Azért aranyos, hogy leírod, hogy nem realitás, de azért tegye.RealMadridFanatic írta:Akkor meg fel lehet állni. Nyilván nem realitás, főleg nem egy BL-győzelem után, hogy magától lelép, de egy sikeres év után, amikor az évtizedes "átkot" sikerül megtörni, a szurkolók, játékosok maximálisan támogatják, akkor oda lehetett volna állni Perez elé - nyilván kulturált formában - és megmondani neki, hogy pontosan kire van szükség. Így utólag most díszeleg egy szimpatikus szerepben, mert Ő semmiről nem tehet kis túlzással, de ha hagyta odáig fajulni a helyzetet, hogy gyakorlatilag le sem sz*rja senki, hogy Ő mit szeretne, abban akárhogyan nézem saras.

Igen, én is írtam, hogy felállhat, ha nem tetszik. De a nyilatkozatai alapján nagyon megszerette a csapatot, játékosokkal, a stadionnal, a szertárossal, a szurkolókkal, a várossal egyetemben. Jól érezte itt magát. És az nem semmi üzenet lett volna, ha feláll. Akkor most Benitez sem valószínű, hogy elvállalná, nemhogy "komolyabb" edzők. Felteszem, nem akarta így cserben hagyni a csapatot, ha már megkedvelte őket, és viszont.
Másrészről ha Te mondasz valamit a főnöködnek, és ő szarik rá, és azt teszi, amit ő jónak gondol, aki te s vagy sáros? Itt nem az a kérdés, hogy mi az idilli kapcsolat. Ezt már többen is leírtuk. Pérez és Ancelotti között főnök-beosztott viszony állt fenn. Így Pérez figyelembe vehette az olasz véleményét, de nem kötelező neki. Ha ez a beosztottnak nem tetszik, távozhat.
És végül, egy szóval sem írtam, hogy Ancelotti feddhetetlen. Valamivel többet is rotálhatott volna. Valamelyest Bale is felróható neki. (Nem, lényegesen többet nem hiszem.) Engem az zavar, ha mindent az ő nyakába akarunk varrni, meg mert ő az edző, akkor ő alakítja a keretet stb. miközben látszik a hírekből, nyilatkozatokból, hogy ez nem teljesen így volt. És ez sok más döntésére is erősen kihat.
DM-nek több erős féléve is volt nálunk, másrészről nagyban ennek az utolsó erős félévnek köszönhetjük a BL serleget a véleményem szerint. Az meg, hogy sokan Alonsot elküldték volna, tegyék. Az nem az én véleményem. Van sajátom.RealMadridFanatic írta:Amúgy Di Maríának volt egy erős fél éve nálunk, se előtte, sem utána nem nyújtott kiemelkedőt, garancia nem volt rá, hogy tartani tudja ezt a szintet. Alonso-t rengetegen melegebb éghajlatra kívánták korábban. Persze ettől függetlenül hiba volt így elengedni megfelelő pótlás nélkül.

Valóban, az utolsó hozzászólásban nem írtam ezt oda, így nem tudhattad, de ha visszaolvasol az egyik korábbiban ott van, hogy nekem sem azzal van a bajom, hogy elengedték őket. Mind a ketten menni akartak, akkor menjenek. Nekem az volt a bajom, hogy Ancelotti nem kapott helyettük megfelelő pótlást.
Pedig a hírek, nyilatkozatok eléggé ebbe az irányba mutatnak.RealMadridFanatic írta:Továbbra sem tartom amúgy elképzelhetőnek, hogy ennyire drasztikus volt a helyzet. Biztosan vannak stiklijei Pereznek, meg hoz minden évben olyat, aki leginkább Ő szeretne fehérben látni, de nem tudom elképzelni, hogy teljesen ignorálja a mindenkori edző kéréseit.
El tudom képzelni, hogy voltak hátráltató tényezők, például Khedira maradása, vagy Verratti/Pogba megszerezhetetlensége az első évben, ezért Illarramendi, Di Maria és Alonso távozási szándéka, esetleg pénzügyi okok. De amikor Pérez lenyilatkozza, hogy fogalma sem volt, ki az a James, de kell, és kifizet 80 milliót érte, akkor nehezemre esik nem őt szidni (mármint az elnökünket).
Vagy fordítsd meg a kérdést. Azt elképzelhetőnek tartod, hogy egy olyan edző, aki a stabil középpálya híve, és lenyilatkozta többször, hogy kell neki DM és Alonso, csak így pótlás nélkül szélnek ereszti őket?
RealMadridFanatic írta:De még abban az esetben is óriási baki a rotálás hiánya, ha minden igaz, és bábként asszisztálta végig a nyarat, mert teljesen egyértelműen lefutott meccseken, vagy kiesőjelöltek ellen SEM merte megbontani a csapatot. Nem lenézve az ellenfeleket, azért bőven van olyan csapat, akit 5-6 "kezdővel" és kiegészítőkkel is verni tudunk szinte bármikor.
Ezzel azért óvatosan. Volt egy pár csapat, akit bedaráltunk, különösen ősszel, de az a "gála csapatunk" volt.RealMadridFanatic írta:Ráadásul azon kívül, hogy kért egy embert, Kroost továbbra sem volt képes pihentetni SOHA, amire semmilyen épkézláb magyarázatot nem lehet adni.
Védelemben: Coentrao állandóan sérült volt. Ha nem volt az, játszott, aztán félidőben lehetett lecserélni, mert inkább hátrány volt, mint előny. Arbeloa ugyanaz, csak sérülés nélkül. Varane nem tudom, hogy mennyit játszott, de neki is nem kevés hajmeresztő hibája volt. Talán gólpassza is az ellenfélnek?
Középpályán: Khedira folyton sérült volt, ha nem volt az, párszor játszott, és látszott rajta, hogy szarik bele. Illarramendi folyamatosan gólpasszokat osztogatott az ellenfélnek, így Kroos helyén nem játszhatott (így viszont senki más sem, Modricnak előrébb kellett játszania). Végül jött télen Silva, de ő sem volt valami nagy eresztés. Vele is maximum létszámban voltunk meg.
Támadók: Itt kellett volna Jamest játszatni, de kevesen voltunk a középpályán, így nem gyakran jutott ide. Így maradt Chicharito, aki év elején több lehetőséget is kapott, amíg nem kezdte hozni a formáját (labdán átesés, helyzetek kihagyása stb.), meg féltávnál (?) beszállt Jesé, aki túlsúlyos volt, és messze elmaradt attól a szinttől, amit korábban hozott. Pont annyi haszna volt mint Bale-nek. Illetve nem. Mert a walesinek legalább jó a szabadrúgása. De más nem.
Ezért írtam, hogy valamivel többet lehetett volna rotálni, de lényegesen többet - szerintem - nem. Mert lehet, hogy csereemberekkel vernénk Baktalórántházát 1-0-ra a nevek alapján, de hogy valamelyik lemarad/gólpasszt ad stb. és máris 1-1, és mivel csak 3 cserénk van, nem biztos, hogy a maradék időben be tudnánk gyötörni még 1 gólt. (Jellemzően nem tudtunk a kezdőinkkel sem.)
Ehhez hozzátartozik, hogy Ancelotti Modric és Alonso MELLÉ kért valakit. Meg is kapta Kroost. Mindenki boldog volt. Csakhogy Alonso távozott, így megint kellett volna egy középpályás. NEM télen, MÁR nyáron kérte így Verrattit. De gondolom mivel Khedira maradt, így megkapta, hogy lehet őt használni (nem lehetett). Aztán Modric kidőlt, így Pérez belátta, hogy kell valaki. Ezért jött télen Silva.RealMadridFanatic írta:Modric sérülése után is igaz, hogy kért egy középpályást, de mindenki tudja, hogy a tél az esetek döntő többségében semmire sem jó, vagy silány tűzoltásra, bele is néztünk ebbe. Amikor ilyen helyzet áll fenn, hogy kapkodni kell télen, ott már a nyári átigazolási szezonban keresendő a hiba.
Abban egyetértünk, hogy télen csak az igazol, aki nyáron nem végezte el a házi feladatot, és komoly nevet ilyenkor nem lehet szerezni. Csak a probléma az, hogy Ancelotti már nyáron kért egy komolyabb nevet (Alonso pótlására), és nem kapott. Ha kapott volna, könnyen lehet, hogy most arról beszélnénk, hogy milyen kár, hogy Modric kiesésével Isco kell, hogy játsszon a BL döntőn Verratti és Kroos mellett. Illetve, hogy milyen szépen fest az újabb bajnoki serleg.
Meglátjuk majd, hogy Benítez alatt, hogyan muzsikálunk majd. Remélem jól.