Igazad van szerintem bejutunk és ott kikapunk 5-0ra a bajnokságot is elbukjuk Zidane lemond perezt letartóztatják mert tönkre akarta tenni a fotballt az új bernabeu pedig egy részeg munkás miatt összedőlRemy írta:Ezt nem tudom miből szűröd le. A City csapatként is jobban működik, mint a PSG, és tempóban is simán a legjobbak között vannak jelenleg. Ráadásul bő a keretük, tudnak pihentetni, nem cseszi szét őket a sérülés. Fejben jóval erősebbek, mint a mentálisan gyenge PSG. Semmilyen szempontból nem jobb nekünk véleményem szerint a City, HA holnap sikerül bejutni.dzsi91 írta:
Szerintem a mi szempontunkból a könnyebb ellenfél jutott a döntőbe. Neymar bappé dm azért lehet megfutottak volna minket,meg ők már láttak döntőt is.
Továbbra is tartom, hogy City - Chelsea lesz, sima City győzelemmel. Egyszerűen most összeállt az a keret, bárki bármit mond. Ráadásul a covid helyzet is bőven segít nekik a mély keret miatt.

Nemszoktak az újoncok egyből bl döntőt nyerni. Nem szokott minket 1 csapat 3/3szor verni és tavaly sem voltunk rosszak ellenük csak varane meg ramos belebakizott.
Párizsnál ott volt az extra amivel nemnagyon kehet mit kezdeni ha kifognak egy jónapot. A cityt meg lehet fogni, a bolodn gvardiola lehet magát is megfogja ha túlbonyolítja.