OFF
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
A gyerek a Géniusz ismétlését nézi most feleségemmel, és (természetesen) tudta, hogy "melyik spanyol csapat játékosa volt Puskás Ferenc?"..
Kicsit tütte vagyok rá..
#Öcsibácsi
Kicsit tütte vagyok rá..
#Öcsibácsi
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nyilván nem az a gond, mert ráérünk beköltözni.h3x0r írta:Nyilvan te tudod, hogy mennyire surgos a koltozes, de en egy csomo ismerosnel latom, hogy tel vegen ontik az alapot, majd a Karacsonyt mar az uj hazban toltik. Legtobben eveken keresztul szivnak azzal, hogy vizesedik a fal, folyamatosan nyitva kell legyen az ablak, stb. A falak meg a teto felhuzasa utan en tuti varnek egy evet, hogy jol szaradjon ki az egesz.csababarca írta: Januárban lökik az alapot, marha jó lenne, ha majd ott állna a ház jövő télen készen, fűtés meg minden nélkül.
De egy csomó dolog nem fog menni ha nincs áram, és csúszik minden.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- h3x0r
Nyilvan te tudod, hogy mennyire surgos a koltozes, de en egy csomo ismerosnel latom, hogy tel vegen ontik az alapot, majd a Karacsonyt mar az uj hazban toltik. Legtobben eveken keresztul szivnak azzal, hogy vizesedik a fal, folyamatosan nyitva kell legyen az ablak, stb. A falak meg a teto felhuzasa utan en tuti varnek egy evet, hogy jol szaradjon ki az egesz.csababarca írta: Januárban lökik az alapot, marha jó lenne, ha majd ott állna a ház jövő télen készen, fűtés meg minden nélkül.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Eon mint "szolgáltató"...
júliusban leadott igényemre többszöri telefonálás, személyes beutazás BP-re könyörgés után ma megküldték nagy kegyesen a szerződést.
2023 jan. 31. határidővel....
elmehetnek a bús picsába.
Most felvettem a kapcsolatot pár céggel, akik talán gyorsabban megcsinálják a kiépítés terveit, rövidítve az erre és engedélyezésre adott 10 hónapos (
) eonos határidőt.
Januárban lökik az alapot, marha jó lenne, ha majd ott állna a ház jövő télen készen, fűtés meg minden nélkül.
Lehet ez normális, de engem eleve felszab az ilyen, főleg, hogy júliusban leadtam az igényt, októberelején küldték meg a gazd.műszaki tájékoztatót, amit aznap vissza is küldtem, hogy ok. (abban még november eleje volt ígérve kivitelezésre)
majd két hónapba telt a saját "lustaságuk" miatt kiküldeni a szerződést, amire még tettek két hónapot.
Komolyan, az ember szolgáltatást akar igénybe venni, amiért fizet, és még várjon erre több mint egy évet.
Azt már csak hozzáteszem, hogy 60 méterre ott a villanyvezeték mindkét irányba, ahonnan a többi házba megy az áram, de nekünk 600 méterről, 3 utcával fentebbi transzformátorról akarják lekötni.
Most kíváncsian várom, hogy mit ajánl az a két cég akikkel ma beszéltem telefonon, ők azt mondták megcsinálják kb 4-6 hónap alatt a terveket, engedélyeket...csak ugye kérdés ez mibe fog fájni.

júliusban leadott igényemre többszöri telefonálás, személyes beutazás BP-re könyörgés után ma megküldték nagy kegyesen a szerződést.
2023 jan. 31. határidővel....
elmehetnek a bús picsába.
Most felvettem a kapcsolatot pár céggel, akik talán gyorsabban megcsinálják a kiépítés terveit, rövidítve az erre és engedélyezésre adott 10 hónapos (

Januárban lökik az alapot, marha jó lenne, ha majd ott állna a ház jövő télen készen, fűtés meg minden nélkül.
Lehet ez normális, de engem eleve felszab az ilyen, főleg, hogy júliusban leadtam az igényt, októberelején küldték meg a gazd.műszaki tájékoztatót, amit aznap vissza is küldtem, hogy ok. (abban még november eleje volt ígérve kivitelezésre)
majd két hónapba telt a saját "lustaságuk" miatt kiküldeni a szerződést, amire még tettek két hónapot.
Komolyan, az ember szolgáltatást akar igénybe venni, amiért fizet, és még várjon erre több mint egy évet.
Azt már csak hozzáteszem, hogy 60 méterre ott a villanyvezeték mindkét irányba, ahonnan a többi házba megy az áram, de nekünk 600 méterről, 3 utcával fentebbi transzformátorról akarják lekötni.
Most kíváncsian várom, hogy mit ajánl az a két cég akikkel ma beszéltem telefonon, ők azt mondták megcsinálják kb 4-6 hónap alatt a terveket, engedélyeket...csak ugye kérdés ez mibe fog fájni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
alap esetben semmitől termesztésen. de én már csak kaptam 3 shototkiserik írta:Csak egy kérdés: alap esetben miért és mitől kellene egy egészséges szervezetben antitestnek lennie?Csabi írta: ... Előtte szépen elmegyek antitest vizsgálatra, és ha alacsony lesz, valamint a megkötések is olyanok lesznek, akkor beadatom.
köszi. szerencsére nekem nem fáj ennyire. de ez mindenesetre kicsit megnyugtatThePilgrim írta:Asszonynak a második Pfizer után volt ez még tavasszal. Kb. két hétig fájt a vádlija, rosszabb napokon annyira, hogy aludni sem tudott tőle, sőt lábra állni is alig. Csináltatott egy röntgent, nem volt semmi, de az orvos mondta neki, hogy többen is jártak így. Aztán szépen elmúlt neki.Csabi írta: Viszont a 3. napon a bal vádlim elkezdett fájni, olyan szinten mintha meg lenne erőltetve és izomláz lenne benne. Nem nagyon erős a fájdalom, sőt, csak akkor érzem néha, ha sétálok, de azért utánaolvasva nem feltétlenül biztató a dolog. Mondjuk annak is utánanéztem, hogy a Pfizerrel oltott emberek (akik mellékhatásról adtak visszajelzést) több mint fele jelzett lábfájadalmat. Most nem tudom, hogy az én esetem ebbe a kategóriába tartozik-e.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
JajjHalfkey írta:Például ha Antal vagy, akkor egész biztosan van Antitested.kiserik írta:
Csak egy kérdés: alap esetben miért és mitől kellene egy egészséges szervezetben antitestnek lennie?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Például ha Antal vagy, akkor egész biztosan van Antitested.kiserik írta:Csak egy kérdés: alap esetben miért és mitől kellene egy egészséges szervezetben antitestnek lennie?Csabi írta: ... Előtte szépen elmegyek antitest vizsgálatra, és ha alacsony lesz, valamint a megkötések is olyanok lesznek, akkor beadatom.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Asszonynak a második Pfizer után volt ez még tavasszal. Kb. két hétig fájt a vádlija, rosszabb napokon annyira, hogy aludni sem tudott tőle, sőt lábra állni is alig. Csináltatott egy röntgent, nem volt semmi, de az orvos mondta neki, hogy többen is jártak így. Aztán szépen elmúlt neki.Csabi írta: Viszont a 3. napon a bal vádlim elkezdett fájni, olyan szinten mintha meg lenne erőltetve és izomláz lenne benne. Nem nagyon erős a fájdalom, sőt, csak akkor érzem néha, ha sétálok, de azért utánaolvasva nem feltétlenül biztató a dolog. Mondjuk annak is utánanéztem, hogy a Pfizerrel oltott emberek (akik mellékhatásról adtak visszajelzést) több mint fele jelzett lábfájadalmat. Most nem tudom, hogy az én esetem ebbe a kategóriába tartozik-e.
Csak egy kérdés: alap esetben miért és mitől kellene egy egészséges szervezetben antitestnek lennie?Csabi írta: ... Előtte szépen elmegyek antitest vizsgálatra, és ha alacsony lesz, valamint a megkötések is olyanok lesznek, akkor beadatom.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nyilvan tobb ember gyogyul meg es tobb pelda van arra, hogy jo kimenetele lesz a virus lefolyasanak, ha nem igy lenne, akkor lenne csak ertelme igazan ennek a fejvesztett balfaszkodasnak es aggodasnak, amit a politika meg a media visz mar lassan 2 eve. viszont
kicsit szanalmas kifigurazni/megkerdojelezni, plane messzirol - a fotelbol -, akinek a kozeleben halalesetek tortentek akar a virus, akar az oltas kapcsan.
kicsit szanalmas kifigurazni/megkerdojelezni, plane messzirol - a fotelbol -, akinek a kozeleben halalesetek tortentek akar a virus, akar az oltas kapcsan.
thereisonly1ronaldo
Ezt imádtamDisclaimer: természetesen én is csak a fotelből dumálok.

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kicsit azért az igekötős igéitekre is figyelhetnétek.Realista24 írta:Ilyenkor jössz rá hogy egy betűnek is micsoda jelentősége vanFaust írta: Nem voltal se beteg, se gyerek?![]()
Alsó.

Ez az off topic mindig feldobja a napomat amúgy, valaki mindig benyög valami hülye poént, vagy valami téma előjön.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ilyenkor jössz rá hogy egy betűnek is micsoda jelentősége vanFaust írta: Nem voltal se beteg, se gyerek?![]()

Alsó.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem voltal se beteg, se gyerek?

- ___Samy___
Also vagy felso?
Asszonynak 14-en mutik ki az utolsot, mert fekszik az inyben. Az elmult ket honap alatt huztak ki neki a harmat. Mindig ezt mondtam neki, hogy ne varja meg mig bepukkan a mutetre varo fog, mert azzal meg fog szenvedni.
Asszonynak 14-en mutik ki az utolsot, mert fekszik az inyben. Az elmult ket honap alatt huztak ki neki a harmat. Mindig ezt mondtam neki, hogy ne varja meg mig bepukkan a mutetre varo fog, mert azzal meg fog szenvedni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, hogy én is beszalljak.
Pénteken ki kellett kapni az egyik bölcsesség fogamat, bedurrant, mint a szar. Doki kérdezte voltam e beteg, vagy gyerek. Mondom nem. Egy dolog ami elter a megszokottól, hogy harmadik oltast kaptam nemrégen.
Mondta hogy akár attól is lehet, mert legyengült az oltás következtében az immunrendszer.
Régebben is néha néha fájt egy két napot, de most másfél hét után már nem akartam tovább várni, hiszen a medve nem játék.
Na, így harmadik napja nyogom a műtétet

Pénteken ki kellett kapni az egyik bölcsesség fogamat, bedurrant, mint a szar. Doki kérdezte voltam e beteg, vagy gyerek. Mondom nem. Egy dolog ami elter a megszokottól, hogy harmadik oltast kaptam nemrégen.
Mondta hogy akár attól is lehet, mert legyengült az oltás következtében az immunrendszer.
Régebben is néha néha fájt egy két napot, de most másfél hét után már nem akartam tovább várni, hiszen a medve nem játék.
Na, így harmadik napja nyogom a műtétet

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Én is betoltam 3 adagot, keverve. Mondjuk én "team oltás" vagyok, meg az is voltam az első perctől. Viszont a 3. adag után, amit szerdán kaptam, nem teljesen hétköznapi tünet jelentkezett. Az oltás utána első napon levertség volt, de az teljesen OK, más semmi. Viszont a 3. napon a bal vádlim elkezdett fájni, olyan szinten mintha meg lenne erőltetve és izomláz lenne benne. Nem nagyon erős a fájdalom, sőt, csak akkor érzem néha, ha sétálok, de azért utánaolvasva nem feltétlenül biztató a dolog. Mondjuk annak is utánanéztem, hogy a Pfizerrel oltott emberek (akik mellékhatásról adtak visszajelzést) több mint fele jelzett lábfájadalmat. Most nem tudom, hogy az én esetem ebbe a kategóriába tartozik-e.
Mindegy is, holnap mindenképp elmegyek a körzetihez, hátha tapasztalt már ilyet másnál és tud rá valamit mondani. Azt viszont megfogadtam, hogy bár ahogy mondtam oltás párti vagyok, és ez a dolog erről nem győz meg, de a 4. és utána lévő adagot már csak akkor fogom belövetni, ha tényleg indokolt lesz. Előtte szépen elmegyek antitest vizsgálatra, és ha alacsony lesz, valamint a megkötések is olyanok lesznek, akkor beadatom.
Mindegy is, holnap mindenképp elmegyek a körzetihez, hátha tapasztalt már ilyet másnál és tud rá valamit mondani. Azt viszont megfogadtam, hogy bár ahogy mondtam oltás párti vagyok, és ez a dolog erről nem győz meg, de a 4. és utána lévő adagot már csak akkor fogom belövetni, ha tényleg indokolt lesz. Előtte szépen elmegyek antitest vizsgálatra, és ha alacsony lesz, valamint a megkötések is olyanok lesznek, akkor beadatom.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Én mindkét oldal véleményét elfogadom, minden ember döntését tiszteletben tartom. Ezzel megleltem a békémet a témában.
Puszipacsi
,találkozunk a megy a meccs topikban, érzem ma nagyon anyázni fogok
Puszipacsi

Ennyihehetheoriginal írta: Majd az ugyeletes korhazi dolgozo - a fotelbol - megmagyarazza, hogy hogy kell ertened az ismeroseiddel tortenteket![]()
es ismet azok a franya igekotos igek.Belefognak, haltak is bele.
Kétségbe vonják és meghazudtolják a saját személyes tapasztalatomat, élményeimet de nekem viszont kétségek nélkül kellene innom minden szavukat. Kegyetlen.