Premier League
Re: Premier League
Mindegy kit raknak vkpba egyedul Varane lenne szint a vedelemben de neki valoszinu lefott mar. Nem veletlenul kaptak a 3. legtobb golt iden, csak a ket utolso helyen allo csapat rosszabb naluk
Te se lennél sokáig edző, ha egy Pogba féle fegyelmezetlen embert raknál a legfontosabba posztra.raul 4 ever írta:Najo, csak mivel az nincs, meg van kötve minden fajta edző keze..Halfkey írta: Szerintem vkpt leszámítva nagyon jó az a keret.
Költésben meg nemhogy egy szinten vannak, hanem egyik legtöbbet költöttek. Nézzétek meg transfermarkton, én Perez éra óta szoktam, de nemnagyon tudtok olyan szakaszt találni ahol ne lennének top 3 világszerte.
Ami esetleg még opció lehetne: Pogba-t berakni a védelem elé, olyan Xabi, Kroos féle mélységi összekötőnek. Esze van, passzolni tud, futni úgy se fog![]()
Az ideiglenes edző most Carrick? Lehet most már 1-2 hétig maradhatna.. Egy másik futottak még emberhez képest végülis mindegy..
Pogba a kapuhoz közel szabadabban szeret és tud is a legjobban játszani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Najo, csak mivel az nincs, meg van kötve minden fajta edző keze..Halfkey írta: Szerintem vkpt leszámítva nagyon jó az a keret.
Költésben meg nemhogy egy szinten vannak, hanem egyik legtöbbet költöttek. Nézzétek meg transfermarkton, én Perez éra óta szoktam, de nemnagyon tudtok olyan szakaszt találni ahol ne lennének top 3 világszerte.
Ami esetleg még opció lehetne: Pogba-t berakni a védelem elé, olyan Xabi, Kroos féle mélységi összekötőnek. Esze van, passzolni tud, futni úgy se fog

Az ideiglenes edző most Carrick? Lehet most már 1-2 hétig maradhatna.. Egy másik futottak még emberhez képest végülis mindegy..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Természetesen, ezt erre írtam.Kerlon írta: Attól, mert sokat költesz még nem biztos, hogy jól is teszed azt.
Pedig költségvetésben ott van kb. MU is.
Szerintem ZZ nem lenne olyan rossz fit oda, a franciák (Varane,Pogba,Martial) megkapnák a bizalmat, CR adott. Madridban is nyomatta orrba-szájba a beadásokat, ami itt kicsit testidegen volt, ellenben az MU alapjátéka Ferguson idejében is ez volt, szóval a szurkolóiknak sem lenne ellenére. Ha összehozzák a deal-t szerintem jó útra térnének vele.
Attól, mert sokat költesz még nem biztos, hogy jól is teszed azt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Szerintem vkpt leszámítva nagyon jó az a keret.
- Süti
Ezzel a kerettel egyébként sokkal jobb szerintem se lesz ez a MU. A Chelsea, 'pool, City hármas minden téren erősebb náluk.
4. hely a realitás, és szerintem oda Oléval is bebotladoztak volna. Nyilván nem megoldás hosszútávon a pali, de a most szabad arcok közül bárkit teszel oda, nem hiszem hogy jobb lesz. Szezon előtt kellett volna váltani, mire az új edző felveszi a ritmust, már mindegy lesz.
4. hely a realitás, és szerintem oda Oléval is bebotladoztak volna. Nyilván nem megoldás hosszútávon a pali, de a most szabad arcok közül bárkit teszel oda, nem hiszem hogy jobb lesz. Szezon előtt kellett volna váltani, mire az új edző felveszi a ritmust, már mindegy lesz.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Szerintem abból a rettenetből a Matic-VdB-Pogba középpálya a legjobb ami kihozható...Mctomi meg fred blasz kategória.
Elől bruno, sancho, ronaldo. És akkor még van egy rashfordod is.
A védelem reménytelen. Varane az egyetlen értelmezhető. Shaw angliában elmegy de ő sem szint.
Elől bruno, sancho, ronaldo. És akkor még van egy rashfordod is.
A védelem reménytelen. Varane az egyetlen értelmezhető. Shaw angliában elmegy de ő sem szint.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Viszont kérdés, tényleg ki vegye át a csapatot..
433at játszató edzőhöz nincs 3 kp, 4231ben McTomi-Fred lol, egy Pogba-VdB alkalmatlan 3412höz, ha alkalmasnak egy Kante-Jorginhot veszek...
Giggs azon a 4 meccsén jól nézett ki a padon, lehetne az ő tescos ZZ-jük.. valamiért őt a kormánynál alkalmasabbnak látom, mint OGS-t (de wales-szel mondjuk nem szárnyal..)
433at játszató edzőhöz nincs 3 kp, 4231ben McTomi-Fred lol, egy Pogba-VdB alkalmatlan 3412höz, ha alkalmasnak egy Kante-Jorginhot veszek...
Giggs azon a 4 meccsén jól nézett ki a padon, lehetne az ő tescos ZZ-jük.. valamiért őt a kormánynál alkalmasabbnak látom, mint OGS-t (de wales-szel mondjuk nem szárnyal..)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
SAF egy lezüllött keretet hagyott hátra, azóta meg teljesen félre menedzseltet raktak össze teli túlsztárolt játékossal.
De az nem kérdés, hogy OGSt el kell küldeni, semmi játékuk nincs és ennél azért jobb a keretük.
Van pár klasszis, de szerintem a többség Everton/Wham szintű játékos.
De az nem kérdés, hogy OGSt el kell küldeni, semmi játékuk nincs és ennél azért jobb a keretük.
Van pár klasszis, de szerintem a többség Everton/Wham szintű játékos.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A 3 BL címmel rendelkező MUnál BL trófeákat várni.ANDS írta:Az edzőt a legkönnyebb elküldeni. Jobbat találni a helyére már lényegesen nehezebb. Nem lehet véletlen, hogy SAF visszavonulása óta gyakorlatilag nem az igazi a csapat, se bajnoki cím, se Bl trófea azóta. Nem biztos, hogy az edzőlecserélésevel megoldódnak a problémák.nzooli93 írta:
És ezeken az értekezleteken miről beszélnek? Mert kb úgy tűnnik ,hogy isznak egy kávét és hazamennek.![]()
Ott van például Pogba, aki nem lépett pályára már 3 meccsen, és a válogatottban sem. Mi lehet az oka?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
Halfkey írta:Az hogy sérülés miatt kiesett 3 hónapra. Örülök hogy ez a rejtély is megoldódottANDS írta:
Az edzőt a legkönnyebb elküldeni. Jobbat találni a helyére már lényegesen nehezebb. Nem lehet véletlen, hogy SAF visszavonulása óta gyakorlatilag nem az igazi a csapat, se bajnoki cím, se Bl trófea azóta. Nem biztos, hogy az edzőlecserélésevel megoldódnak a problémák.
Ott van például Pogba, aki nem lépett pályára már 3 meccsen, és a válogatottban sem. Mi lehet az oka?![]()

Btw tudja valaki, hogy Bailly milyen volt ma a 2.félidőben?

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Az hogy sérülés miatt kiesett 3 hónapra. Örülök hogy ez a rejtély is megoldódottANDS írta:Az edzőt a legkönnyebb elküldeni. Jobbat találni a helyére már lényegesen nehezebb. Nem lehet véletlen, hogy SAF visszavonulása óta gyakorlatilag nem az igazi a csapat, se bajnoki cím, se Bl trófea azóta. Nem biztos, hogy az edzőlecserélésevel megoldódnak a problémák.nzooli93 írta:
És ezeken az értekezleteken miről beszélnek? Mert kb úgy tűnnik ,hogy isznak egy kávét és hazamennek.![]()
Ott van például Pogba, aki nem lépett pályára már 3 meccsen, és a válogatottban sem. Mi lehet az oka?

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
CR játékos-edző lesz
Zidane ha vállalja is remélem eszébe sem jut MBappe

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Asszony nem akar Angliába költözni bár Olehoz képest egy Zoomos edzés is jobb vele.Pad'em írta: Zidane-t erősen emlegetik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Zidane-t erősen emlegetik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
És ezeken az értekezleteken miről beszélnek? Mert kb úgy tűnnik ,hogy isznak egy kávét és hazamennek.Caraway írta: @TimesSport
EXCLUSIVE: Manchester United have called an emergency board meeting to discuss Ole Gunnar Solskjaer’s dismissal as manager. The Sunday Times understands the virtual meeting has been scheduled for 7pm with Solskjaer’s compensation terms on its agenda.

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
@TimesSport
EXCLUSIVE: Manchester United have called an emergency board meeting to discuss Ole Gunnar Solskjaer’s dismissal as manager. The Sunday Times understands the virtual meeting has been scheduled for 7pm with Solskjaer’s compensation terms on its agenda.