R.M.C.F írta: Nem kellett volna kitenni olyan embert akivel működtek a dolgok.
Engem nem győzött meg arról hogy vele ez jól működik.
Pedig amikor kettönél több variációs lehetösége volt, akkor müködött a dolog az elsö évben is és a másodikban is.
De ezzel a kerettel/egész pontosan paddal és a sérülésekkel ennyire futotta. Ott voltunk, de a végsö siker nem jött össze.
Elötte lévö évben, mielött még Perez mindenkit eladott volna azért csak leesett egy BL.
A helyzet egyértelmüen Perez hibája. Rövid padot hagyott. Természetesen voltak Ancelottinak is hibái, de én azt gondolom lesz a többinek is.
Lesz Beníteznek is. Kérdés, hogy ha Benítez hibázik mennyire lesz meg az összhang közte és a játékosok között, vagy pedig mennyire tudja elkussoltatni a sajtót. Ezek a dolgok Madridban sokkal nagyobb feladatok, mint cserélni egyet, vagy edzeni a világ legjobb játékosait.
wZoLee7 írta:Nem értetted amit írtam. A jelenlegi játékosok féltek, hogy CA megy és az utód,Benitez, mindenkit rotalni fog. CR-t is. Naná h körbeudvarolták Carlot hát ha elérik h marad
Gondolom CR most iszonyatosan retteg, hogy még a keretbe sem kerül be, nem hogy kezdö legyen..èpp hogy megúszta ö is, Ramos is, hogy ne kerüljön a padra. Szerintem szabadságra is alig mernek menni..
Az pedig szinte biztos, hogy csak és kizárólag azért beszéltek szépen Ancelottitól, mert féltek a padtól. Biztosan nem azért mert végre normális hangulat volt, jól megértették egymást és jó csapategység volt. Még akkor sem volt balhé, amikor nem ment annyira szekér ebben az évben. Jesé és Illarra akik szintén jókat mondtak pedig rengeteg játéklehetöséget kaptak a nem rotáló edzötöl..
Nyilván nem kell egy edzöt sem utálni, vagy imádni. Edzök jönnek-mennek. Mindennek van pozitív és negatív oldala, amit értelmesen kell kezelni és értelmezni, majd leszürni a konzekvenciákat.
De elvinni egy ilyen fals story irányába..nem tudom.