Isco - 22

Archívum
palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Isco - 22

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. március 23., csütörtök 15:36

ikarus93 írta:A legjobban úgy járnátok, ha Iscot 20-ért megtudnátok szerezni és Neymar is maradna.
De ehhez Pereznek lenne egy-két szava és remélem lesz is.
2018-ban jár le a szerződése. Ha most nem hosszabbít, és nem is megy el sehova, nyílt titok lesz, hogy miért.. Akkor meg nem fog még a keretbe se kerülni szerintem, meg tudjátok oldani nélküle is. Ő 1 évet lelátózna, lemaradna a VB-ről is, kiesne a formából, stbstb. Tök esélytelen ez a verzió. Így is az a baja, hogy nem játszik, nem hiszem, hogy olyan verziót választ, ahol aztán 1 év lelátó, ami után lehet fel se tudná úgy venni nálunk a ritmust, és kezdődne az egész újra, csak 1 évet elpazarolt..

Dembélé témához amúgy, off itt, de ebbe a felállásunkba ő Neymarral együtt is megférne, jobb szélre kéne egy övéhez hasonló profilú emberke.. Nyilván nem ez lesz, mert így túl sebezhető a védelem, úgyhogy még ha marad is hasonló, egy egész oldalt bejátszó jobbhátvéd lesz azon a poszton gondolom. De a gondolattal én azért szeretek eljátszani.. :D

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. március 23., csütörtök 15:32

rashidm írta:Szerintem ikarus ezt a "Neymar nekünk kellene" dolgot csak te érzed így.

Nem igaz mert R24 is.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 23., csütörtök 15:32

Amúgy, Isco ha nem igazol nyáron el, pont ugyan úgy alá fogja írni az új szerződést, ahogy DDG is tette.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 23., csütörtök 15:31

Szerintem ikarus ezt a "Neymar nekünk kellene" dolgot csak te érzed így.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. március 23., csütörtök 15:30

palesz77 írta: De ez az egész hír nem véletlen, hogy megint most "robbant ki", kezdődik a válogatott időszak, nem lesz miről írni, ez meg jó csámcsogási alapot ad pár napig megint a lapoknak..
A legjobban úgy járnátok, ha Iscot 20-ért megtudnátok szerezni és Neymar is maradna.
De ehhez Pereznek lenne egy-két szava és remélem lesz is.
Puskás Ferenc

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 23., csütörtök 15:27

ikarus93 írta: Nektek azért lenne jó ez az egész, mert Isco személyében megtalálnátok Iniesta utódját, nekünk pedig CR helyett lenne egy Neymarunk, anélkül hogy szerkezetet kéne váltania a csapatnak. Tudom, hogy sokan gyűlölik ezt a csapat szerkezetet, meg sokan már váltanának át másra, de szerintem ezzel sikeresek lehetnénk hosszú távon.
Ja és akkor ti még abból a 50/70 millióból egy Dembelét is meg tudtok venni, aki még nem Neymar szint, de megvan benne minden potenciál, hogy elérje azt, sőt amit most Neymar lehoz a Barcába, azt ő is letudná. Amúgy is Barcás ha jól tudom nem?
Ezekről a tinikről én már nem tudom, hogy melyik micsoda, de egyébként nálunk is ugyan azaz eredmény kényszer van és nem igazán opció, hogy lutriba az egyre csak jobb Neymar helyett, egy olyan Dembelé, akiben benne van a potenciál simán, hogy aranylabdás legyen, de a Brazil már most annyit ad a csapatnak amit nem Isco és Dembelé fog pótolni. Másrészt CR 5 éves szerződés hosszabbítást kapott a szezonban, ha jól emlékszem, szóval esélytelen lenne, hogy ő elmenjen nyáron. Neki szerintem fontos, hogy olyan csapatban játsszon, aminek valós esélyei is vannak, mintsem haknizzon újra angliába mondjuk, ahol nem lenne esélye, hogy egy újabb BL-t vagy aranylabdát nyerjen, Kínába meg pláne nem fog szerintem elmenni, hiába kapna ott 3x annyit.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. március 23., csütörtök 15:25

ikarus93 írta:Ja és akkor ti még abból a 50/70 millióból egy Dembelét is meg tudtok venni, aki még nem Neymar szint, de megvan benne minden potenciál, hogy elérje azt, sőt amit most Neymar lehoz a Barcába, azt ő is letudná. Amúgy is Barcás ha jól tudom nem?
A kollégát tudom csak idézni, nem nézel elég Barca meccset, főleg nem 2017-ben.. :D Neymar jelenti a csapat széljátékát idén, és olyan magas szinten, hogy azt Dembélé még nem hozza le. Az új szisztéma óta főleg, ahol az egész baloldalt ő uralja, azóta még inkább fickándozik. Isco meg nem is biztos, hogy végül beválna Ini helyén. Én is látom a potenciált benne rá, de nem biztos.. Erre meg elcserélni egy számunkra tökéletes szélsőt, hát nem tudom. Nem hiszem, hogy megérné Barca részről ez a kockázatot. Főleg 50 millióért, a PSG állítom rekord összeget adna érte, amiből még jobban is tudnánk erősíteni.

De ez az egész hír nem véletlen, hogy megint most "robbant ki", kezdődik a válogatott időszak, nem lesz miről írni, ez meg jó csámcsogási alapot ad pár napig megint a lapoknak..

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. március 23., csütörtök 15:16

MesQueUnClub írta:
Azért látom nem nézel Barca meccseket, Messi már sokkal inkább irányító, mintsem támadó, Neymar pedig 2017-ben szintet lépett, gyakorlatilag rajta fut keresztül minden akció. Nem mellesleg ő adta a ligában a legtöbb gólpasszt. Dembelé pedig ügyes gyerek. De azért azzal még várnék, hogy ugyan azt lehozná.
Nektek azért lenne jó ez az egész, mert Isco személyében megtalálnátok Iniesta utódját, nekünk pedig CR helyett lenne egy Neymarunk, anélkül hogy szerkezetet kéne váltania a csapatnak. Tudom, hogy sokan gyűlölik ezt a csapat szerkezetet, meg sokan már váltanának át másra, de szerintem ezzel sikeresek lehetnénk hosszú távon.
Ja és akkor ti még abból a 50/70 millióból egy Dembelét is meg tudtok venni, aki még nem Neymar szint, de megvan benne minden potenciál, hogy elérje azt, sőt amit most Neymar lehoz a Barcába, azt ő is letudná. Amúgy is Barcás ha jól tudom nem?

De én így gondolom, lehet lesz belőle valami lehet semmi, bár inkább utóbbi, de én azért örülnék neki.
Puskás Ferenc

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 23., csütörtök 15:07

ikarus93 írta: Nektek annyira nem hiányozna Messi miatt, szerintem egy Dembelét megvennétek ugyan úgy menne tovább a bugi sőt még lehet jobban is járnátok Dembelével mint Neymarral.
Arra lenne az 50 vagy legyen 70 millió.

Bár amúgy én mért foglalkozok azzal, hogy a Barca jól járjon azt nem tudom. :lol:
Azért látom nem nézel Barca meccseket, Messi már sokkal inkább irányító, mintsem támadó, Neymar pedig 2017-ben szintet lépett, gyakorlatilag rajta fut keresztül minden akció. Nem mellesleg ő adta a ligában a legtöbb gólpasszt. Dembelé pedig ügyes gyerek. De azért azzal még várnék, hogy ugyan azt lehozná.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. március 23., csütörtök 15:06

Manchester City-Barcelona kettősön kívül van még csapat, akit többször is szóba hoztak vele kapcsolatban mostanság?
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 23., csütörtök 15:04

Berti írta:
ikarus93 írta:Neymarnak is jót tenne nagyon a váltás, mert ott a Barcába sose fog olyan szerepkört kapni, mint a Brazil válogatottba, Messi miatt.
Ronaldot eladnánk, helyére beraknánk Neymart.
Isco meg a Barcába isten lehetne, azzal a focival amit ő tud.
De ezt tényleg komolyan gondolod? :lol:
Miért ne gondolhatná? Van benne logika, még ha meredek is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. március 23., csütörtök 15:02

MesQueUnClub írta: Azért Neymar egy kicsit magasabb szintet képvisel. :lol:
Nektek annyira nem hiányozna Messi miatt, szerintem egy Dembelét megvennétek ugyan úgy menne tovább a bugi sőt még lehet jobban is járnátok Dembelével mint Neymarral.
Arra lenne az 50 vagy legyen 70 millió.

Bár amúgy én mért foglalkozok azzal, hogy a Barca jól járjon azt nem tudom. :lol:
Puskás Ferenc

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 23., csütörtök 15:00

ikarus93 írta:Neymarnak is jót tenne nagyon a váltás, mert ott a Barcába sose fog olyan szerepkört kapni, mint a Brazil válogatottba, Messi miatt.
De ezt tényleg komolyan gondolod? :lol:

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 23., csütörtök 14:58

ikarus93 írta: Barca is örülne Isconak.
Azért Neymar egy kicsit magasabb szintet képvisel. :lol:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. március 23., csütörtök 14:57

Neymarnak is jót tenne nagyon a váltás, mert ott a Barcába sose fog olyan szerepkört kapni, mint a Brazil válogatottba, Messi miatt.
Puskás Ferenc

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 23., csütörtök 14:57

ikarus93 írta:Miért ne?
Pérez is örülne, mert megkapná a következő szupersztárját a csapatba, meg azért focizni is tud a brazil gyerek, a Barca is örülne Isconak.
Mr.Gillettereklámarcot nem akarom meglátni real mezben...

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. március 23., csütörtök 14:45

Süti írta:
ikarus93 írta:Én mondjuk egy Neymar-Isco cserébe benne lennék, plusz még 50 millió eurót átutalni a katalánoknak.

Remélem ez nem komoly. :lol:

Miért ne?
Pérez is örülne, mert megkapná a következő szupersztárját a csapatba, meg azért focizni is tud a brazil gyerek, a Barca is örülne Isconak.
Puskás Ferenc

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. március 23., csütörtök 14:43

ikarus93 írta:Én mondjuk egy Neymar-Isco cserébe benne lennék, plusz még 50 millió eurót átutalni a katalánoknak.

Remélem ez nem komoly. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. március 23., csütörtök 14:39

Én mondjuk egy Neymar-Isco cserébe benne lennék, plusz még 50 millió eurót átutalni a katalánoknak.
Puskás Ferenc

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. március 23., csütörtök 10:52

numberone1 írta:Az, h most Zizou ragaszkodik(jatszatni kell) egy alap kezdohoz, az meg nem biztos, h ez lesz jovore is.

Azert csippaznal egy Isco-Veratti-Thiago harmast... :D
Csak ismételni tudom magam, tavaly is ezt mondtátok.. :D Nem egy meccsen látszott az utóbbi időben, hogy Iscoval gördülékenyebben megy a játék jelenleg, mégse kezd. Kovacic szintén, Casemiro sérülése alatt az egyik legjobb játékosotok volt, amikor a brazil visszatért, rögtön ment parkolópályára. Szerintem senki nem követeli Zidanetól, hogy Casemiro játsszon, vagy ha igen, nem tudom jövőre miért változna a helyzet. Tavaly még én is azt hittem, hogy a tűzoltás miatt nyomatja ennyire csak a brazilt, és majd következő évtől vált egy kicsit, de nem úgy tűnik, hogy ez történt. Jövőre érkezik lehet Llorente is vissza a kölcsönből, aki ezt a posztot lehet még jobban is le tudná hozni, nem hiszem, hogy pont akkor fog váltani Zidane..

Ennek ellenére 99,99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem lesz Barcás Isco. Ha tippelnem kéne, City vagy PSG lesz belőle a nyáron.

Ezt meg megnézném persze, bár abba nem vagyok biztos, hogy mennyire működne.. :D

Vissza: