szerintem egy kupa + BL nem egy szánalmasan gyenge szezon...
Nem is ezt írtam. Ha már télen elküldik Benítezt, akkor a szezon addigi részének kell katasztrófálisnak lennie.
csak nem éppen szimpi a benitez.
Értem én, nem vagyok oda érte én sem, meg volt már sok olyan ember a csapat körül, aki nem volt szimpatikus, de amíg ott vannak, a csapatért dolgoznak, addig szorítok a sikerükért, mert az a csapat sikerét is jelentheti.
Ez különbözteti meg egyik drukkert a másiktól. Az ilyenek fikázzák a stadionban a játékosokat meccs alatt és örülnek, ha mondjuk Iker potyázik egyet és gólt kapunk, mert akkor verhetik a mellüket, hogy hát én megmondtam hat éve, hogy már leszálló ágban van...
Igen, ettől a mentalitástól falnak tudnék menni...
Nekem is eljön az a pillanat, amikor már nagyon messzire küldenék néhány játékost (a közelmúltban voltam így Higuaínnal, Albiollal, Khedirával, már Bale-el is) ilyen-olyan okokból, de amíg itt van, addig az az "érdekem", hogy jól teljesítsen, és továbbra is drukkolok neki, reménykedem. Új érkezőknél meg ez hatványozottan igaz.
az olasz! 5. sokkal jobb ajánlólevél. igazad van

Nem akarok hosszú vitába bonyolódni, de azért összességében Benítez eredménysora egyelőre veretesebb, mint Kloppé. Nyilván nehezen összehasonlítható, mivel a pályafutások időtartama nem egyező, illetve Klopp eddig gyakorlatilag egy komoly csapatnál volt.
szerk.: pont ezért is nehezen "árazható be" Klopp. Egy csapatnál sikerült eredményt felmutatnia hosszú évek munkájával. Ez megsüvegelendő volt amúgy, hogy a Bayernt tudta letaszítani a trónról, de majd ha máshol, majdnem kész kerettel, nagyobb elvárásokkal is megbirkózik, kupákat mutat fel, akkor lehet beszélni róla, hogy mennyire jó.
Viszont egy dortmundi 7. hely azzal a kerettel szerintem kellemetlenebb, mint a Napoli 5. helye. Mindkét csapatot reálisan 2-3. helyre lehetett várni azt hiszem a szezonkezdet előtt.