Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 12., vasárnap 18:58

ziro4vr írta:Még mindig nem érted miről van szó. De én kiszálltam, én leszek a szararc úgyis.

NEM azzal van a baj, hogy neked mi tetszik, miért tetszik, hanem amilyen formában ezt közölted. Olvasd már vissza légyszives. Hányadik ilyen hozzászólásod ez? Nem ezért rebootoltad magad? Így hogy vegyenek komolyan. Nem személyeskedni akarok. De ha egyszer nem veszed észre miről van szó.

és mocsok megelőzött..nem baj, akkor ketten repülünk miatta :lol:
Sorry ez itt vidéken felénk normális :Đ De akkor bocs srácok, ha valami nem tetszik akkor normálisabb formában közlöm. :)
Na most viszont neki esek a Jason Statham féle Kémnek. :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 12., vasárnap 18:45

Még mindig nem érted miről van szó. De én kiszálltam, én leszek a szararc úgyis.

NEM azzal van a baj, hogy neked mi tetszik, miért tetszik, hanem amilyen formában ezt közölted. Olvasd már vissza légyszives. Hányadik ilyen hozzászólásod ez? Nem ezért rebootoltad magad? Így hogy vegyenek komolyan. Nem személyeskedni akarok. De ha egyszer nem veszed észre miről van szó.

és mocsok megelőzött..nem baj, akkor ketten repülünk miatta :lol:
Nem illik.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. július 12., vasárnap 18:42

hamesz.
nem azzal van a baj, hogy mész-e a premierre vagy sem. senki nem fog megszólni, ha nem szánsz rá pénzt. én nem voltam moziban már vagy másfél éve. nem ezért kapod a "kritikát".

komolyan, vedd már észre hogy mit írnak.

édesisten, annyira emlékeztetsz valakire.

remélem egyszer miattad is kapok véglegest. :mrgreen:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 12., vasárnap 18:40

ziro4vr írta:Fostenger, semmi a FILM, mikor láttál belőle három percnyi összevágott anyagot. Nincs semmi gond azzal, hogy más a véleményed. A gond veled van.
Lehetséges. De én akkor is elsősorban előzetes alapján döntök, hogy elsősorban melyik film érdekel a legjobban és melyik filmre szeretnék beülni már a premier napján és melyik ér rá hetekkel később is vagy majd éppen HD-ben itthon, amikor megjelenik. Főleg, hogy elég messze lakok Pesttől és nem olcsó az odaút. Így logikus, hogy nem fogok rögtön kocsiba pattanni egy olyan filmre, aminek nem tetszik az előzetese. Lehet velem van a baj és én csinálom rosszul. De ez mindig is így volt nálam. :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 12., vasárnap 18:37

Ez megint csak vélemény. Ész érv nulla. Nekem nem tetszik=szar film.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 12., vasárnap 18:36

Nem tudom, nekem furán hangzott Affleck Batmannek és Bale szerintem jó volt a szerepben, de akkor ti pl. kivel játszatnátok el az új filmekben Batmant?

Szerintem nem lesz Gézával különösebb gond, de mondjuk el tudtam volna képzelni Josh Brolint is. Pláne a jelenlegi koncepcióval. Úgy emlékszem, be is volt dobva a neve, de inkább CGI figura lesz a konkurenciánál.

De nálam eddig semmi a film.

De majd beindul mint a Gotham :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torjack 2015. július 12., vasárnap 18:37-kor.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 12., vasárnap 18:33

Fostenger, semmi a FILM, mikor láttál belőle három percnyi összevágott anyagot. Nincs semmi gond azzal, hogy más a véleményed. A gond veled van.
Nem illik.

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 12., vasárnap 18:26

Szerintem meg kumma nagy az előzetes is. Akkor most a te jóslatod érvényesül vagy az enyém? Az a baj, hogy kész tényként közlöd a mondandódat. Szar, mert én így gondolom. Vagy, mert hehe megmondta.
Sorry, ha így jön le. :) Hát majd elválik melyikünk jóslata válik be. De nálam eddig semmi a film. Az esélyt megkapja, hogy rám cáfoljon és meglátjuk. Előzetes alapján szerintem nem jó és mivel eddig más nincs így abból tudok ítélkezni. Mint ahogy sok más filmnél is. Pl a Kémek hídja annak az előzetese annyira megvett, hogy rögtön megyek premierre.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 12., vasárnap 18:23

hámesz lövöldözöd az öngólokat, meg csak hajtod a sablon szövegedet, mintha el sem olvasnád mit írnak a többiek.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 12., vasárnap 18:22

hamesz írta: De mint előttem is írták nincs értelme akármekkora Batman fan vagyok Superman simán elintézi.
Te semekkora Batman fan nem vagy, mert ha az lennél, akkor nem mondanál ekkora hülyeséget és tisztában lennél azzal, hogy Batmannek milyen szerepe van az egész Igazság Ligájában. Milyen a kapcsolata Supermannel, stb. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. július 12., vasárnap 18:20

szerintem se túl nagy színész affleck, de erre a szerepre nem is kell több.
pont ez a "bamba" fej kell ide, legalábbis amennyire én tudom bruce egy fáradt, kiégett "öregembert" lesz ebben a filmben, nem? :D

amúgy annyira nem várom ezt a filmet.
batmannél nálam a nolan filmek mindent megadtak ami kellett. nincs szükségem új filmre.
superman meg alapból nem érdekel.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 12., vasárnap 18:20

Nem tudom, nekem furán hangzott Affleck Batmannek és Bale szerintem jó volt a szerepben, de akkor ti pl. kivel játszatnátok el az új filmekben Batmant?
Nekem eddig ez ugyanaz, mint az Acélember. Azért is sokan odavoltak végre jó Superman film. Aztán nem volt nagy És az előzetes se arra utal, hogy ez valami hű de jó lesz. Sokan védik meg szeretik, mert Batman Superman ellen micsoda film lesz. De mint előttem is írták nincs értelme akármekkora Batman fan vagyok Superman simán elintézi. Suicide Squad engem személy szerint jobban érdekel. Szerintem az jobb lesz. :)
Szerintem meg kumma nagy az előzetes is. Akkor most a te jóslatod érvényesül vagy az enyém? Az a baj, hogy kész tényként közlöd a mondandódat. Szar, mert én így gondolom. Vagy, mert hehe megmondta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2015. július 12., vasárnap 18:22-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 12., vasárnap 18:18

Nekem eddig ez ugyanaz, mint az Acélember. Azért is sokan odavoltak végre jó Superman film. Aztán nem volt nagy És az előzetes se arra utal, hogy ez valami hű de jó lesz. Sokan védik meg szeretik, mert Batman Superman ellen micsoda film lesz. De mint előttem is írták nincs értelme akármekkora Batman fan vagyok Superman simán elintézi. Suicide Squad engem személy szerint jobban érdekel. Szerintem az jobb lesz. :)

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 12., vasárnap 18:07

P. Krisz írta:Számomra Michael Keaton volt az aki Bruce-ként és Batman-ként is megállta a helyét . Bale jó volt Batmannek de mint Bruce csődöt mondott . Affleck-nél azt érzem hogy jó lesz mind a két szerepben .
Már azért megérte, hogy vitt magával egy normális írót, nem az a gyökér goyer írja. Akkor mehetett volna a kukába az egész.
Nem illik.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. július 12., vasárnap 18:05

Számomra Michael Keaton volt az aki Bruce-ként és Batman-ként is megállta a helyét . Bale jó volt Batmannek de mint Bruce csődöt mondott . Affleck-nél azt érzem hogy jó lesz mind a két szerepben .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 12., vasárnap 18:00

hamesz írta: Affleck egyáltalán nem jó színész. Mint rendező elismerem, de mint színészt nem. Bale után ez egy nagyon nagy mínusz legalábbis nálam. Ettől függetlenül másnak lehet, hogy nincs baja Affleckkel. Nincs ezzel gond. De ha jól tudom elég sokan háborognak Batman miatt, szóval nem csak szerintem lesz kevés Affleck. :)
1, nem jó színész
2, batmanhez nem kell jó színésznek lenni
3, fizimiskára teljesen olyan mint a képregényes, plusz nincs az a homi batman hang mint amit Bale nyomott
4, nem háborognak már sokan, mióta látták hogy néz ki
5, azt ígérted, átgondolt hsz-eket fogsz írni, erre ideokádtál egy nagyot mondani akaró halmazt
6, trailer alapján lefostengerezni akármit szerinted mennyire komolytalan?
7, mi a túróért akarok én veled értelmesen csevegni? abba is hagyom
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 12., vasárnap 17:58

Ledger miatt is háborogtak, aztán már a Jokerek Istene. :lol: Anno, ha jól tudom Keatont se akarták. Aztán mégis nagyon jól hozta a szerepét.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 12., vasárnap 17:56

nmate írta:
hamesz írta:Már eleve ott elrontották,
Te vagy eleve elrontva.
Affleck egyáltalán nem jó színész. Mint rendező elismerem, de mint színészt nem. Bale után ez egy nagyon nagy mínusz legalábbis nálam. Ettől függetlenül másnak lehet, hogy nincs baja Affleckkel. Nincs ezzel gond. De ha jól tudom elég sokan háborognak Batman miatt, szóval nem csak szerintem lesz kevés Affleck. :)

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 12., vasárnap 17:54

Na ez egy 10/10 ősmathers hsz volt. Erre vártam már.
Nem illik.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 12., vasárnap 17:48

A sok köpködés után már csak egy jó hamesz hsz kellett. :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: