Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 9:33

perez nagyobb neveket is tett mar ajton kivulre, akik jobbak es tobbek voltak mind a palyan, mind az uzletben, es korabbi kiskedvencei voltak.
Kik voltak ezek a jatekosok?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 4., kedd 9:28

Nem lenne ezzel baj, ha Ancelotti fogná és letenné a padra kicsit elgondolkodni. De majd az lesz hogy Cebát teszi le :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 9:28

Egyelőre Vini a franchise playerünk
nem feltetlen, bappe es beli is nagyobb reklamertekkel bir, plusz jobb jatekosok is.
Par ilyen mutatvany még, miközben pl bappe visszakuzdi magat a vilag legjobb tamadoja posztra, egybol fordulnak a dolgok, nyartol uj edző (boritekolhato most mar, ez az edzo mindent elbasz, es a barcelona elleniek megbocsathatatlanok), uj felallas, uj filozofia.
Ha a slepp tobb penzert hajt, perez nagyobb neveket is tett mar ajton kivulre, akik jobbak es tobbek voltak mind a palyan, mind az uzletben, es korabbi kiskedvencei voltak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. február 4., kedd 9:29-kor.
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 4., kedd 9:07

ELSiete írta: Azt már nem is írom, hogy Fran Garciaval is volt csörtéje a meccsen
Ez nekem is feltűnt, aztán Vini szinte egész meccsen nem passzolt neki, inkább belevezette a védőkbe, vagy visszapassz a középpályára.

Egyelőre Vini a franchise playerünk. (Bocsi az inglismagyarért, de az internet már csak ilyen :mrgreen: ) Mármint szerintem a vezetőség és a stáb is így látja, szóval még minimum ezen a nyáron miatta lesznek beáldozva emberek, a kezdőben fognak vele számítani. A rosszabb dolog az egészben az, hogy két év múlva lejár a szerződése, kezd aktuálissá válni a hosszabbítás, és könnyen kaphatunk egy Bale 2.0-t, aki a sértődöttsége és mentalitása miatt egyre inkább céltábla lesz a médiában, eladni is nehezebb lesz, cserébe magas lesz a fizetése.
ikarus93 írta:Teljesen tonkre teszi a csapat moralt.
Ettől nem ennyira tartok. Szerintem a többieknek a támadósorban van annyi esze, hogy ettől el tudjanak vonatkoztatni. Lehet az sem véletlen, hogy Beli, Mbappé is Rodry is inkább egymást keresték szombaton. Vagyis én így láttam. Szerintem 10+ éve nem fodult elő, hogy a jobb oldalon 3x annyi akciót vezettünk, mint a bal oldalon.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. február 4., kedd 9:03

Vini most mar a sajat jatekosainak is pofazik.

Teljesen tonkre teszi a csapat moralt.

Ez olyan mint mikor van egy kollegad aki folyamatosan pofazik ahelyett hogy a melora foglalkozna. Ki szeret olyannal dolgozni? Senki.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 8:37

Realista24 írta: Nem tudom, kicsit ugy vagyok vele (bar szinte mindig vedem Carlot, szoval mondhatni elfogult is vagyok), de adott helyzetben ez nekem kicsit olyannak tunt a reszerel, hogy figyelj mar Ceba, adj valamit a duzzogo hulyegyereknek, mert unom, hogy itt nyafog nekem.
jol latod. :roll: :lol: :lol: :kalapos:
thereisonly1ronaldo

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 4., kedd 8:37

És a legszomorúbb,hogy Carlo is alá rendeli már magát fullra. Nemtudom ilyenkor Perezek nem csinalnak semmit? Annyi jatekos fejere koppintottak már rá,hogy ez itt nem szokás,ezt meg csak nezik? Es ez Carlo egész éves munkajara is igaz. Allandoan jonnek a hirek,hogy meetingelnek,de soha semmi pozitív valtozas.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nzooli93 2025. február 4., kedd 8:37-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 8:35

Nem tudom, kicsit ugy vagyok vele (bar szinte mindig vedem Carlot, szoval mondhatni elfogult is vagyok), de adott helyzetben ez nekem kicsit olyannak tunt a reszerel, hogy figyelj mar Ceba, adj valamit a duzzogo hulyegyereknek, mert unom, hogy itt nyafog nekem.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 4., kedd 8:34

Realista24 írta:
https://x.com/MrARMCF/status/1886544972142293185

Adnam el Vinit, csak ugy fustolne :lol:
Fu ez kurva gaz, butaneger :(

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 4., kedd 8:31

hehetheoriginal írta: no comment.
edzo, jatekos, mehetnek nyaron a picsaba.
Viheti a haverjait. Vini, Mendy, Tchouameni. Rodrygot nem írom, ha Vinitől szabadulunk, mehetne a posztjára.

Amúgy figyeljétek meg, ebből az lesz, hogy Vini hisztije miatt Ceballos megy a padra, felkészül Modric az AtMa ellen.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 8:29

ui.: csak bevigyem a szemelyeskedo trollmondokat is: hol vannak ilyenkor az eveken allandoan velem veszekedo arcok, akik szerint nekem mindegy, csak brazil legyen :lol:
kuka mind :kalapos:
thereisonly1ronaldo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 4., kedd 8:26

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
Na ez itt a baj bazmeg.
Ez az edzo tenyleg istenveres.
A fontosabb problema, binicius pályán valo viselkedese miatt mikor lesz unhappy a nagykepessegu edzo?

De akkor cebat el is lehet temetni, gg

De most ez is mi, óvodában vagyunk talán, hogy az edzőnek kell árulkodni? Sokat elarul Carlorol az is, hogy bosszúból lehozta az általa amúgy sem favorizált Ceballost, de a játékunk kb. onnan meg is bukott, a nagy Vinicius ugyanolyan ótvar volt.
Azt már nem is írom, hogy Fran Garciaval is volt csörtéje a meccsen, Ceballossal több, de volt egy momentum amikor Fran megindult a labdaval, kereste volna Vinit, de ez a szerencse csomag nem előtte futott, hanem egy vonalban volt vele. Ezt követően Fran intett nemi, hogy move your ass, majd Vini szokasosan szét tárta a karját. Felpalyanal Ceballosek is tudnak labdát kezelni meg megtartani, azt nem értem ha valaki nem tud a posztjanak megfelelő jatekot adni és a taktikai utasitasnak megfelelni, akkor Carlo miért nem bünteti egy cserével, és miért azt veszi ki, aki kb az egyetlen agy a pályán az elmúlt hetekben es amugy is az ő feladata lenne a báránykat terelgetni, mert csak tudja, hogy hova és kinek akarja passzolni a labdát.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 8:25

no comment.
edzo, jatekos, mehetnek nyaron a picsaba. mondtam mar meccs alatt is. ilyen meg nem volt, hogy binicius a foci miatt igy ledobja a lancot. a setalgatas, a sertodottseg, a latvanyos beleszaras. megengedhetetlen. jobban kene futyulni, mint tucsamenit, aki legalabb ugy balfasz, es gyenge, hogy legalabb kuzd a maga nyomorult modjan.

eddig lehetett vedeni abbol a szempontbol, hogy mit kap az ellenfelektol, biroktol, szurkoloktol, mert a teljesitmenye nagyjabol rendben volt (mondjuk a valogatottban meg egy egyeneset nem sikerult a labdaba rugni....), de abban a pillanatban, ahogy a teljesitmenye rovasara megy a fasz agya meg gondolkodasa es viselkedese, onnantol nincs visszaut.
ez a pillanat most volt hetvegen, mint irtam, eloszor lattam, hogy teljes leolvadas van nala fejben mar ami a sportot is illeti, labdakezelesi hibak, muesesek, sorozatos ovodas szintu labdavesztesek
Nyert ket blt, kiment mellőle Benzema,Kroos. Carvajal rehabon, Modric nem egy hangos személyiség. Nincs ki vissza tartsa. Ez igy szep Madridi derbi,meg Bl rangado lesz.
ezert gondolom, hogy hatalmas balfaszsag a klubtol, hogy egy vaszkez a csk, es nem egy belingem pl.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. február 4., kedd 8:27-kor.
thereisonly1ronaldo

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 4., kedd 8:24

Nyert ket blt, kiment mellőle Benzema,Kroos. Carvajal rehabon, Modric nem egy hangos személyiség. Nincs ki vissza tartsa. Ez igy szep Madridi derbi,meg Bl rangado lesz.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. február 4., kedd 8:22

Menthetetlen a faszi, ha nem az ellenfelek, vagy a spori, akkor a társak a hibásak..
Amíg lehet, pénzt kell csinálni belőle.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 4., kedd 8:19

tetszik a testbeszéd a társak felé (is),vérprofi :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 8:03

hehetheoriginal írta:
ELSiete írta: Against Espanyol, Vinicius Junior was not happy because Ceballos was not passing the ball to him. He even told Ancelotti. Carlo was not happy too and personally was asking the players to pass to Vini. Lucas had to step in and calm Vini.
Na ez itt a baj bazmeg.
A fontosabb problema, binicius pályán valo viselkedese miatt mikor lesz unhappy a nagykepessegu edzo?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 8:00

ELSiete írta: Against Espanyol, Vinicius Junior was not happy because Ceballos was not passing the ball to him. He even told Ancelotti. Carlo was not happy too and personally was asking the players to pass to Vini. Lucas had to step in and calm Vini.
Na ez itt a baj bazmeg.

thereisonly1ronaldo

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 4., kedd 7:45

Ne kezdjük ezt a bomlasztást...
Akkor inkább menjen szépen Szaúd-Arábiába, ott lehet kiskirály.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 4., kedd 7:41

Mondjuk ha nem vezetné bele hónapok ota 3 emberbe minden tamadast, es olne meg a lehetőségeket, lehet az is segítene

Vissza: