sok ertelme mondjuk nem lenne mast keresni mar de ez botranyos produktum.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 2., vasárnap 16:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 2., vasárnap 8:37
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. február 2., vasárnap 1:03
Nem, nem lehet rajta csodálkozni. Ha egy erős mag lett volna a MU-ban körülötte, akik hajtják egymást, akkor ott lenne még most is a PL legjobb játékosai között.M1Ö írta:Csodálkozol rajta? Ebben a Unitedben mindenki megbukik. Én is elengedtem volna azok után, hogy az érdemi pályafutásom elcseszem a semmire. Rashford rohadt jó, örülök is, hogy nem jött össze a Barca deal. Lényeg a lényeg, nem egy Aston Villaban a helye, de a menedzserek legjobbja, Amorim, biztos jobban tudja, mint én a fotelból.mentamas írta: Neki gatya már 2 éve legalább, kb akkor engedhette el fejben ezt az egészet.
Aztán majd 6 km jobbra-balra járás után a technikai zónában, nehogy megbukjon ő is...![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 2., vasárnap 0:48
Csodálkozol rajta? Ebben a Unitedben mindenki megbukik. Én is elengedtem volna azok után, hogy az érdemi pályafutásom elcseszem a semmire. Rashford rohadt jó, örülök is, hogy nem jött össze a Barca deal. Lényeg a lényeg, nem egy Aston Villaban a helye, de a menedzserek legjobbja, Amorim, biztos jobban tudja, mint én a fotelból.mentamas írta: Neki gatya már 2 éve legalább, kb akkor engedhette el fejben ezt az egészet.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. február 2., vasárnap 0:37
Neki gatya már 2 éve legalább, kb akkor engedhette el fejben ezt az egészet.M1Ö írta:Akkor neki gatya a legmagasabb szinten. Kár érte. A legjobb formájában top 3mas balszélsőCaraway írta: Rashford megy az Aston Villaba kolcsonbe. Fizuja nagy reszet alljak+bonusz bizonyos feltetelek mellett, es nyarra lesz vasarlasi opciojuk is.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. február 2., vasárnap 0:35
Remélem, hogy élni is fognak veleCaraway írta: Rashford megy az Aston Villaba kolcsonbe. Fizuja nagy reszet alljak+bonusz bizonyos feltetelek mellett, es nyarra lesz vasarlasi opciojuk is.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 2., vasárnap 0:32
Akkor neki gatya a legmagasabb szinten. Kár érte. A legjobb formájában top 3mas balszélsőCaraway írta: Rashford megy az Aston Villaba kolcsonbe. Fizuja nagy reszet alljak+bonusz bizonyos feltetelek mellett, es nyarra lesz vasarlasi opciojuk is.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 2., vasárnap 0:29
Ez már megint előjön... Az ember egy semmi Wolves-ból EL induló csapatot csinált. Mióta elküldték, csak szenvednek. Nem 80-20-as focit játszat, de ettől még egy nagyon jó edzőYazid írta:Pedig erdekes ez a nuno santo befürdött mindenhol eddig.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 1., szombat 23:57
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 1., szombat 19:47
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 1., szombat 19:43
hiaba mondod, ezek neki nem mondanak semmitNika91127 írta:Chris Wood 5 méterről belő mindent.hehetheoriginal írta: nham latom nem szarral gurit, egy 7:0
nem lattam meg oket, miert ilyen jok?
Gibbs-White élete szezonja, ahogy Elanganak is.
Murillo-Milenkovics belső páros beton, néha kiegészülve Moratoval.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 1., szombat 19:05
Benzinho is lepett instant, pedig siman benne lett volna meg 1-2 evBlancoMark írta:Benne van a pakliban, hogy tényleg megnyeri és nem hosszabbítanak vele.hehetheoriginal írta: mohamed veszesváll szala balondor![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. február 1., szombat 18:42
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 1., szombat 17:40
Benne van a pakliban, hogy tényleg megnyeri és nem hosszabbítanak vele.hehetheoriginal írta: mohamed veszesváll szala balondor
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 1., szombat 17:37
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. február 1., szombat 17:33
Ezt nem hiszem elRemy írta: Amúgy az öreg Kluivert fia is nagyot megy idén.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 1., szombat 16:46
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 1., szombat 16:00
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 1., szombat 15:47
Chris Wood 5 méterről belő mindent.hehetheoriginal írta: nham latom nem szarral gurit, egy 7:0
nem lattam meg oket, miert ilyen jok?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 1., szombat 15:45
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem