Ahogy a szigetes emberkek is az interjuban elmondtak, hogy havi 800 nettobol vegetalni lehet csak, ugy az evente 8 millio eurot kereso is elmondhatja nyugodtan, hogy tobb penz kene neki.h3x0r írta:Egy atlag ember szamara nehany szaz ezer vagy fel millio forintos fizetes emeles hatalmas eletszinvonalbeli kulonbseget tud jelenteni. Viszont van egy szint, ami felett mar mindened megvan es maximum olyan hulyesegekre tudod elbaszni, hogy veszel 6 millio dollarert egy falra celluxozott banant.Santi írta: Lehet, hogy én akarom bele látni, hogy hol védhető ez a mondat, de szerintem itt a többesszámon van a hangsúly. Nekem ebből az jön le, hogy több családot ő tart el. Nemhiszem, hogy a meglévő három ferrarija mellé kell egy negyedik és azért, hanem inkább arról van szó, hogy mégtöbb lóvéból még több családot el tud tartani, esetleg azokat akiket már most is eltart, magasabb életszínvonalt tud nekik biztosítani, miközben neki sem kell lejjebb adnia semmiből.
Nehogy mar barki azt mondja, hogy evi 8 millio eurobol nem tud eltartani magas eletszinvonalon 10 vagy 15 csaladot, csak 12 milliobol. Amikor valaki a legjobb eveiben a trofeak es szakmai sikerek helyett a penzt valassza es ezert betamadjak, akkor alljon bele, hogy igen, en imadom a penzt, szamomra ez a legfontosabb, nem erdekelnek a BL trofeak, csak minel jobban meg szeretnem tomni a zsebem. En meg ertekelnem is az oszinteseget, nem ertek egyet a gondolkodasaval, de elfogadom, hogy szamara ez a fontos. Viszont ne tartsa maga ele pajzskent a csaladjat, mert az mar undorito.
Minden ember mas es mas.
Nyilvan elhetsz 300 evet is elit szinten evi 1 millio eurobol, de elhetsz szarul is, ha hetente 50 ezer eurokat koltesz mondjuk csak ruhara, mert egyszer vagy hajlando csak felhuzni.