Premier League

Foci a Real Madridon túl...
halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 3., hétfő 18:05

Phil Jones a MU kezdőjében
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 2., vasárnap 20:43

Az a Grealish jelenleg a PL-ben sem tud focizni. :lol: Sancho is hulladék szint eddig.
itt nem a jatektudasrol beszelek, hanem a stilusrol, hogy el tudom oket kepzelni barmelyik ligaban, sot.
az mas kerdes, hogy ugy tunik, inkabb egy villarreal vagy milan a grealish es sancho szintje, mintsem topklubok.

amit marky irt, azzal egyetertek, habar a del-amerikaiknal peldaul hasonlo problema a mentalitas dolog, ezt kiolni nem lehet.
en a jatekfelfogasra ertettem, mert olyan sokfele felfogasu edzo van jelenleg a pl-ben, hogy az, hogy valaki utlevel szerint walesi vagy skot, szerintem kevesbe szamit.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. január 2., vasárnap 20:30

'shutterisland írta: szerintem mar tul lehet lepni ezen az "angol" dolgon.
regebben en is nehezen kepzeltem el oket mashol, de osszemosodtak mar ezek az iskolak.
Jatektudasban lehet mar osszemosodtak a nemzetek, de mentalitasban nem. Grealish es Foden most bukott le a bulikazassal, vajon mi lenne veluk delebbre? Megtanulnanak spanyolul? Hany honap utan kerulnenek ki a keretbol?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 2., vasárnap 20:25

'shutterisland írta: szerintem mar tul lehet lepni ezen az "angol" dolgon.
regebben en is nehezen kepzeltem el oket mashol, de osszemosodtak mar ezek az iskolak.

bale is brit, megis ameddig akart, addig adott nektek eleget.
vagy az emlitett trent vagy robinson is elfocizna szerintem barmelyik ligaban.
de mondhatnam sterlinget, grealisht, fodent, mountot vagy sanchot, hat egyik sem tipik angol amelyik csak ivelgetni meg rugdosoni tud.
Az a Grealish jelenleg a PL-ben sem tud focizni. :lol: Sancho is hulladék szint eddig.

Bale ja... fasza volt, de számomra akkor is mindig egy idegen test volt a csapatban. Kurva nagy szerencséje volt az embernek, hogy tele volt a csapat akkoriban top emberekkel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 2., vasárnap 20:23

ziro4vr írta: Mivan, Erre felsorolsz egy angolt meg skótot. :mrgreen: :lol:
Pontosan. De nem azt mondtam, hogy azok kellenek, csak ha már angol (brit) védőről van szó, akkor a kettő említett ember mérvadó top szint.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 2., vasárnap 20:23

ziro4vr írta: Az angol jobb bekkjük jöhet, a többi nem kell. Kante is már 30+, nála már nagyobb vétel a monacos négered. :lol:
nem örülök, ez a sok néger es/vagy francia jatekosnak ( :mrgreen: ) de ha ez a minoseg manapsag, akkor ez van.

nekem a poolbol a oxi-csemberléjn jateka tetszett - amig szet nem basztak a serulesek, meg wenger nem volt egy oltari nyomorult vele, hogy nem jatszatta.
szerintem mar tul lehet lepni ezen az "angol" dolgon.
tudom barcaskent szeretned, hogy zuhanorepulesbe kezdjen az egesz madrid, miutan barcelonaban lassan soval kell beszorni a pályát, de te itt csak ne akarjal nekunk angolszasz favagot ranksozni :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 2., vasárnap 20:21

szerintem mar tul lehet lepni ezen az "angol" dolgon.

bale is brit, megis ameddig akart, addig adott nektek eleget.
vagy az emlitett trent vagy robinson is elfocizna szerintem barmelyik ligaban.
de mondhatnam sterlinget, grealisht, fodent, mountot vagy sanchot, hat egyik sem tipik angol amelyik csak ivelgetni meg rugdosoni tud.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. január 2., vasárnap 20:21

Jaa pont feldobta valami mém oldal hogy az a chelsea hogy verte meg a csúcs bm-et münchenben..az eléggé érthetetlen volt. :lol:
Nem illik.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. január 2., vasárnap 20:19

hehetheoriginal írta: nem egy alkalom volt, hogy uj edzo fel ev alatt a szarbol beelldontobe jutott, sot nyert is.
a jatekosokon sokkal tobb mulik, mint akarmilyen edzon.
Pont egy korabbi Chelsea edzo mutatta be milyen par honap alatt BL-t nyerni es aztan a kovetkezo teljes szezonban a foldbe allni.

Tuchel hirtelen a vilag egyik legjobbja lett, de ez a Lukaku szituacio gyorsan vissza is dobta ot arra a szintre, ahol egy eve jart. Lukaku az o igazolasa volt, oldja meg, hogy teljesitse azt, amiert a vilag egyik legdragabb igazolasa lett.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. január 2., vasárnap 20:18

Mivan, Erre felsorolsz egy angolt meg skótot. :mrgreen: :lol:
Nem illik.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 2., vasárnap 20:16

Dehogy jöhet. Angol. Kell a fenének.

Értelmes szint ott csak Trent meg Robertson.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. január 2., vasárnap 20:13

Az angol jobb bekkjük jöhet, a többi nem kell. Kante is már 30+, nála már nagyobb vétel a monacos négered. :lol:
Nem illik.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 2., vasárnap 20:12

jovan keci lehet igazatok van, de amugy le is szarom ezt a buzi cselszit meg az osszes angol hülyét :mrgreen:

ez is ma mi volt, mentek eszetlenul, mint a bolondok, tipik angol futball.
2:0-nál rég meg kellett volna ölni a meccset, pláne idegenben..
thereisonly1ronaldo

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. január 2., vasárnap 20:10

Werner ugyanaz mint Morata, könnyű nehézségi fokon és szinten jó, aztán ha már egyet tekerünk akkor kijön az irdatlan alulképzettség és gyenge fej. Igazi 21. századi termékek. Vagyis volt ilyen korábban is, 300ezer euroért vett ilyeneket egy psv vagy sporting.

hehe: manapság, amikor 100ből 90 játékos ugyanolyan, pont nem értek egyet. A maradék 10 ből 5ből kiveszik új közegben amit tud, és a legvégén maradt 5re kell a nagy lóvét tenni.
Nem illik.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 2., vasárnap 20:08

nem egy alkalom volt, hogy uj edzo fel ev alatt a szarbol beelldontobe jutott, sot nyert is.
a jatekosokon sokkal tobb mulik, mint akarmilyen edzon.
thereisonly1ronaldo

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. január 2., vasárnap 20:06

Tekintve hogy a sérülések mellett a Chelsea másik nagy problémája idén a kidolgoztt helyzetek mennyiségéhez képest kevés lőtt gól. Elég érthetetlen miért is baj, ha az edző az egyetlen egy gólérzékeny játékosát befejezőnek használja.

Werner mélyponton, régebben sem volt jó befejező, de most azokat az időket is alulmúlja.
Odoi és Pulisic nem rossz játékosok, de kapu előtt rosszak.
Havertz óriási flop minden szempotból.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. január 2., vasárnap 19:57

Nem értek egyet, Tuchel mikor odakerült, a Lampard által ott hagyott zéró szakmai munkából kis idő alatt bl győztes csapatot csinált. Jó a chelsea kerete (bár semmiképp nem kiemelkedő), de nagyon kellett hozzá a rendszer, ami csúcsra járatta őket, nagyon látványos volt a munkája.

Idén jól kezdtek, vezették a ligát, alig kaptak gólt, aztán visszaestek, sok volt a sérülés, meg a gólok egyszerűen nem jönnek. Persze itt felmerül az edző felelőssége, amit lehet is kritizálni, de nem a sajtóban kéne rinyálni pláne nem ilyeneket nyilatkozva. Múltkor a Mount gyerek rinyált hogyha nem lesz alapkezdő akkor eligazol. Beteg egy világban élünk. :lol:

Hozzáteszem amiatt szomorú vagyok, hogy egy Havertzen nulla százalék fejlődést sikerült elérni londonban, hudson odoi ugyanez.
Nem illik.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 2., vasárnap 19:45

Hozzáteszem Tuchel emiatt nem teljesedett ki párizsban sem, mert a rendszerbe nem álltak be neymarék. Kezdődik ez most is.
pont ez a bajom, ne az edző szabja mar meg a sajat feje alapján, hogy ki hova fer be, hanem igazitsa a felfogast es a stilust a rendelkezesre allo jatekosokhoz, kihasznalva es felpumpalva az elonyeiket.
Ez csak azt mutatja, hogy egy atlagos, konok edzo, mint megannyi hasonszőrű kollegaja.
thereisonly1ronaldo

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. január 2., vasárnap 19:30

Ha baja van akkor menjen direktbe az edzőhöz vagy bizonyítson a pályán, manapság akkora játékos-hatalom van hogy nevetséges..sírnak, padoznak, eladhatatlanak közben meg az átlagember had ne mondjam hányszorosát keresik. Aztán sírnak minden szarért vagy évente klubot váltanak.

Azért vették hogy hozza a gólokat, az első pár meccset leszámítva nem hozza, sérüléssel, szar hozzáállással teszi azóta a dolgát.

Hozzáteszem Tuchel emiatt nem teljesedett ki párizsban sem, mert a rendszerbe nem álltak be neymarék. Kezdődik ez most is.
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 2., vasárnap 18:51

Ha Lukakunak az a baja, hogy befejező lett belőle, akkor még viccesebb az egész. Visszament a chelseabe ahol tudjuk kik a támadók. Mit várt miért visznek vissza egy csatárt? :lol: Idióta az ember más baja nincs. Egy jó csapatban van egy jó edző stábbal. Lehetne építeni a csapatot, de Ő fél év után úgy dönt inkább megbontja az egységet. Az ilyeneket én nem tudom sem sajnálni sem komolyan venni.

Vissza: