erről a mai meccsről az a gólja jutott eszembe, amit nani vett el neki valami barátságos meccsen.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. március 15., vasárnap 23:08
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. március 15., vasárnap 23:00
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 15., vasárnap 22:59
Nem hiszem, csak tol egy pár meccset a WWE 2k15-el és lenyugszik. :Đshoota írta:Az biztos hogy hazamegy es valamit szetver, gondolom tiszta ideg volt a csávó. Mondjuk ahogy bale elvette azt a gólt, nem csodálom..
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 15., vasárnap 22:58
___Samy___ írta:egész meccsen azt éreztem, hogy csak a csapat terhére van...még sosem voltam így vele kapcsolatban
szerencséje sem volt, de nem is ment neki, ziccereket hibázott és rengeteg akció halt el rajta
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 15., vasárnap 22:56
Mit vett el? Mellément volna.shoota írta:Az biztos hogy hazamegy es valamit szetver, gondolom tiszta ideg volt a csávó. Mondjuk ahogy bale elvette azt a gólt, nem csodálom..
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 15., vasárnap 22:56
Nehogy már ez indok legyen. Nagyon nagy baj van a fejében... Szabad meg csak a szokásosshoota írta:Mondjuk ahogy bale elvette azt a gólt, nem csodálom..
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 15., vasárnap 22:55
Nem azért, de szerintem mellé ment volna az a lövés.. De lehet rosszul láttam, de az egyik kameraállásból úgy tűnt.shoota írta:Az biztos hogy hazamegy es valamit szetver, gondolom tiszta ideg volt a csávó. Mondjuk ahogy bale elvette azt a gólt, nem csodálom..
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. március 15., vasárnap 22:53
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. március 15., vasárnap 22:52
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 15., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. március 15., vasárnap 21:58
Tudatos volt...h3x0r írta:Masodik golnal mekkora assistot adott.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 15., vasárnap 21:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 15., vasárnap 9:46
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 12., csütörtök 16:28
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 12., csütörtök 12:02
Kíváncsi vagyok, ha Meyer betalált volna, akkor mi lett volna a sorsa a gatyónak...h3x0r írta:ugy latom, kezd beindulni neki az uzlet :Đ
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 12., csütörtök 10:56
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 11., szerda 16:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 11., szerda 16:15
+1, de tegnap ez még nem is volt nála eltúlozva. Volt rosszabb is.CS0ki írta:Mondjuk nekem az is elég lett volna, ha normálisan próbál letámadni. Engem rohadtul idegesít, amikor nekiáll mutogatni a többieknek, hogy ezt meg azt az embert fogjátok, ő meg áll ott középen, aztán persze ha elviszi az ellenfél, akkor nem neki kell visszarohangálnia. A többiek helyében ez azért eléggé irritálna.És a mozgása a pályán akár egy kamiont is elhúzott volna annyira mérges volt.
Na igen, de ő is hamar leállt tegnap is. Remélem a két gólja feloldotta.madridronie írta:Egyetértek; hosszú hetek után végre elkattant (talán visszatér ő is az apátiából) és ismét láttam rajta a dühöt, a győzni akarást, a feszültséget! Érzésem szerint ez az öltözőben is éreztetni fogja a hatását, főleg ha Ramos is visszatér!Ismét vezér volt, ez mindenképp pozitívum tegnapról.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. március 11., szerda 16:13
szerintem tegnap pont nem ezt csinálta, az első gólja után legalábbis biztos nem.CS0ki írta:Mondjuk nekem az is elég lett volna, ha normálisan próbál letámadni. Engem rohadtul idegesít, amikor nekiáll mutogatni a többieknek, hogy ezt meg azt az embert fogjátok, ő meg áll ott középen, aztán persze ha elviszi az ellenfél, akkor nem neki kell visszarohangálnia. A többiek helyében ez azért eléggé irritálna.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 11., szerda 13:46
Mondjuk nekem az is elég lett volna, ha normálisan próbál letámadni. Engem rohadtul idegesít, amikor nekiáll mutogatni a többieknek, hogy ezt meg azt az embert fogjátok, ő meg áll ott középen, aztán persze ha elviszi az ellenfél, akkor nem neki kell visszarohangálnia. A többiek helyében ez azért eléggé irritálna.És a mozgása a pályán akár egy kamiont is elhúzott volna annyira mérges volt.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem