pontozással jobbak voltunk, de a helyzeteket be kell lőni!
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. december 18., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 18., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. december 18., szerda 22:02
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 18., szerda 22:01
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. december 18., szerda 22:01
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. december 18., szerda 22:00
Szerintem mi jobban lekaptuk Messit, mint ők Benzema-t. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen szisztéma hatásos lehet. Kár, hogy elől elfogyott a kraft. Szerintem Marceloval kikaptunk volna.Csabi írta: nem volt rossz. hiányérzet van, de az elmúlt évekbők kiindulva, ahol jól játszottunk majd szoptunk, inkább akkor legyen ez.
messit lekaptuk mint a szart, cserébe ők benzemát ugyanúgy.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. december 18., szerda 21:59
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. december 18., szerda 21:59
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. december 18., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. december 16., hétfő 18:41
nem biztos, hogy rosszabb lenne mint a brazilok ha megkapná a bizalmatkiserik írta: Brahim meg nem szint egyelőre.
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. december 16., hétfő 18:38
Espanyol ellen be kellett volna cserélniR. Carlos írta: Szegény Nacho. Kerek 2,5 hónap után bedobták a mélyvízbe.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. december 16., hétfő 13:35
Akkor ki fog? Nincs más szélsőnk. Hazard, Asensio, LV rokkant, Bale semmit nem csinál (sajnos nem is védekezik, ami a Barca ellen elég nagy gond), Brahim meg nem szint egyelőre. Szélsők nélkül meg lassúak vagyunk, mint egy nyugger klub. Balra megy Vini, jobbra meg vagy a Ruszó gyerek (már ha addigra kipihenni a zikszfaktort, mert tegnap is látszott rajta a buliAnthony írta: Mind a két brazil összefossa magát a pályán. Ez az első pár meccsen érthető, de egy idő után már gáz.
A Barca ellen akkor hogy lesz? Pelenkával küldik fel őket? Remélem egyik sem fog játszani, mert így nem lehet.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. december 16., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. december 16., hétfő 10:26
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. december 16., hétfő 10:22
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. december 16., hétfő 10:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 16., hétfő 10:01
Ezt csak ki szeretném emelni.ziro4vr írta:
Vino: lehet hogy szidni is hype, de kimagyarázni is hype hogy aktív meg veszélyes meg stb. Az biztos, hogy készülni nem lehet ellene, mert a döntés előtti 0.3 másodpercben még ő sem tudja mi a tosz lesz. Lehet az utcán egy 4v4ben ez előny de a profi futballban nem. Házat vehetsz egy focistának, fogsort is, fogszabályzót is, agyat nem. Szerintem más próbálkozzon ezzel, nem szeretetotthon vagyunk.
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. december 16., hétfő 9:28
Semmi párhuzamot nem látok Rodrygo és Asensio között. Rodrygo többet robotol, védekezik és okosan játszik. Asensio vagy hátbarúgja az ellenfelet mert 5ből 4szer beadni akar, hátrafele passzol vagy megküldi a balossal és örülünk.kiserik írta: Isco: a védekezés felemésztette az energiáit. Sajna a testi adottságai ennyit adnak. Próbálkozott, de láttuk kontránál, hogy hiába fut, akár, hajt, nem nagyon halad.
Rodrygo: aki látta brazíliában, annak nem meglepő a játéka. Már tavaly írtam, hogy egy fizikailag gyengébb, de picit gyorsabb Asensio. Van, akinek ez bejön, nem szórja el a labdákat, ""okosan"" játszik, van akinek nem, kevés vállalkozás, átütőerő hiánya. Én nem ilyen támadókat akarok a csapatban. Ezért tetszik jobban Vini. Megy, megy, megy (néha a falnak is), próbálkozik, agilis, néha focista benyomását is kelti. Persze sokszor veszít labdát, de sokszor nyer párharcot. Ki a jobb? Aki nem vállalja fel a párharcokat és így nem veszít labdát, vagy aki bátran belemegy a párharcokba és néha elveszíti azokat támadóként. Ott van Hazard. A PL-ben rengeteg labdát veszített, de még több párharcot megnyert.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. december 16., hétfő 8:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 16., hétfő 8:47
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem