Teljesen szurrealis amit muvelnek, es bicskanyitogato. 210 millio egy teli igazolasi szezonban…Pad'em írta:City kecses 210 milkát elvert most télen gyors. És a legszebb, hogy annyira egyik se tűnik egetverő erősítésnek. Aztán majd meglátjuk.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 4., kedd 8:31
Teljesen szurrealis amit muvelnek, es bicskanyitogato. 210 millio egy teli igazolasi szezonban…Pad'em írta:City kecses 210 milkát elvert most télen gyors. És a legszebb, hogy annyira egyik se tűnik egetverő erősítésnek. Aztán majd meglátjuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 4:10
10 millió lesz csak a Barcae. Porto ügyeskedett.Pad'em írta:Ja igen ez a legszebb az egészben, hogy a Barca kap 24 millió eurót ebből a 60-bólCS0ki írta:
A sell on clause alapján Pep csak kicsit segíteni akarta pénzügyileg a barcat.![]()
City kecses 210 milkát elvert most télen gyors. És a legszebb, hogy annyira egyik se tűnik egetverő erősítésnek. Aztán majd meglátjuk.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 3., hétfő 21:58
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. február 3., hétfő 21:10
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 3., hétfő 15:58
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. február 3., hétfő 15:47
Na azért az túlzás lenne, úgy csinálsz mint ha elkövettek volna vagy 150 szabálytalanságot...nuevo_ericco írta:Majd jön az ítélet nemsokára, és kapnak egy 10 000 Eurós büntit.Pad'em írta:City kecses 210 milkát elvert most télen gyors.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 3., hétfő 15:31
Majd jön az ítélet nemsokára, és kapnak egy 10 000 Eurós büntit.Pad'em írta:City kecses 210 milkát elvert most télen gyors.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 3., hétfő 15:27
Ja igen ez a legszebb az egészben, hogy a Barca kap 24 millió eurót ebből a 60-bólCS0ki írta:A sell on clause alapján Pep csak kicsit segíteni akarta pénzügyileg a barcat.Pad'em írta:
Here we go. Eléggé utolsó pillanatos pánik igazolásnak tűnik 6 szoros áron.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. február 3., hétfő 15:24
A sell on clause alapján Pep csak kicsit segíteni akarta pénzügyileg a barcat.Pad'em írta:Here we go. Eléggé utolsó pillanatos pánik igazolásnak tűnik 6 szoros áron.Realista24 írta:
En ugy olvasom, hogy meg nincs meg az uzlet, mert a kivasarlasi arat egyelore nem akarjak kifizetni. Az 60 milla.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 3., hétfő 15:15
Here we go. Eléggé utolsó pillanatos pánik igazolásnak tűnik 6 szoros áron.Realista24 írta:En ugy olvasom, hogy meg nincs meg az uzlet, mert a kivasarlasi arat egyelore nem akarjak kifizetni. Az 60 milla.reeed_ati írta: Na a city gyorsan igazolt még egyet a középpályára is, Nico Gonzalez a Portoból..
Jó spíler?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 3., hétfő 14:28
bar mondjuk a valencia ota nem igazan lattam, de szerintem erosodni nem fognak vele, a kovacic-nunes duonal sem jobb.reeed_ati írta: Na a city gyorsan igazolt még egyet a középpályára is, Nico Gonzalez a Portoból..
Jó spíler?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 3., hétfő 14:19
szerintem nem ennyire rossz azert a helyzet.hehetheoriginal írta: megneztem a tabellat, teljesen realis a 13. hely. oda is valok jelenleg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 3., hétfő 13:44
Ruben Amorim has moved from 13th to 13th in 13 PL matches.hehetheoriginal írta: megneztem a tabellat, teljesen realis a 13. hely. oda is valok jelenleg.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 3., hétfő 13:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 3., hétfő 13:16
En ugy olvasom, hogy meg nincs meg az uzlet, mert a kivasarlasi arat egyelore nem akarjak kifizetni. Az 60 milla.reeed_ati írta: Na a city gyorsan igazolt még egyet a középpályára is, Nico Gonzalez a Portoból..
Jó spíler?![]()
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. február 3., hétfő 13:14
lamasiaról jött, ügyes a labdával, emellett 190 magas, férfias testalkattal ami egy elég nagy kuriózum az akadémiánkon, ha szükség volt rá oda is baszott az ellenfélnek. anno örültem volna, ha gavit passzoljuk el és ő marad helyette, de hát xavi knows.reeed_ati írta: Na a city gyorsan igazolt még egyet a középpályára is, Nico Gonzalez a Portoból..
Jó spíler?![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2025. február 3., hétfő 12:50
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 3., hétfő 12:38
Ez nem az egyik future Xavi/Iniesta volt a preGavi érából?reeed_ati írta: Na a city gyorsan igazolt még egyet a középpályára is, Nico Gonzalez a Portoból..
Jó spíler?![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. február 3., hétfő 12:32
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 3., hétfő 9:43
Igen, nagyjából ugyanazt mondjuk, csak én "felülről", nem leereszkedve a realitás szintjérehehetheoriginal írta: megneztem a tabellat, teljesen realis a 13. hely. oda is valok jelenleg.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem