Csak azt sokan elfelejtik, hogy miután bekerült középre sokkal kiegyensúlyozottabban játszott, és azután nem esett vissza a teljesítménye. A csapat lendületét adta, ami az eligazolásával elveszett.h3x0r írta:DM mar nem is tudom hanyszor eljatszotta azt, hogy 1-2 honapig o volt a csapat legjobbja, szepen kovetelte is a nagyobb fizut, megkapta, osszel pedig olyan pocsek teljesitmenyt nyujtott, hogy az hihetetlen. Folyamatosan belevezette az ellenfelbe a labdat, loves helyett passzolt, passz helyett lott, stb. Ezt a formaingadozast szezon kozben is rengetegszer eljatszotta. Szerencsenkre a legjobb idoszakban kerult a legjobb formaba, aminek meg is lett az eredmenye. Ezt egyertelmuen el kell ismerni, jar is erte a koszonet, viszont az eddigi palyafutasabol kiindulva(!!!!!), szinte biztos vagyok benne, hogy azt a tavaszi format nem tudta volna allandositani vagy megismetelni.. talan megkozeliteni se.

Edző és vezetőség
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ne légy naív.cart írta:De három év alatt kell hoznia a BL + bajnokságot vagy egyből?

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
De három év alatt kell hoznia a BL + bajnokságot vagy egyből?

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Legalább már nem kerülgetik a forró kását Perezék, Duplázz vagy triplázz és akkor kapsz még1 évetRealista24 írta:Az elvásárok Benítez felé: BL és bajnokság.

''When You Play The Game Of Thrones You Win Or You Die'' - Florentino Perez

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Matt, Réj és danomics?Realista24 írta: Morientes nem lesz segítője, három csókát hoz magával.

Az elvárások nem kicsik, én kétlem, hogy kitöltené azt a három évet. Nem feltétlenül pozitív a szememben Benitez, de itt tiszta lappal indul, meglátjuk mi lesz. Ott van előtte két jó modell, amikből lehet tanulni és le lehet vonni a szükséges következtetéseket.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az elvásárok Benítez felé: BL és bajnokság.
A legtöbb hír szerint végül három évre írt alá.
Morientes nem lesz segítője, három csókát hoz magával.
A legtöbb hír szerint végül három évre írt alá.
Morientes nem lesz segítője, három csókát hoz magával.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A stílusából fakadóan nem tudta volna fenntartani folyamatosan....viszont megismételni tudta volna rendre. Kapásből a vb-n a csapata legjobbja volt. Messi csak másodhegedűs volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
DM mar nem is tudom hanyszor eljatszotta azt, hogy 1-2 honapig o volt a csapat legjobbja, szepen kovetelte is a nagyobb fizut, megkapta, osszel pedig olyan pocsek teljesitmenyt nyujtott, hogy az hihetetlen. Folyamatosan belevezette az ellenfelbe a labdat, loves helyett passzolt, passz helyett lott, stb. Ezt a formaingadozast szezon kozben is rengetegszer eljatszotta. Szerencsenkre a legjobb idoszakban kerult a legjobb formaba, aminek meg is lett az eredmenye. Ezt egyertelmuen el kell ismerni, jar is erte a koszonet, viszont az eddigi palyafutasabol kiindulva(!!!!!), szinte biztos vagyok benne, hogy azt a tavaszi format nem tudta volna allandositani vagy megismetelni.. talan megkozeliteni se.R.M.C.F írta:Az egyik leghasznosabb,és egyik legfontosabb játékosunk volt.wZoLee7 írta:Hagyjuk már DM-et...az mu-ban is kevés. Volt egy jó idoszaka, ami után elkellett adni. Kész...jó üzlet volt.
.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
KAG írta:R.M.C.F írta:
Az egyik leghasznosabb,és egyik legfontosabb játékosunk volt.
Összes MU szurkoló szidja. Ár-Érték arány miatt főként.
Illetve most volt egy szavazás a Mu-drukkerek közt, hogy a szezonban ki hogyan teljesített. Ha jól emlékszem az alsóházban tartózkodik
Nem érdekes,a drukkerek zöme totálisan tudatlan a focihoz. Egyébként dm tudása,ha lehet igy fogalmazni

Én megmondom őszintén,kedveltem,de idegesített az hogy nem egy nyelvet beszélt a többiekkel....és mindig is tudtam,hogy ő mennyire fontos,csak megfelelően kell alkalmazni,és azt sajnos nem tudtam,hogy vissza kellene vonni egy vonallal....itt hibáztam. ez van. Nem nagyon láttam edzésmunkáját.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyszerű a megoldás, teljesítményarányos fizetést kell vele kötni.cart írta:Ilyen ingadozó teljesítményű játékossal nem lehet komolyan számolni. Van egy jó fél éve, aztán utána hónapokig semmi. Mondjuk a fizetésemeléssel még valamennyire lehet ösztönözni...
Amúgy Mendes már dolgozik. Thiago Silva fényezte kicsit most DM-et.
Mendes megint belenyúl a tutiba. DM és Costa csapatot vált, jövőre legkésőbb Céből is pénzt csinál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hivatalos: A sokak által várt Rafa Benítez helyett a német Jürgen Klopp lett a Real Madrid trénere.

hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Ilyen ingadozó teljesítményű játékossal nem lehet komolyan számolni. Van egy jó fél éve, aztán utána hónapokig semmi. Mondjuk a fizetésemeléssel még valamennyire lehet ösztönözni...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
R.M.C.F írta:Az egyik leghasznosabb,és egyik legfontosabb játékosunk volt.wZoLee7 írta:Hagyjuk már DM-et...az mu-ban is kevés. Volt egy jó idoszaka, ami után elkellett adni. Kész...jó üzlet volt.
.
Összes MU szurkoló szidja. Ár-Érték arány miatt főként.
Illetve most volt egy szavazás a Mu-drukkerek közt, hogy a szezonban ki hogyan teljesített. Ha jól emlékszem az alsóházban tartózkodik
ZIDANE
-
Az egyik leghasznosabb,és egyik legfontosabb játékosunk volt.wZoLee7 írta:Hagyjuk már DM-et...az mu-ban is kevés. Volt egy jó idoszaka, ami után elkellett adni. Kész...jó üzlet volt.
.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hagyjuk már DM-et...az mu-ban is kevés. Volt egy jó idoszaka, ami után elkellett adni. Kész...jó üzlet volt.
Kíváncsi leszek végül ki leszva segédedző...
Kíváncsi leszek végül ki leszva segédedző...
- RealMadridFanatic
Azért aranyos, hogy leírod, hogy nem realitás, de azért tegye.![]()

Nem, azért írtam, hogy egy komoly sikerrel, szurkolói és játékosok általi támogatással legyen töke ahhoz, hogy ennyire szembe megy az elnökkel. Mindketten intelligens embereknek tűnnek, nem hiszem, hogy ne lehetett volna beszélni erről.
Amennyiben a nevemet adom valamihez úgy, hogy közben tudom, hogy baromság, akkor igen, az vagyok. (vicces, volt ilyen esetben részem...akkor kis rizikót vállalva megmondtam, hogy abban a formában nem adom a nevem a történethez, nem is lett belőle semmi... azóta munkát keresek.Másrészről ha Te mondasz valamit a főnöködnek, és ő szarik rá, és azt teszi, amit ő jónak gondol, aki te s vagy sáros? Itt nem az a kérdés, hogy mi az idilli kapcsolat. Ezt már többen is leírtuk. Pérez és Ancelotti között főnök-beosztott viszony állt fenn. Így Pérez figyelembe vehette az olasz véleményét, de nem kötelező neki. Ha ez a beosztottnak nem tetszik, távozhat.

Az elnök-futballedző viszony pedig azért eléggé speciális ilyen szempontból. Normális esetben a keretkialakítás a futballhoz, mint szakmához közelebb állók dolga - sportigazgatók, szakmai tanácsadók, elsősorban edző, másodedző. Perez persze más ilyen szempontból, egyéb szempontok figyelembevételével képes önhatalmúlag dönteni.
Kicsit szerintem el is beszélünk amúgy egymás mellett, én nem állítottam soha, hogy mindent az Ő nyakába varrok, csak annyit mondtam, amit Te is, hogy neki is volt sara. Max. szerintem több, mint szerinted. Azt én is úgy gondolom, hogy a keretet nem egymaga alakította, Perez biztosan kavart.Engem az zavar, ha mindent az ő nyakába akarunk varrni, meg mert ő az edző, akkor ő alakítja a keretet stb. miközben látszik a hírekből, nyilatkozatokból, hogy ez nem teljesen így volt. És ez sok más döntésére is erősen kihat.
Egyértelmű, egyetértünk. Mint ahogyan azzal is, hogy DM utolsó féléve tényleg nagyon jó volt, és a BL győzelem egyik legfőbb letéteményese volt. Viszont szerintem sem volt hiba elengedni.Nekem az volt a bajom, hogy Ancelotti nem kapott helyettük megfelelő pótlást.
Pótlásnak jött James, aki szinte egészen biztos, hogy Perez ötlete volt, de szerintem Ancelotti is leokézta. Félig-meddig be is jött, csak a kiszámíthatatlansági faktor esett a játékunkban, Isco jelenléte ellenére is. Ez már hiba. De itt sem csak Perezt érzem sárosnak.
Csak a probléma az, hogy Ancelotti már nyáron kért egy komolyabb nevet (Alonso pótlására), és nem kapott
Azt elképzelhetőnek tartod, hogy egy olyan edző, aki a stabil középpálya híve, és lenyilatkozta többször, hogy kell neki DM és Alonso, csak így pótlás nélkül szélnek ereszti őket?
Nem, de akkor nem volt elég erélyes. Szerintem Ő is elszámolta magát kicsit, a Modric, Kroos, Isco, James, Illara, Khedira sort elégnek érezte, főleg úgy, hogy ilyen-olyan okoknál fogva a BBC felbonthatatlan alapesetben. Szerintem eleve kevés rotációval számolt, a sérülések meg bekavartak keményen. Már az is hiba, hogy nem kalkulálnak (nem feltétlen több hónapos) sérülésveszéllyel.
Az is látszott már nyár előtt, hogy Illarában egyáltalán nem bízik, Alonso távozása után verni kellett volna az asztalt, hogy nem lesz elég ember, mert a gyereket akkor sem játszatom, ha minden kkp. sérült... Illetve eleve azt mondani Alonsonak is, hogy annak ellenére, hogy sokat tett a csapatért, nem mehet megfelelő pótlás nélkül.
Coentraot szerintem pont ezért kell eladni, nem lehet rá számítani. Arbeloa a spanyol kiscsapatok ellen még vállalható lett volna szerintem. Varane formán kívül volt, kevés lehetőséggel a háta mögött, amint kicsit rendszeresebben játszott, javult a teljesítménye. Nacho szintén nem elveszett, minden védő poszton használható játékos, alig kapott lehetőséget.Ezzel azért óvatosan. Volt egy pár csapat, akit bedaráltunk, különösen ősszel, de az a "gála csapatunk" volt.
Védelemben: Coentrao állandóan sérült volt. Ha nem volt az, játszott, aztán félidőben lehetett lecserélni, mert inkább hátrány volt, mint előny. Arbeloa ugyanaz, csak sérülés nélkül. Varane nem tudom, hogy mennyit játszott, de neki is nem kevés hajmeresztő hibája volt. Talán gólpassza is az ellenfélnek?
Középpályán: Khedira folyton sérült volt, ha nem volt az, párszor játszott, és látszott rajta, hogy szarik bele. Illarramendi folyamatosan gólpasszokat osztogatott az ellenfélnek, így Kroos helyén nem játszhatott (így viszont senki más sem, Modricnak előrébb kellett játszania). Végül jött télen Silva, de ő sem volt valami nagy eresztés. Vele is maximum létszámban voltunk meg.
Támadók: Itt kellett volna Jamest játszatni, de kevesen voltunk a középpályán, így nem gyakran jutott ide. Így maradt Chicharito, aki év elején több lehetőséget is kapott, amíg nem kezdte hozni a formáját (labdán átesés, helyzetek kihagyása stb.), meg féltávnál (?) beszállt Jesé, aki túlsúlyos volt, és messze elmaradt attól a szinttől, amit korábban hozott. Pont annyi haszna volt mint Bale-nek. Illetve nem. Mert a walesinek legalább jó a szabadrúgása. De más nem.
Ezért írtam, hogy valamivel többet lehetett volna rotálni, de lényegesen többet - szerintem - nem. Mert lehet, hogy csereemberekkel vernénk Baktalórántházát 1-0-ra a nevek alapján, de hogy valamelyik lemarad/gólpasszt ad stb. és máris 1-1, és mivel csak 3 cserénk van, nem biztos, hogy a maradék időben be tudnánk gyötörni még 1 gólt. (Jellemzően nem tudtunk a kezdőinkkel sem.)
Illarától én is emlékszem néhány hajmeresztő megoldásra, de arra is, amikor tényleg egész jól játszott, az is valami kisebb brigád ellen volt. Annyira nem kutyaütő azért, hogy ennyire mellőzve legyen.
Silva szerintem gyenge játékos ilyen szinthez, de ugyanaz a helyzet vele is, a végén fél órára labdát tartani teljesen jó.
Elöl pedig azért Chicharito és Jesé is használható cserének számít érzésem szerint.
Összességében amilyen hibákat kihangsúlyoztál, mind a játékhiányból fakad. Ezek az emberek kaptak elvétve 5 perceket, semmi állandóság nem volt a játékukban, esélyük nem volt formában lenni. Aztán ebből lehetett egy öngerjesztő folyamat később, amiből kifolyólag pl. Illara teljesen körön kívülre került.
Viszont ha kaptak volna rendszeresen 20-30 perceket, szerintem sokkal vállalhatóbb teljesítményt hoztak volna, a kezdők pedig legalább ennyi időt pihenhettek volna.
Még ha az nem is valósult volna meg, hogy esetleg gyengébb kezdővel állunk fel, akkor is volt bőven olyan meccs, ami a 60. perc környékére szinte teljesen eldőlt, itt sem próbálta meg felhozni a keret többi részét, vagy kímélni a kezdőket.
De egyébként tényleg nem tér el sokban a véleményünk, csak Nálad inkább Perez felé billen a mérleg nyelve, nálam pedig inkább középen táncol.
Ámen.Meglátjuk majd, hogy Benítez alatt, hogyan muzsikálunk majd. Remélem jól.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Toky:
egy az egyben ezen a véleményen vagyok én is.

-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ezt lehet úgy is értelmezni, hogy Perez nem ismerte őt, hanem Carlo, vagy valamilyen más átigazolásokkal foglalkozó ember ajánlotta, mondta neki. A másik, amit Te és Toky írtok. Fene se tudja melyik az igaz.rashidm írta:
Szerintem arra értette, hogy úgy veszünk embereket, hogy nem azt nézzük, hogy mennyire lehet jó a csapatnak, hanem csak a marketing, a marketing. Egyébként meg valamilyen szinten igazat adok neki, mert koncepció így nem nagyon lesz, ha csak összevásároljuk az adott év sztárját (mielőtt még valaki mondaná, hogy nem bírom James-t, én bírom a fejét, meg egész jó szezont hozott le).
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem arra értette, hogy úgy veszünk embereket, hogy nem azt nézzük, hogy mennyire lehet jó a csapatnak, hanem csak a marketing, a marketing. Egyébként meg valamilyen szinten igazat adok neki, mert koncepció így nem nagyon lesz, ha csak összevásároljuk az adott év sztárját (mielőtt még valaki mondaná, hogy nem bírom James-t, én bírom a fejét, meg egész jó szezont hozott le).realmadridfan írta:Ezt már leírtad kb 6-7szer a napokban de nem értem mi a baj ezzel. Miért kéne az elnöknek ismerni a Monaco játékosait? A VB-n jó volt, felfigyelt(ek) rá, aztán meg már nem tudhatod, hogy nem ült le és nézte/nézette meg az összes meccsét a portótól kezdve? Nyilván annyit nem látta, mintha a Ligában tolta volna, de ha a VB-n látottak után megnézi a stáb a gyerek képességeit meccsvideókon, összeveti a marketingértékével és utána megveszi, akkor nem értem mi a bajod ezzel, hogy előtte nem ismerte, semmi köze nincs az üzlethez. Mellesleg végül nem volt annyira rossz döntés, ősszel is jó volt, tavasszal beilleszkedése után meg még jobb.
- realmadridfan
Ezt már leírtad kb 6-7szer a napokban de nem értem mi a baj ezzel. Miért kéne az elnöknek ismerni a Monaco játékosait? A VB-n jó volt, felfigyelt(ek) rá, aztán meg már nem tudhatod, hogy nem ült le és nézte/nézette meg az összes meccsét a portótól kezdve? Nyilván annyit nem látta, mintha a Ligában tolta volna, de ha a VB-n látottak után megnézi a stáb a gyerek képességeit meccsvideókon, összeveti a marketingértékével és utána megveszi, akkor nem értem mi a bajod ezzel, hogy előtte nem ismerte, semmi köze nincs az üzlethez. Mellesleg végül nem volt annyira rossz döntés, ősszel is jó volt, tavasszal beilleszkedése után meg még jobb.Toky írta:De amikor Pérez lenyilatkozza, hogy fogalma sem volt, ki az a James, de kell, és kifizet 80 milliót érte, akkor nehezemre esik nem őt szidni (mármint az elnökünket).