Ez tényleg zseniális egy cucc, anyám ma áthívott, hogy segítsek berakni a fát a talpba, 10mp volt tényleg..h3x0r írta:En a fafaragast par eve megoldottam egy hasonlo tartoval: https://oazis.hu/termekek/aqua-fix-200- ... nyfa-talp/Caraway írta: Nalunk meg iden lesz eloszor mufenyo, mivel volt a baratnomnek, nekem meg legalabb nem kell baszakodnom a fafaragassal. Win-win, megnezzuk tetszeni fog-e.![]()
Nincs kinlodas meg anyazas, 10 masodperc alatt kesz az egesz. Lehet bele vizet rakni, a fa is kevesbe szarad.
Az elo fenyo mennyire birja a meleget (22-23 fok) ? 5-6 evig volt egy nagy cserepes elo fenyonk, de nem mertuk behozni; kint a teraszon viszont jol nezett ki, a macskak is szerettek![]()

OFF
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- h3x0r
En a fafaragast par eve megoldottam egy hasonlo tartoval: https://oazis.hu/termekek/aqua-fix-200- ... nyfa-talp/Caraway írta: Nalunk meg iden lesz eloszor mufenyo, mivel volt a baratnomnek, nekem meg legalabb nem kell baszakodnom a fafaragassal. Win-win, megnezzuk tetszeni fog-e.![]()
Nincs kinlodas meg anyazas, 10 masodperc alatt kesz az egesz. Lehet bele vizet rakni, a fa is kevesbe szarad.
Az elo fenyo mennyire birja a meleget (22-23 fok) ? 5-6 evig volt egy nagy cserepes elo fenyonk, de nem mertuk behozni; kint a teraszon viszont jol nezett ki, a macskak is szerettek

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Igazi Grinch vagy Faust barátom, de azért mi szeretünk Téged így is.Faust írta: Nálunk fa sem lesz, faszság az egész.![]()
Persze jövőre már nem ússzuk meg.

Nálunk műfenyő. Amikor a gyerek kicsi volt, akkor jobb volt a mű, meg a műanyag díszek, mert hiába figyeltünk rá borult a fa, meg repültek a díszek néha.
Azóta úgy megszerettük, hogy azt használjuk. De természetesen az igazi fának megvan a bája, az illata és az hogy Húsvétkor is morogva porszívózod a tűleveleket. Meg az izgalom, hogy megéri-e az újévet. Szóval az igazi nyilván emberibb, ha az ember azzal akar szöszölni.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Te vagy a faszságFaust írta: Nálunk fa sem lesz, faszság az egész.![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Nálunk fa sem lesz, faszság az egész.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csak az igazi.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Vágott fenyővel nőttem fel, nincs az az isten hogy műanyag fát vegyek.
Majd ha öreg leszek és magányos, és inkább murcira költöm a nem létező nyugdíjam, esetleg lesz műfenyőm.
Nem tudom értelmezni a műfenyőket egyszerűen.
Majd ha öreg leszek és magányos, és inkább murcira költöm a nem létező nyugdíjam, esetleg lesz műfenyőm.
Nem tudom értelmezni a műfenyőket egyszerűen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rendes fa illata azért felejthetetlen. De egynél többször (majd gyereknek egyszer) nem akarok.
Műfenyővel kevesebb a gond, kis túlzással egyszer kell megvenni.
Műfenyővel kevesebb a gond, kis túlzással egyszer kell megvenni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szavazzunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Jelen, habar en elotte nezettem antitesteket, hogy ha szinte 0 vedelmem lenne ne kockaztassak. 1.5 napig szarul voltam, antitestet azota nem merettem meg. Az utazasrol sem tudok nyilatkozni, mert kozben lelottek a ceges utazasokatateeemadrid írta: Van valaki, aki szputnyikra jansent kért? Utazás miatt nagyon arra hajlok, hiába nem ajánlják.

Az uj hirek szerint a legutolso oltas utan ~270 nappal lejar az EU-s igazolas, szoval ez alapjan az EU-n belul nem lehet gond.
- ateeemadrid
Sem Merkely sem ő nem írt vissza.El Sie7e írta:Kérdezd róla Gulyás Gergőtateeemadrid írta: Van valaki, aki szputnyikra jansent kért? Utazás miatt nagyon arra hajlok, hiába nem ajánlják.

Kösz a tippet, így lehet maradok a fájzernél.Előbb nézd meg, hogy hova utaznál. A legtöbb ország elfogadja a kettő + egyet, pl spanyolok is, így voltam kint most hétvégén. Osztrákok szintén.
Két orosz, egy pfizer van belőve.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nekem az első Szputnyik után éjjel hidegrázás kezdődött, másnap hajnalba-reggel pedig lázam volt, de utána gyógyszer hatására minden elmúlt. A második Szputnyiktól csak a karom fájt a szúrás helyénél kb. 1 napig. Most november végén a booster Modernánál, 3 napig le voltam gyengülve. Kisebb hőemelkedésem is volt sokáig és a karom is fájt végig a 3 nap alatt. Ezzel ment el egy jó szabad hétvége...csababarca írta:Apum meg a két szputnyik után kapott pfizert, azok meg se kottyantak, a pfizernél meg kidőlt 2 napra.Remy írta: Johnsson után Pfizer. Mint mikor abszint után leversz egy cidert. Pont akkora volt a különbség érzésre, mikor beadták.![]()
Nekem az első két pfizer "fájt", legalábbis a karomat nem tudtam felemelni pár napig, a 3. már meg se kottyant.
Haverom meg a Janssen után nem érzett semmit, még fáradtságot sem, most kapott pfizert, attól meg kidőlt.
nincsenek általános igazságok ennél, tök máshogy hat egy egy oltás, így rövidtávú mellékhatásokban is.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Előbb nézd meg, hogy hova utaznál. A legtöbb ország elfogadja a kettő + egyet, pl spanyolok is, így voltam kint most hétvégén. Osztrákok szintén.ateeemadrid írta: Van valaki, aki szputnyikra jansent kért? Utazás miatt nagyon arra hajlok, hiába nem ajánlják.
Két orosz, egy pfizer van belőve.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
btw,harmadik oltás után nem küldenek olyan plasztik kártyát?:D
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Persze, csak fura volt, hogy előző utána mekkora a különbség.
Most nyertem fél év szabadságot.
Most nyertem fél év szabadságot.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- csababarca
Apum meg a két szputnyik után kapott pfizert, azok meg se kottyantak, a pfizernél meg kidőlt 2 napra.Remy írta: Johnsson után Pfizer. Mint mikor abszint után leversz egy cidert. Pont akkora volt a különbség érzésre, mikor beadták.![]()
Nekem az első két pfizer "fájt", legalábbis a karomat nem tudtam felemelni pár napig, a 3. már meg se kottyant.
Haverom meg a Janssen után nem érzett semmit, még fáradtságot sem, most kapott pfizert, attól meg kidőlt.
nincsenek általános igazságok ennél, tök máshogy hat egy egy oltás, így rövidtávú mellékhatásokban is.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Kérdezd róla Gulyás Gergőtateeemadrid írta: Van valaki, aki szputnyikra jansent kért? Utazás miatt nagyon arra hajlok, hiába nem ajánlják.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- ateeemadrid
Van valaki, aki szputnyikra jansent kért? Utazás miatt nagyon arra hajlok, hiába nem ajánlják.