Változott-e a jó irányba ez a tendencia, az elmúlt 14évben?
Vagy van-e törekvés most arra, hogy ezen változtassanak?
A problémákat én is látom, azt nem látom, hogy tennének ezek ellen valamit, de lehet csak én vagyok vakon..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. július 20., szombat 11:20
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 20., szombat 11:16
Nem az a lényeg miért van ott, hanem az, hogy nem fizet a szolgáltatásért. Azt a normális dolgozó fizeti, (mert nyilván nincs ingyen) aki aztán miattuk nem kap megfelelő ellátást.reeed_ati írta:De miért van tele velük?, ők minek a következményei?Blanco88 írta:
Szülészet, baleseti tele van velük. De sorolhatnám tovább is mekkora terhelést jelentenek a rendszerre.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. július 20., szombat 11:14
Ezeket annyira egyébként nem lehet erre ráhúzni, erre van saját példám. Érdemben, 2011 óta dolgozom, tehát azóta vonják a béremből az egészségügyi ellátásomra vonatkozó adót. Az azóta eltelt időben, összesen 2 alkalommal vettem részt egészségügyi ellátásban, mindkétszer kimerült abban, hogy az orvos megnézett.Blanco88 írta:Általánosságban mondtam, amit a baloldalról mondtam. Nem kell magadra venni. Nem én személyeskedtem szerintem.Halfkey írta: Bohár Dani te vagy az? Miért kell minden hszedben lebaloldalozni azt aki nem ért egyet veled? A madridom sok minden, de hogy nem valamiféle woke közösség az tuti.
A probléma egyébként ezekben a rétegekben inkább a nem adózás/feketén dolgozás amin változtatni kellene, azt nem érzem hogy az átlagosnál/indokoltnál több kezelést vennének igénybe, sőt. Ha bemegyek egy kórházba/orvoshoz általában - logikusan - idősekkel van tele, nem ‘MarlonBrandókkal’ ahogy te nevezted.
Szülészet, baleseti tele van velük. De sorolhatnám tovább is mekkora terhelést jelentenek a rendszerre.
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 20., szombat 11:11
Az dögöljön meg, aki a közösbe nem tesz be, de kivenni kivesz. Én fizetem az állami eü-t plusz fizetem a magánt, mert csak ott kapok kezelést. Mihelyst jön egy olyan politikai ajánlat, ami ezt megszüntetné, akkor övé lesz a szavazatom. Amit állítok, hogy tök mindegy ki van kormányon míg az eü rendszert alapvetően meg nem változtatják.hehetheoriginal írta: Tehat nyilvan a beteg dogoljon meg es o a hibas, hogy hogy mereszeli terhelni a rendszert.![]()
Nem a rendszer es a rendszert uzemelteto, 14 eve hatalmon levo kormany, ha a gyerekednek nem jut muteti időpont normalis idon belul![]()
Abba is bele kene gondolni, vajon miert van annyi beteg ember.... Nyissuk ki a szelencet akkor, dobjuk ki a pc-t vegre a picsaba.
De tudjuk, hogy direkt van ez, direkt ez a tendencia es strategia.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 20., szombat 11:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 20., szombat 11:04
Mert lusta gecik mind, es inkabb szarnak a korhaz varojanak a retyojaba, meg mosdatjak ott a gyereket, mint otthon.reeed_ati írta:De miért van tele velük?, ők minek a következményei?Blanco88 írta:
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. július 20., szombat 11:02
De miért van tele velük?, ők minek a következményei?Blanco88 írta:Szülészet, baleseti tele van velük. De sorolhatnám tovább is mekkora terhelést jelentenek a rendszerre.Halfkey írta: Bohár Dani te vagy az? Miért kell minden hszedben lebaloldalozni azt aki nem ért egyet veled? A madridom sok minden, de hogy nem valamiféle woke közösség az tuti.
A probléma egyébként ezekben a rétegekben inkább a nem adózás/feketén dolgozás amin változtatni kellene, azt nem érzem hogy az átlagosnál/indokoltnál több kezelést vennének igénybe, sőt. Ha bemegyek egy kórházba/orvoshoz általában - logikusan - idősekkel van tele, nem ‘MarlonBrandókkal’ ahogy te nevezted.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 20., szombat 10:59
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 20., szombat 10:57
Általánosságban mondtam, amit a baloldalról mondtam. Nem kell magadra venni. Nem én személyeskedtem szerintem.Halfkey írta: Bohár Dani te vagy az? Miért kell minden hszedben lebaloldalozni azt aki nem ért egyet veled? A madridom sok minden, de hogy nem valamiféle woke közösség az tuti.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 20., szombat 10:50
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 20., szombat 10:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 20., szombat 10:26
Akartam is irni a szelektiv olvasasi/ertelmezesi kepessegekrolHalfkey írta:Itt tart a politika és a közélet, hogy meg sem próbálod értelmezni amit mások írnak, mert akkor még a végén nem lenne igazad.kiserik írta:
Hagyd! Csütörtökön megtanultuk, hogy a tények leírása csak abban az esetben hergelés, ha a másik fél csinálja![]()
![]()
Itt tart a politika és a közélet hazai és külföldi szinten is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 20., szombat 9:58
Itt tart a politika és a közélet, hogy meg sem próbálod értelmezni amit mások írnak, mert akkor még a végén nem lenne igazad.kiserik írta:Hagyd! Csütörtökön megtanultuk, hogy a tények leírása csak abban az esetben hergelés, ha a másik fél csináljaBlanco88 írta:
https://telex.hu/belfold/2024/07/19/bet ... -koltsegek
Csak a tények kedvéért.
Persze nem akarom megzavarni a baloldalon szép hagyományoknak örvendő egyház és vallás elleni hergelést.![]()
![]()
Itt tart a politika és a közélet hazai és külföldi szinten is.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 20., szombat 9:48
Hagyd! Csütörtökön megtanultuk, hogy a tények leírása csak abban az esetben hergelés, ha a másik fél csináljaBlanco88 írta:https://telex.hu/belfold/2024/07/19/bet ... -koltsegekKercsó írta: ilyenkor hol van a (református) egyház és a püspök úr, aki a bicskei kegyelmibotránynál vitézkedett??![]()
bicskanyitogtató, hogy egy kórháznak ilyen mélyre kell süllyedni, ahhoz, hogy létminimum meg legyen.és nem is egyszeri esetről van szó, hanem sorra döglenek be a klímák az országban, mert elrohadt minden, és ótvar korszerűtlen minden
Csak a tények kedvéért.
Persze nem akarom megzavarni a baloldalon szép hagyományoknak örvendő egyház és vallás elleni hergelést.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 20., szombat 9:42
Ez a cikk olyan, mintha jarnek bevasarolni a Lidl-be es egyszer kifizetnem amit veszek, es hir lenne beloleBlanco88 írta:https://telex.hu/belfold/2024/07/19/bet ... -koltsegekKercsó írta: ilyenkor hol van a (református) egyház és a püspök úr, aki a bicskei kegyelmibotránynál vitézkedett??![]()
bicskanyitogtató, hogy egy kórháznak ilyen mélyre kell süllyedni, ahhoz, hogy létminimum meg legyen.és nem is egyszeri esetről van szó, hanem sorra döglenek be a klímák az országban, mert elrohadt minden, és ótvar korszerűtlen minden
Csak a tények kedvéért.
Persze nem akarom megzavarni a baloldalon szép hagyományoknak örvendő egyház és vallás elleni hergelést.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 20., szombat 9:22
Ők bazmeg a kórház fenntartói és karbantartói. Ez nekik lenne a dolga. Miért nem időben, megelőzve a problémát léptek, és mért csak azután hogy a kórház a közvélemény elé vitte az ügyet.Blanco88 írta:https://telex.hu/belfold/2024/07/19/bet ... -koltsegekKercsó írta: ilyenkor hol van a (református) egyház és a püspök úr, aki a bicskei kegyelmibotránynál vitézkedett??![]()
Csak a tények kedvéért.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. július 20., szombat 9:17
Igen, az hergeles baszki. azt nem veszed eszre, hogy csak azutan jott segiteni a reformatus egyhaz meg a fradi, hogy orszagos felhaborodast valtott ki a dolog, es social mediaban kellett a bethesdanak kuncsorognia?Blanco88 írta:https://telex.hu/belfold/2024/07/19/bet ... -koltsegekKercsó írta: ilyenkor hol van a (református) egyház és a püspök úr, aki a bicskei kegyelmibotránynál vitézkedett??![]()
Csak a tények kedvéért.
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 20., szombat 6:58
https://telex.hu/belfold/2024/07/19/bet ... -koltsegekKercsó írta: ilyenkor hol van a (református) egyház és a püspök úr, aki a bicskei kegyelmibotránynál vitézkedett??![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 20., szombat 0:50
kellenek a szavazatok
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. július 19., péntek 23:39
Azert probalja hatalmas sikerkent prezentalni ezt a semmilyen lepest a borravaloval kapcsolatban, mert semmilyen tenyleges pozitiv lepesre nincs eselyuk a siralmas gazdasagi helyzet miatt. Eleg nagy bajban vannak Vityaek minden szempontbol.___Samy___ írta: Undorito bazdmeg. A korhazakban doglenek a melegtol, meg muteteket halasztanak, ugy kerik szerencsetlenek a penzt az allampolgaroktol, mint egy menhely, ezek meg kajak a borravalorol veszik le az adot? Ezt kell kiemelni az intezkedesek kozul, mert ez annyira fontos? Vagy ma aprilis elseje van? Ez ha nem direkt van, nem tudom mi legyek.
Egy normalis vilagban ez mar onmagaban eleg lenne ahhoz, hogy levaltsak a kormanyt, nekik meg mar lassan szamon sem lehet tartani, hogy mennyi van a szamlajukon. Hihetetlen, komolyan.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem