Akkor ma répa liga Barcáéknál.

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. március 10., csütörtök 14:09
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. február 28., hétfő 20:08
Nem hülyeség, Nemzetek Ligája sorrend számít egyéb esetekben ugye? Hogy állunk abban?El Sie7e írta:ki is zárták őket, és minden orosz csapatot plusz a válogatottat isRemy írta: Szoboszlaiék meccs nélkül juthatnak tovább, ha kizárják a Moszkvát.
a pótselejtezőre nem mehetnénk mi az oroszok helyett?ha jól rémlik éppenhogy lemaradtunk róla..
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 28., hétfő 19:32
ki is zárták őket, és minden orosz csapatot plusz a válogatottat isRemy írta: Szoboszlaiék meccs nélkül juthatnak tovább, ha kizárják a Moszkvát.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 28., hétfő 18:14
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 25., péntek 13:17
A csoportgyőztesek automatikusan bejutottak a 16 közé. A csoport másodikok meg a BL csoportkör 3.helyezettjeivel játszottak a 16ba kerülésért. Így állt össze most a 16 az EL-ben.ikelemen5 írta: De tegnap meg nem voltak!![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 25., péntek 12:55
Ja, értem, köszi.MVPP írta:Hogy értve új csapatok? West Ham és Galata is csoportgyőztes volt ősszel, ezért nem kellett játszaniuk az első körben.ikelemen5 írta: Valaki mondja el nekem, hogy ezek az új csapatok hogy kerültek az Európa ligába!?! Westham, Galata..
HozzászólásSzerző: MVPP » 2022. február 25., péntek 12:53
Hogy értve új csapatok? West Ham és Galata is csoportgyőztes volt ősszel, ezért nem kellett játszaniuk az első körben.ikelemen5 írta: Valaki mondja el nekem, hogy ezek az új csapatok hogy kerültek az Európa ligába!?! Westham, Galata..
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 25., péntek 12:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 25., péntek 12:52
Bejutottak.ikelemen5 írta: Valaki mondja el nekem, hogy ezek az új csapatok hogy kerültek az Európa ligába!?! Westham, Galata..
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 25., péntek 12:50
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. február 25., péntek 12:13
kiserik írta:Azért ez nagyon nem így van. Persze, kellett pénz hjozzá, de ha megnézed az átigazolási szezonokat, akkor nincs bele öntve a pénz. Szakmai munka, jó átigazolási politika, inkább ez jellemzi őket. Egy egyszerű kérdés, és máris rájössz, hogy nem úgy működik, mint az olajosok: mondj egy sztár igazolást tőlük, vagy egy nagyobb igazolást!realfan írta:
jelen, sosem tudnék egy ilyen mesterséges, pénzzel telepumpált csapatnak szurkolni, magyarom ide vagy oda, semmivel sem jobbak, mint az olajos csapatok...
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. február 25., péntek 10:15
Hat nekem szimpatikusabb az ő epítkezésük mint pl a PSG agyonvasarlasa azonnal a legnagyobb nevekkel.realfan írta:jelen, sosem tudnék egy ilyen mesterséges, pénzzel telepumpált csapatnak szurkolni, magyarom ide vagy oda, semmivel sem jobbak, mint az olajos csapatok...Remy írta:
Van itt olyan, aki nem a magyarokkal teli Lipcsének szurkol?![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 25., péntek 9:41
Azért ez nagyon nem így van. Persze, kellett pénz hjozzá, de ha megnézed az átigazolási szezonokat, akkor nincs bele öntve a pénz. Szakmai munka, jó átigazolási politika, inkább ez jellemzi őket. Egy egyszerű kérdés, és máris rájössz, hogy nem úgy működik, mint az olajosok: mondj egy sztár igazolást tőlük, vagy egy nagyobb igazolást!realfan írta:jelen, sosem tudnék egy ilyen mesterséges, pénzzel telepumpált csapatnak szurkolni, magyarom ide vagy oda, semmivel sem jobbak, mint az olajos csapatok...Remy írta:
Van itt olyan, aki nem a magyarokkal teli Lipcsének szurkol?![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. február 25., péntek 9:06
jelen, sosem tudnék egy ilyen mesterséges, pénzzel telepumpált csapatnak szurkolni, magyarom ide vagy oda, semmivel sem jobbak, mint az olajos csapatok...Remy írta:Van itt olyan, aki nem a magyarokkal teli Lipcsének szurkol?illgner írta: Lipcse eddig lefutballozza a Socikat. Váltaniuk kell, ha tovább akarnak jutni.![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. február 24., csütörtök 22:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 24., csütörtök 22:51
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. február 24., csütörtök 22:27
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 24., csütörtök 22:24
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 24., csütörtök 22:21
Nem éri meg nektek. Ha jól tudom a Slavia pl. kevesebbet kapott az EL negyeddöntőért'shutterisland írta: megnyerni ugyse nyerjuk, ha meg megis, akkor ?
en az eronket a ligara fektetnem, egy nagy hajraval legyen meg a dobogo.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 24., csütörtök 22:19
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem