Bajnokok Ligája
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Belegondolva milyen nehéz a bajnokok ligáját megnyerni egy évben és mi megnyertük zsinorba 3szor
, azért az valami amit még mindig nem dolgoztam fel teljesen. Senki nem fogja utánnunk csinálni ezt.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meg tegnap delelott mondtam kollegamnak h tegyen egy jo osszeget a psg pirosra, mert ezek fejben annyira gyengek, hogy valamelaik iq bajnok tuti elintezi magat
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha a psg jut tovább akkor meg a city lett volna jobb lehetséges ellenfélflori írta: Sokkal jobb lehetséges ellenfél lett volna a PSG, egyben van sajnos a City.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Sokkal jobb lehetséges ellenfél lett volna a PSG, egyben van sajnos a City. Pep tanult a hibáiból, a döntőben sem hiszem, hogy nagyon felrúgja majd a mostani koncepciót. Szervezett a csapat, jól működik a letámadás is, nincsen akkora extra klasszis, mint CR vagy Messi anno, de bőven átlagfölötti játékosok vannak a keretben, akiktől a nagy számok törvénye alapján jön egy-egy villanás. Mondjuk az vicc, hogy egy Agüero, Jesus, Sterling hármas jön be a padról, nekünk meg a Castillát kell forgatni. Plusz még maradt a padon Mendy, Rodri, Laporte, Cancelo, Ferran Torres. Ez ebben az időszakban konkrétan csalás, minden posztra van kettő (valahol három) játékosa.
A mai meccsünket egyelőre nem érzem, nagyon nyerni kellett volna az elsőt.
Kínkeserves meccs lesz, és mivel Tuchel nem hülye, inkább fog játszani a null-nullra, mintsem neki rontson a csapatnak. Kőkemény lesz.
A mai meccsünket egyelőre nem érzem, nagyon nyerni kellett volna az elsőt.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Persze hát énis utálom de nekem ő meg ez a nincstelen city a legkisebb rossz. Egy bayern barca dzsuve vagy hasonlók ellen bukni nekem sokkal fájóbb lenne. Verni meg ugyanakkora élvezet mindenkit 
Na de neszaladjunk előre előbb oldjuk meg a gyrosos ex csapatát.

Na de neszaladjunk előre előbb oldjuk meg a gyrosos ex csapatát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem tudom ki vagy és mit csináltál Dzsi profiljával, de jelentkezz ki és kapcsold ki a gépet.dzsi91 írta: Kajak úgy érzem,hogy jelenleg én vagyok itt a legkisebb gvardiola haternemtom mindig is irritált de valahogy nem hat meg a csávó ha nem barszelónában van. Ezért sem érdekel ha 10 év után leesne neki egy bl.
Inkább minthogy a bayern pool barsza vagy hasonlók nyerjenek bl-t,főleg ellenünk ha bejutnánk. De szerintem a chelsea lerendezi őket ha mi nek leszünk ott.

Azért csak nem kellemes, ha ezt a faxt fogod vigyorogni látni azzal a sunyi mosolyával, miközben sajnáltatja magát, hogy mennyit kelljen elverjen védőkre muszájból, hogy megállítsa az uefamadrid piacfelborító magatartását.
Gusztustalan egy csürhe ez az egész. Én egyiket sem látom szívesen és ezek az emberek rakják meg hátulról rendesen ezt a sportot, ami nekünk szurkolóknak az életünk része és imádunk és a BL egy presztízs volt, a meccsek meg öröm.
Ma egy összevásárolt, kierőltetett szar.
- dzsi91
Kajak úgy érzem,hogy jelenleg én vagyok itt a legkisebb gvardiola hater
nemtom mindig is irritált de valahogy nem hat meg a csávó ha nem barszelónában van. Ezért sem érdekel ha 10 év után leesne neki egy bl.
Inkább minthogy a bayern pool barsza vagy hasonlók nyerjenek bl-t,főleg ellenünk ha bejutnánk. De szerintem a chelsea lerendezi őket ha mi nek leszünk ott.

- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ugyan már, csak irigykedtek. Jól tudjuk, hogy pont ez a katalán bohóc mondta, hogy a Real Madrid tette tönkre a piacot.
Neki meg el is kell hinni, mert a riporter is megmondta, hogy " a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb edzője".
. Megnézném azért végtelen pénz nélkül. A Bayernt is jól szétb...ta annak idején, minden évben más spanyol csapat ejtette ki őket könnyedén.
Annyira szeretném már látni, hogy valaki végre újra beárazza ezt a rossz bohócot. Ezért drukkoltam a PSGnek, de örök vesztesek. Nem először szívnak amiatt, mert gyenge bajnokságból érkeznek és év közben nincsenek komoly meccseik.
A legjobb az lenne, ha nekünk adatna meg, hogy helyre tegyük ez a faszkalap "világlegjobbedzőjét". Viniciusokkal, Odriozolákkal, vagy akár úgy is, hogy a világklasszis CKM középpályánk összesen nem került annyiba, mint az imént felsorolt védők jelentős része, külön külön.

Annyira szeretném már látni, hogy valaki végre újra beárazza ezt a rossz bohócot. Ezért drukkoltam a PSGnek, de örök vesztesek. Nem először szívnak amiatt, mert gyenge bajnokságból érkeznek és év közben nincsenek komoly meccseik.
A legjobb az lenne, ha nekünk adatna meg, hogy helyre tegyük ez a faszkalap "világlegjobbedzőjét". Viniciusokkal, Odriozolákkal, vagy akár úgy is, hogy a világklasszis CKM középpályánk összesen nem került annyiba, mint az imént felsorolt védők jelentős része, külön külön.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- dzsi91
Igazad van szerintem bejutunk és ott kikapunk 5-0ra a bajnokságot is elbukjuk Zidane lemond perezt letartóztatják mert tönkre akarta tenni a fotballt az új bernabeu pedig egy részeg munkás miatt összedőlRemy írta:Ezt nem tudom miből szűröd le. A City csapatként is jobban működik, mint a PSG, és tempóban is simán a legjobbak között vannak jelenleg. Ráadásul bő a keretük, tudnak pihentetni, nem cseszi szét őket a sérülés. Fejben jóval erősebbek, mint a mentálisan gyenge PSG. Semmilyen szempontból nem jobb nekünk véleményem szerint a City, HA holnap sikerül bejutni.dzsi91 írta:
Szerintem a mi szempontunkból a könnyebb ellenfél jutott a döntőbe. Neymar bappé dm azért lehet megfutottak volna minket,meg ők már láttak döntőt is.
Továbbra is tartom, hogy City - Chelsea lesz, sima City győzelemmel. Egyszerűen most összeállt az a keret, bárki bármit mond. Ráadásul a covid helyzet is bőven segít nekik a mély keret miatt.

Nemszoktak az újoncok egyből bl döntőt nyerni. Nem szokott minket 1 csapat 3/3szor verni és tavaly sem voltunk rosszak ellenük csak varane meg ramos belebakizott.
Párizsnál ott volt az extra amivel nemnagyon kehet mit kezdeni ha kifognak egy jónapot. A cityt meg lehet fogni, a bolodn gvardiola lehet magát is megfogja ha túlbonyolítja.
- BlancoMark
Könnyen lehet egyébként hogy az hogy utcahosszal vezetik a PL-t és hogy elverekedték magukat a BL-döntőbe az pont a Covid időszak miatt van, mivel egész Európában messze nekik a legmélyebb a keretük és bőven volt lehetőség frissen tartani a kulcsembereiket. Játékban továbbra sem extrák.Caraway írta:4 ev alatt 500 millio euro csak vedokre.Steve írta: Ha valaki nagyon unja magát az írja már össze, hogy hány milliárd eurót cseszett el ez a katalán jóember védőkre a felboruló piac közepette, hogy végre beszenvedje magát a döntőbe..???![]()
![]()
![]()
![]()
PSG-Chelsea-City elmúlt 5-10 évben elvert csilliárdjairól is nyugodtan írhat valaki listát, csak ne húzzuk szét vele az oldal felbontását. Összeomlana a Madridom, nem férne ki a sok nulla![]()
Ez a BL, ez az ujefa. Ez a futball jövője.
Fontba 421 millio, itt van lebontva jatekosokra:
Pedro Porro – £10.8m
Philippe Sandler – £2.25m
Ruben Dias – £65m
Nathan Ake – £41m
Angelino – £5.3m
Joao Cancelo – £60m
Danilo – £26.5m
Benjamin Mendy – £52m
John Stones – £50m
Oleksandr Zinchenko – £1.7m
Kyle Walker – £47.4m
Aymeric Laporte – £58.8m
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezt nem tudom miből szűröd le. A City csapatként is jobban működik, mint a PSG, és tempóban is simán a legjobbak között vannak jelenleg. Ráadásul bő a keretük, tudnak pihentetni, nem cseszi szét őket a sérülés. Fejben jóval erősebbek, mint a mentálisan gyenge PSG. Semmilyen szempontból nem jobb nekünk véleményem szerint a City, HA holnap sikerül bejutni.dzsi91 írta:
Szerintem a mi szempontunkból a könnyebb ellenfél jutott a döntőbe. Neymar bappé dm azért lehet megfutottak volna minket,meg ők már láttak döntőt is.
Továbbra is tartom, hogy City - Chelsea lesz, sima City győzelemmel. Egyszerűen most összeállt az a keret, bárki bármit mond. Ráadásul a covid helyzet is bőven segít nekik a mély keret miatt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
4 ev alatt 500 millio euro csak vedokre.Steve írta: Ha valaki nagyon unja magát az írja már össze, hogy hány milliárd eurót cseszett el ez a katalán jóember védőkre a felboruló piac közepette, hogy végre beszenvedje magát a döntőbe..???![]()
![]()
![]()
![]()
PSG-Chelsea-City elmúlt 5-10 évben elvert csilliárdjairól is nyugodtan írhat valaki listát, csak ne húzzuk szét vele az oldal felbontását. Összeomlana a Madridom, nem férne ki a sok nulla![]()
Fontba 421 millio, itt van lebontva jatekosokra:
Pedro Porro – £10.8m
Philippe Sandler – £2.25m
Ruben Dias – £65m
Nathan Ake – £41m
Angelino – £5.3m
Joao Cancelo – £60m
Danilo – £26.5m
Benjamin Mendy – £52m
John Stones – £50m
Oleksandr Zinchenko – £1.7m
Kyle Walker – £47.4m
Aymeric Laporte – £58.8m
- dzsi91
Nemtom mit idegeskedtek. Bekell jutni a döntőbe és megnyerni. Még mindig a city és gvardiola az utolsók a sorban akik ellen nem szeretnék döntőt bukni.
Jussunk be előbb, de ez a rutintalan city a bolond gvardiolaval nekem a legjobb forgatókönyv. Nem találkoztam volna szívesen egyik tradícionalis klubbal sem meg a párizzsal sem a döntőben amíg egy vinidzsível tudunk felállni.
Jussunk be előbb, de ez a rutintalan city a bolond gvardiolaval nekem a legjobb forgatókönyv. Nem találkoztam volna szívesen egyik tradícionalis klubbal sem meg a párizzsal sem a döntőben amíg egy vinidzsível tudunk felállni.
- Steve
Ha valaki nagyon unja magát az írja már össze, hogy hány milliárd eurót cseszett el ez a katalán jóember védőkre a felboruló piac közepette, hogy végre beszenvedje magát a döntőbe..???
PSG-Chelsea-City elmúlt 5-10 évben elvert csilliárdjairól is nyugodtan írhat valaki listát, csak ne húzzuk szét vele az oldal felbontását. Összeomlana a Madridom, nem férne ki a sok nulla

PSG-Chelsea-City elmúlt 5-10 évben elvert csilliárdjairól is nyugodtan írhat valaki listát, csak ne húzzuk szét vele az oldal felbontását. Összeomlana a Madridom, nem férne ki a sok nulla

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk ezt pont idén leírni. Csak a támadóharmadba 2 játékos kellene.Úszómester írta:és két játékost nem tudnátok mondani aki kellene madridbaRealAsensio írta:
Es a legtobb csapatnak ebbol a harmasbol egyre sincs penze.
se a psg-ből

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
és két játékost nem tudnátok mondani aki kellene madridbaRealAsensio írta:Es a legtobb csapatnak ebbol a harmasbol egyre sincs penze.Caraway írta: Amugy az tenyleg kemeny, hogy a 80.percben egy Jesus, Sterling, Aguero harmast tud behozni a City... eleg cheatkod ez a keret, foleg ilyen pandemias idoszakban.
se a psg-ből
- Steve
Komolyan adja az Isten, hogy mi menjünk tovább és mutassuk meg a szerencsétlen Vinikkel ezeknek a tetveknek, hogy csapatként még mindig le lehet győzni az olaj pénzeket..már ha le lehetene..

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Neymar hozzáállása ma is példaértékű
Nem.

Nem.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Es a legtobb csapatnak ebbol a harmasbol egyre sincs penze.Caraway írta: Amugy az tenyleg kemeny, hogy a 80.percben egy Jesus, Sterling, Aguero harmast tud behozni a City... eleg cheatkod ez a keret, foleg ilyen pandemias idoszakban.

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kimpembe... a negrut ki tudod hozni a dzsungelből, de a dzsungelt nem tudod kihozni a negruból.