newcastlehoz Bowe-t írják, a lényeg az lenne nekik is és ahogy írtátok "nekünk is", hogy bentmaradjanak. Hatalmas arculcsapás lenne, ha a tőkeinjekció után kiesnének. Szerencséjükre van egy béna Norwich, szóval már csak 2 csapatot kéne maguk mögött tudni. Állítólag télen mindenképpen bele akarnak nyúlni a keretbe, meglátjuk kikkel terveznek (Navasról volt már szó). De nagyon szívesen venném (vennénk), ha beneveznének egy Bale, Hazard, Isco, Jovic pakkra :D még talán jól is járnának :) :)

Vissza: