wZoLee7 írta:
Egy dolog, hogy teljesen otlettelen a jatekunk, de ekkora faszsagot, hogy minden pontrugast LV vegezzen el. Sosem tudott beadni, soha. Barmi lesz a vege, odaig jutottam ha holnap Solari veszi at a csapatot sem leszek szomoru, lehet meg is konnyebbulnek. Nekunk kell vedekezni a szogletunk utan. Nevetseges, egy szegyen az egesz
Modric szogletei, meg kb barmelyik pontrugasunk detto.
pontrugasbol is szarok vagyunk, de nem tudunk kontrazni se, nincsenek tudatosan felepitett tamadasaink, nem tudunk egyerintobol a vedelem moge kerulni, nem tudunk csapatszinten letamadni, de meg a vedekezesunk is kabareba illo sokszor stb. Lofasz elkepzeles, lofasz identitas, lofasz ész a csapatban. Egyszeruen nem tortenik semmi, ha az egyenisegeknek nem jon ossze valami.
Amig volt CR-Ramos-Kroos-Modric-Benzema, addig volt esz, volt valami karakter es tartas a csapatban. Az utobbi harmas mozgatta az egyenisegeket.
Ez most nincs meg es rettentoen latszik. Hiaba jutottunk tovabb, hiaba jo a mag, ez szerintem keves minden tekintetben es vagy igazolnak Ancelottinak egy fix Real kezdo szintu arcot a palya kozepere, vagy massal kell folytatni. (Cebat szeretem, de a konstans jo forma es a fix hadrabirhatosag is hianyzik)
LV kapitanysaga tokeletesen lekepezi a mostani csapatot.
Kint a mez, kint vannak a regi eredmenyek, kint a pofa, viszont a teljesitmeny mar nem az igazi, es senki se erti hogy tart még itt.