Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 5., csütörtök 22:19

GoT első évad: nagyszerű szórakozást nyújtott, második éve halasztgattam már az elkezdését, sikerült két nap alatt bedarálni az első évadot, este semmiképp nem jó bekapcsolni, mert pillanatok alatt reggel lesz... :D
Nagyon jól bemutatta a (fő - gondolom én) karaktereket, többször is meghúzták a váratlant, amire nem is számítottam korábban, a finálé után pedig rengeteg gondolat megfordult a jövőt illetően...Ennyi minden történt már, ezután pedig már csak jobb lesz, ahogyan hallottam róla, nem tudom, hogy még ma folytassam-e a második évaddal... :shifty: :taps:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem volt múltba visszatekintő jelenet egyszer sem, ezt furcsálltam az eddigi sorozataimhoz összehasonlítva pedig főleg...
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 5., csütörtök 13:16

h3x0r írta:
P. Krisz írta:Hazaérek melóból , megyek a Magra , erre nincs a héten Arrow , oda az eheti Guilty Pleasure adagom . :fpalm: :lol: :lol:
Akkor van egy jo hirem, jovo heten se lesz :mrgreen:
Majd keresek valami Laurel best of összeállítást , azzal talán kibírom . :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 5., csütörtök 12:30

Az elmúlt néhány rész meglepően jóra sikeredett, fejlődött a sorozat. Halad a story, jók az átvezető részek, egyedül a gyökér Fish szál nem tetszik. Ha az nem lenne, sokkal jobb lenne a sorozat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 12:21

Egy a biztos Máté, jövőhéten beindul :Đ :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 5., csütörtök 12:20

Ideje bepótolni a Gothamet :lol: :lol:

Tényleg azzal mi van? Előreléptek valamit, vagy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!még abból áll, hogy Selina szopatja Gordont, Pingvin vigyorog a maffia árnyékában, kicsi Bruce meg gyertyákon gyakorol?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 5., csütörtök 12:16

P. Krisz írta:Hazaérek melóból , megyek a Magra , erre nincs a héten Arrow , oda az eheti Guilty Pleasure adagom . :fpalm: :lol: :lol:
Akkor van egy jo hirem, jovo heten se lesz :mrgreen:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 5., csütörtök 12:09

Hazaérek melóból , megyek a Magra , erre nincs a héten Arrow , oda az eheti Guilty Pleasure adagom . :fpalm: :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 5., csütörtök 11:04

Realista24 írta:Köszi Géci :fpalm:
Báz... Bocs! :fpalm:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 10:33

Köszi Géci :fpalm:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 5., csütörtök 10:17

Pont azért írtam spoilerbe, hogy senkinek ne befolyásoljam a véleményét :lol: :fpalm:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 5., csütörtök 9:11

Suits évadzáró
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kicsit felbaszott ez a rész. Sok felesleges hisztit beletettek. Nem tetszett. Eddigi leggyengébb évadzáró. A cliffhanger sem az igazi, megy az ájlávjú oda-vissza, de tényleg csak picsogás mellett. Mint Ross és Rachel a Jóbarátokban. Ott vicces volt, itt azért mást várok.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 5., csütörtök 8:04

dexter lengyel verzió :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 3., kedd 20:50

tucsoki írta:
sonic írta:Jeeezusom, ebben a POI-ban akkora orbitalis baromsagok vannak, hogy elszall az agyam. :lol: Kb reszenkent haromszor rohogok hangosan, sajnos nagyreszere mar nem is emlekszek, pedig listat kene vezetni. Nem tudom eldonteni hogy az irok ilyen butusok, vagy direkt trollkodnak. Remelem az utobbi mert poennak egesz jok amugy... A legutobbi eset:
A harmadik évad elején/közepén rémlik hogy voltak logikai bukfencek, de elmúlik :) Rengeteg "Easter egg" van elrejtve a sorozatban. Nem nagyon akarok spoilerezni, de már korábban is volt rá példa hogy egy a való életben történt dologgal kapcsolodó részt hoztak össze. Pl. Ebola járvány, stb. Nyilván így hogy darálod és közbe nem tudsz/nem olvasol részről-részre hozzákapcsolódó véleményeket, úgy sokat lehet veszíteni az élményből
Egyébként hatalmas dumák vannak benne, a fordítás hiába profi, sűrűn nem lehet átadni felirattal.
Nem nagyon mulnak el, mar majdnem a vegen vagyok. :D Nem is logikai bukfencek ezek, olyan mintha direkt lennenek benne, szerintem onmagukat parodizaljak a hulyesegekkel, mert ilyeneket veletlenul nagyon amatorseg lenne beletenni, marpedig a sorozat nem az. Sot, kifejezetten jo, es szorakoztato. Vannak epizodszereplok mondjuk akik nagyon benan adjak elo, ilyen zs kategoria szinten, de ettol viszont nosztalgikus elmenyeim vannak... :) Mintha a MacGyvert vagy a szupercsoportot neznem. Amugy az is, modern kontosbe teve.
A legjobb szovegek Fuscobol tornek felszinre, olyan bugyuta egysorosai vannak, hogy mar jo. :lol: Egyebkent angolul nezem szoval szerencsere a forditas nem befolyasolja az elmenyt.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Volt egy flashback resz ahol Finch korabbi probalkozasait mutattak be, es benne volt Reese egyik elodje, valami szoke haju fazon Mr Dillinger neven, aki vegul meghalt. Kozbe benne volt Reese is a CIA oldalon, meg Shaw is feltunt. Hat ez igen hangulatos resz volt. Ezt a Finch Dillinger parost meg lead-be is el tudnam kepzelni egy viccesebb, komolytalanabb POI valtozatban.

Root-os epizodokat viszont nehezen veszelem at. Nagyon nem illik a kepbe valamiert. Remelem nem fognak tulsagosan ra koncentralni bar a sztori iranya nagyon ezt sejteti.

Ma lehet befejezem az evadot es akkor majd meg irkalok kicsit... Nem usszatok meg! :mrgreen:

Ja amugy easter egget nem nagyon fedeztem fel, szoval irhatnal bovebben. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. március 3., kedd 18:03

h3x0r írta:Nem vagy egy daralos tipus, de azert letoltad a HoC elso evadot a hetvegen :lol: :mrgreen:

Amugy kezdjed csak el, jo lesz. :D
A HoC a kivétel, ami erősíti a szabályt. :mrgreen: Egy próbát megér, köszönöm a választ. :agree:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 3., kedd 17:53

danianevem írta:A Homeland-be érdemes belekezdenem? A cím és a téma eléggé hívogat, de nem vagyok az a "darálós" típus, már pedig 4 évad soknak tűnik elsőre.
Nem vagy egy daralos tipus, de azert letoltad a HoC elso evadot a hetvegen :lol: :mrgreen:

Amugy kezdjed csak el, jo lesz. :D

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. március 3., kedd 17:50

House of Cards s03

Az eddig is kifogástalan minőség megmaradt, de az írói munka most a szokásosnál is zseniálisabb volt. Harmadjára kellett bemutatniuk a (fő)szereplőket, motivációjukat, de mindezt sikerült újabb- és újabb perspektívából, remek párbeszédekkel fűszerezve.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A nemzetköri diplomáciai helyzetet is piszkosul jól vezették be. Külön plusz, hogy Izraelből sem csináltak pozitív karaktert. Valamint Petrov... Lars Mikkelsen a legnagyobb, de csak Mads után. :mrgreen: Meg végre Gavin karakterével is kezdtek valamit.
Negatívumként talán csak pár drámai túlkapást tudnék felhozni, de egyébként a tempója, kimenetele és mind politikai, mind pedig drámai történetvezetése tökéletes volt.

Csak azért nem 10-es, mert talán még ezt is megtudják ugrani jövőre: 9/10

más: A Homeland-be érdemes belekezdenem? A cím és a téma eléggé hívogat, de nem vagyok az a "darálós" típus, már pedig 4 évad soknak tűnik elsőre.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 3., kedd 17:38

sonic írta:Jeeezusom, ebben a POI-ban akkora orbitalis baromsagok vannak, hogy elszall az agyam. :lol: Kb reszenkent haromszor rohogok hangosan, sajnos nagyreszere mar nem is emlekszek, pedig listat kene vezetni. Nem tudom eldonteni hogy az irok ilyen butusok, vagy direkt trollkodnak. Remelem az utobbi mert poennak egesz jok amugy... A legutobbi eset:
A harmadik évad elején/közepén rémlik hogy voltak logikai bukfencek, de elmúlik :) Rengeteg "Easter egg" van elrejtve a sorozatban. Nem nagyon akarok spoilerezni, de már korábban is volt rá példa hogy egy a való életben történt dologgal kapcsolodó részt hoztak össze. Pl. Ebola járvány, stb. Nyilván így hogy darálod és közbe nem tudsz/nem olvasol részről-részre hozzákapcsolódó véleményeket, úgy sokat lehet veszíteni az élményből
Egyébként hatalmas dumák vannak benne, a fordítás hiába profi, sűrűn nem lehet átadni felirattal.

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. március 3., kedd 16:05

Mathers/Hamesz, te csinálod a the 100-hoz a felíratot?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 3., kedd 15:03

tubatibi írta:Dragon Ball Z 2015 Movie Revival of F Trailer 2 (English Subbed)

Április 18.-án érkezik az új Dragon Ball Z Movie.
Sokak legnagyobb örömére szerintem a legjobb ellenfél tér vissza mégerősebben, aki nem más, mint Dermesztő. :)
Egyébként fog benne szerepelni még Bills és a mestere is.

Nagyon várós. :salute:
Bizony. Meg mintha olvastam volna valami olyasmit, hogy 2016-tól folytatják a sorozatot. :)

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. március 3., kedd 14:59

SoA

A legjobb sorozat amit valaha láttam. 16 nap alatt lezúztam a 7 évadot, nem tudtam leállni.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Visszaolvastam hogy milyen vélemények voltak itt róla, örülök hogy mindenkinél 10/10, bár én nem értékelem ennyire alul. Amit viszont nem olvastam, de nekem feltűnt: a csöves nő, az nem az elmebajos, 18 éves csajszi hasonlóan fgy anyja, akiről ugy tudják hogy meghalt? A záró képsorok hatalmasak, bár nagyon reméltem hogy nem ez lesz a vége, de végig sejtettem hogy ugyanúgy akarja befejezni, ahogy az apja is. De leginkább az bánt hogy így a fiai nem fogják megtudni, hogy mennyit tett értük, a klubért, a városért. Bár Abel biztos nem lesz egy szokásos ember, eléggé apja-fiának tűnt, de ez már csak spekuláció. Nagyon sajnálom hogy vége, már most hiányzik. Hatalmas gratuláció mindenkinek, aki részt vett ebben, amit összehoztak az zseniális.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Vissza: