Ne is lássam a Dortmundot!!!Ladislao írta:Frankfurt vs Borussia Dortmund V

Tuti jógázol mellette, vagy valami, mert ez rohadt idegesítő.Remy írta:Nem idegesít, tudom, hogy elmegy.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 26., szombat 18:51
Ne is lássam a Dortmundot!!!Ladislao írta:Frankfurt vs Borussia Dortmund V
Tuti jógázol mellette, vagy valami, mert ez rohadt idegesítő.Remy írta:Nem idegesít, tudom, hogy elmegy.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 26., szombat 18:44
Nem idegesít, tudom, hogy elmegy.M1Ö írta: Remy! Te hogy bírod ezt a tippszmikszel járó feszültéget?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 26., szombat 18:42
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. november 26., szombat 15:27
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 26., szombat 14:09
Le, persze, de inkább volt az B csapat. Meg sem szakadtak és még utazni sem kellett. De ha így nyomja tovább a City, akkor mindegy lesz már az a meccs.morientes írta:Pihentek? Azért azt a meccset is le kellett játszani, előtteeg ott volt a der klassik
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 26., szombat 13:59
Pihentek? Azért azt a meccset is le kellett játszani, előtteeg ott volt a der klassikA Dortmund olyan formában van, hogy az valami hihetetlen és még pihentek is hétközben.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 26., szombat 13:37
A Citytől félek a legjobban egyébként. A Dortmund olyan formában van, hogy az valami hihetetlen és még pihentek is hétközben. A 'Castle meg eddig végig vert mindenkit, kis túlzással.morientes írta:Pl a dortmund nem biztos hogy annyira gix kettes, az angol másodosztály meg... nem éppen kiszámitható.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 26., szombat 13:29
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 26., szombat 10:45
Bele trafáltál amúgy.morientes írta:Úgy hogy ne is cicizz, dobd föl az egészet valami tutira
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 26., szombat 10:32
Úgy hogy ne is cicizz, dobd föl az egészet valami tutiraM1Ö írta:Ha bejön felezünk (kopp-kopp), bár ebből te se meg én sem fogunk meggazdagodni.Realista24 írta:Csak nálam, némi kezelési költségért.
Amúgy igen.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 26., szombat 8:35
Ha bejön felezünk (kopp-kopp), bár ebből te se meg én sem fogunk meggazdagodni.Realista24 írta:Csak nálam, némi kezelési költségért.
Amúgy igen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 26., szombat 8:31
Csak nálam, némi kezelési költségért.M1Ö írta:Nyerő szelvényt bárhol be lehet váltani, vagy csak ott ahol raktam? Gondolom mindenhol, de biztos ami biztos rákérdezek.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 26., szombat 8:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 23., szerda 11:00
Jobban mennek most a BL-be, párizsban leikszeltek, ha ez a meccs megvan, csoportelsők. A PSG Emerivel mintha döcögne, az eredmények dacára is.Arsenalt miért gondolod sima hazainak ?
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2016. november 23., szerda 10:51
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 23., szerda 10:37
Szerintem a besiktas ma nyer, a bayern megszórja ujfent a rosztovot meg is raktam félidőre a bayorokat, aztán a ludogorec basel zsir iksz, az atma nyer, de kevesebb mint 2, 5 gólal, ami egy jó hármas odds, az arsenal sima win,ahogy a napoli is. A gladbach city érdekes lehet, nem olyan biztos az a city win...Mára kinek milyen ötlete van ?
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2016. november 23., szerda 10:23
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2016. november 23., szerda 9:47
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 23., szerda 6:46
Lehetett a látni hogy mennyire mások a plben meg a blben.M1Ö írta:Jól gondoltad.morientes írta:Nekem gyanús hogy elengedték már a blt..Csalódtam Pochettinoban... Alapból az, hogy B csapattal áll fel. De ez az ötlettelen, szarok bele játék... Meg mi az már, hogy nagy nehezen lőnek egy tizi gólt, erre egyből kapják a másodikat...
Utólag okos az ember, de tudtam, hogy a Juvet kellett volna megtenni helyettük. Na legközelebb hallgatok az első megérzésre.
Remy írta:Porto.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 22., kedd 23:07
Pontosan, ennyire erőltették meg maguk. Áhhh, inkább nem írok semmit, mert cenzúrázni kéne...mexes írta:Csak statot neztem az elso felidoben, 0 loves.
Luzer angolok ...
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem