zoli0415 írta:
Nem élek panasszal mert az a 2166 Ft nem ér nekem annyi idegeskedést mint ami ezzel jár. Úgy fogom fel, hogy jól jártam mert így be van biztosítva a családom. Egyedül az eljárás bosszant és, hogy a tudatlanságomat kihasználva átvertek. Ilyen alapon sokkal komolyabb pénzekkel megkárosítják az ügyfeleket, ha ügyes az ügyintéző és tájékozatlan az ügyfél.
Én volt, amikor 1500, 4600 Ft-ért írtam levelet. Mert jah, nem sok pénz, aztán ha arra gondolok, hogy ezt hasznosan is el lehet költeni és nem odaajándékozni a banknak, akkor egyből más véleményen vagyok.
És pont idevág az én esetem, amit írsz.
A KHnál vagyok, amióta bejött a netbank sok éve, rájuk se néztem, előtte rengeteg gondom volt az ügyintézéssel. Majd jött egy issue, lekúrtam őket, és mondták, hogy legyek prémium ügyfél. Elmondták mivel jár, mondom jó, próbáljuk meg.
A rákövetkezendő pár hétben, többet voltam náluk, mert mindig elcsesztek valamit, mint előtte 5 év alatt. Mondtam, dugjátok fel a prémiumot, kérem vissza a régit. Ügyintézőt addig értekelte, amíg húzott egy strigulát a prémium kvótájára.
Pár évvel később behívtak megint, hogy beszélgessünk, ugyanaz az ügyintéző, úgy tett a barom, mintha nem ismerne. Mondom neki, jó napot, mi már találkoztunk. Igen tudja
Mondom, akkor le sem ülnék, viszlát.