Én ezt másképpen gondolom,itt nagyon durva sok pénzről van szó,a Mu vezetőségének meg beszámolási kötelezettsége akad a tulajdonosok felé....glazerék meg nem túl megértő páros.Őket nem hatja meg más szerelmi,lelki és túlvilági élete.....csak a nettó profit.Nehogy azt hidd.Bloff vagy nem,de mindig az erosebb kutya baszik.Az meg nem De Gea.
Ismeros a szitu.Voltam ilyen helyzetben,aki nem hajlik azt helyreteszem...ha mègsem akkor tonkre.Igy mukodik a vilag.
Ez esetben tud zsarolni a mu,padra teszik oszt mi van?Majd vèd Romero o meg ucsoroghet meccs nelkul a padon.A fizeteset meg rohogve kicsengetik,erre az idenyre.Lehet hogy bukja a szponzorait is,mer nem lesz kèpben.Aztán lehet hogy azt gondolja,nem kellek a realnak oke,itt szarakodnak,akkor meg majd vásároljanak ki ha kellek.Nem fog kockáztatni,abban biztos vagyok.
A MU tisztában azzal hogy vert helyzetben a padlón van.....most még játszák a nagymenőt,mert a presztizs fontos....de közben tudják jól...ezt elbaszták. Itt most menekülés van....és ott tűzoltás.A pénz meg,a gazdagnak is annyit ér mint a csórónak...sőt több esetben zsugoribbak is .