Premier League

Foci a Real Madridon túl...
cart

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: cart » 2021. november 21., vasárnap 12:00

Mindegy kit raknak vkpba egyedul Varane lenne szint a vedelemben de neki valoszinu lefott mar. Nem veletlenul kaptak a 3. legtobb golt iden, csak a ket utolso helyen allo csapat rosszabb naluk

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 21., vasárnap 11:47

raul 4 ever írta:
Halfkey írta: Szerintem vkpt leszámítva nagyon jó az a keret.

Költésben meg nemhogy egy szinten vannak, hanem egyik legtöbbet költöttek. Nézzétek meg transfermarkton, én Perez éra óta szoktam, de nemnagyon tudtok olyan szakaszt találni ahol ne lennének top 3 világszerte.
Najo, csak mivel az nincs, meg van kötve minden fajta edző keze..
Ami esetleg még opció lehetne: Pogba-t berakni a védelem elé, olyan Xabi, Kroos féle mélységi összekötőnek. Esze van, passzolni tud, futni úgy se fog :mrgreen:

Az ideiglenes edző most Carrick? Lehet most már 1-2 hétig maradhatna.. Egy másik futottak még emberhez képest végülis mindegy..
Te se lennél sokáig edző, ha egy Pogba féle fegyelmezetlen embert raknál a legfontosabba posztra.

Pogba a kapuhoz közel szabadabban szeret és tud is a legjobban játszani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 21., vasárnap 11:02

Halfkey írta: Szerintem vkpt leszámítva nagyon jó az a keret.

Költésben meg nemhogy egy szinten vannak, hanem egyik legtöbbet költöttek. Nézzétek meg transfermarkton, én Perez éra óta szoktam, de nemnagyon tudtok olyan szakaszt találni ahol ne lennének top 3 világszerte.
Najo, csak mivel az nincs, meg van kötve minden fajta edző keze..
Ami esetleg még opció lehetne: Pogba-t berakni a védelem elé, olyan Xabi, Kroos féle mélységi összekötőnek. Esze van, passzolni tud, futni úgy se fog :mrgreen:

Az ideiglenes edző most Carrick? Lehet most már 1-2 hétig maradhatna.. Egy másik futottak még emberhez képest végülis mindegy..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 21., vasárnap 11:00

Kerlon írta: Attól, mert sokat költesz még nem biztos, hogy jól is teszed azt.
Természetesen, ezt erre írtam.
Pedig költségvetésben ott van kb. MU is.

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2021. november 21., vasárnap 10:59

Szerintem ZZ nem lenne olyan rossz fit oda, a franciák (Varane,Pogba,Martial) megkapnák a bizalmat, CR adott. Madridban is nyomatta orrba-szájba a beadásokat, ami itt kicsit testidegen volt, ellenben az MU alapjátéka Ferguson idejében is ez volt, szóval a szurkolóiknak sem lenne ellenére. Ha összehozzák a deal-t szerintem jó útra térnének vele.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 21., vasárnap 10:58

Attól, mert sokat költesz még nem biztos, hogy jól is teszed azt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 21., vasárnap 10:47

Szerintem vkpt leszámítva nagyon jó az a keret.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 21., vasárnap 10:21

Ezzel a kerettel egyébként sokkal jobb szerintem se lesz ez a MU. A Chelsea, 'pool, City hármas minden téren erősebb náluk.

4. hely a realitás, és szerintem oda Oléval is bebotladoztak volna. Nyilván nem megoldás hosszútávon a pali, de a most szabad arcok közül bárkit teszel oda, nem hiszem hogy jobb lesz. Szezon előtt kellett volna váltani, mire az új edző felveszi a ritmust, már mindegy lesz.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. november 21., vasárnap 10:18

Szerintem abból a rettenetből a Matic-VdB-Pogba középpálya a legjobb ami kihozható...Mctomi meg fred blasz kategória.
Elől bruno, sancho, ronaldo. És akkor még van egy rashfordod is.

A védelem reménytelen. Varane az egyetlen értelmezhető. Shaw angliában elmegy de ő sem szint.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 21., vasárnap 10:02

Viszont kérdés, tényleg ki vegye át a csapatot..

433at játszató edzőhöz nincs 3 kp, 4231ben McTomi-Fred lol, egy Pogba-VdB alkalmatlan 3412höz, ha alkalmasnak egy Kante-Jorginhot veszek...

Giggs azon a 4 meccsén jól nézett ki a padon, lehetne az ő tescos ZZ-jük.. valamiért őt a kormánynál alkalmasabbnak látom, mint OGS-t (de wales-szel mondjuk nem szárnyal..)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 21., vasárnap 8:26

SAF egy lezüllött keretet hagyott hátra, azóta meg teljesen félre menedzseltet raktak össze teli túlsztárolt játékossal.

De az nem kérdés, hogy OGSt el kell küldeni, semmi játékuk nincs és ennél azért jobb a keretük.

Van pár klasszis, de szerintem a többség Everton/Wham szintű játékos.
K

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. november 20., szombat 23:57

Ki is rúgták.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 20., szombat 23:57

ANDS írta:
nzooli93 írta:

És ezeken az értekezleteken miről beszélnek? Mert kb úgy tűnnik ,hogy isznak egy kávét és hazamennek. :mrgreen:
Az edzőt a legkönnyebb elküldeni. Jobbat találni a helyére már lényegesen nehezebb. Nem lehet véletlen, hogy SAF visszavonulása óta gyakorlatilag nem az igazi a csapat, se bajnoki cím, se Bl trófea azóta. Nem biztos, hogy az edzőlecserélésevel megoldódnak a problémák.
Ott van például Pogba, aki nem lépett pályára már 3 meccsen, és a válogatottban sem. Mi lehet az oka?
A 3 BL címmel rendelkező MUnál BL trófeákat várni. :mrgreen: Olyan, mint mikor a Juvésok beszélnek a BL győzelemről. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 20., szombat 23:53

Halfkey írta:
ANDS írta:

Az edzőt a legkönnyebb elküldeni. Jobbat találni a helyére már lényegesen nehezebb. Nem lehet véletlen, hogy SAF visszavonulása óta gyakorlatilag nem az igazi a csapat, se bajnoki cím, se Bl trófea azóta. Nem biztos, hogy az edzőlecserélésevel megoldódnak a problémák.
Ott van például Pogba, aki nem lépett pályára már 3 meccsen, és a válogatottban sem. Mi lehet az oka?
Az hogy sérülés miatt kiesett 3 hónapra. Örülök hogy ez a rejtély is megoldódott :D
:lol: :lol: :lol:

Btw tudja valaki, hogy Bailly milyen volt ma a 2.félidőben? :mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 20., szombat 23:49

ANDS írta:
nzooli93 írta:

És ezeken az értekezleteken miről beszélnek? Mert kb úgy tűnnik ,hogy isznak egy kávét és hazamennek. :mrgreen:
Az hogy sérülés miatt kiesett 3 hónapra. Örülök hogy ez a rejtély is megoldódott :D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. november 20., szombat 22:02

CR játékos-edző lesz :mrgreen: Zidane ha vállalja is remélem eszébe sem jut MBappe

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 20., szombat 20:58

Pad'em írta: Zidane-t erősen emlegetik.
Asszony nem akar Angliába költözni bár Olehoz képest egy Zoomos edzés is jobb vele.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 20., szombat 20:56

Zidane-t erősen emlegetik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2021. november 20., szombat 20:11

Caraway írta: @TimesSport
EXCLUSIVE: Manchester United have called an emergency board meeting to discuss Ole Gunnar Solskjaer’s dismissal as manager. The Sunday Times understands the virtual meeting has been scheduled for 7pm with Solskjaer’s compensation terms on its agenda.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. november 20., szombat 19:19

@TimesSport
EXCLUSIVE: Manchester United have called an emergency board meeting to discuss Ole Gunnar Solskjaer’s dismissal as manager. The Sunday Times understands the virtual meeting has been scheduled for 7pm with Solskjaer’s compensation terms on its agenda.

Vissza: